• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Onun Yüzünden Onun şanslı bir yıl olsun haribolar benim olsun:) benideee ne olurrrrrr

kızlar haribonun face de saat 5 de kampanya sı var 1 kg haribo kazanmak isteyen gelsin

HARIBO Türkiye | Facebook

benide beğenin kıslar
yorumum şuuuu:::::::::Şeyda Gmz------ hayırlısıyla yavrumu kucağıma alıp yeni bir eve taşınmayı diliyorum ...
sen awon hakkında bana bılgı wermıssın ben de senı harıboda begenmek ıstıyom kacıncı sıradasın bulamıyommmmmmmmmmmmmm:62::62::62::62::62:

sen awon hakkında bana bılgı wermıssın ben de senı harıboda begenmek ıstıyom kacıncı sıradasın bulamıyommmmmmmmmmmmmm:62::62::62::62::62:

Bebeğimle Ben-------ismim-------resimdede anneile bebek resmi var--------- yavrum-eşim ve ailemle birlikte mutlu ;sağlıklı ;bereketli bir yıl diliyorum

en alttaki yorumlardan 100--200 kişi yukarsında DİE tahmin ediyorum:60:

bebeğimle ben-------ismim-------resimdede anneile bebek resmi var--------- yavrum-eşim ve ailemle birlikte mutlu ;sağlıklı ;bereketli bir yıl diliyorum

en alttaki yorumlardan 100--200 kişi yukarsında die tahmin ediyorum:60:
8.oy da benden :54::54:

senocum teşekkür ederim canım bende herkese sağlıklı mutlu yıllar diliyorum
iyi senelerrrr :):64:

mutl yıllar kızlar
magrentacım sen yni blog mu açtın

arkadaşlar haribo kazananlar listesi açıklanmiş yine yokum istediğim numunelerde gelmedi üzüldüm şimdi:43:

Harıboyu akerı avonu begenmekten wazgectımmmmmmmmm:47::47::47::47::47:

Selam arkadaşlar, ben de yeni numunecilerdenim:54:
Geçen hafta huggies gece kilodu, anew krem numunesi, bolca hindi yemek kitabı, bioblas numune seti geldi. Bugün de baby star bez numunesi geldi 2 adet.
Bu arada denedim biliyorumda olay krem için verdiğiniz link kırık çıkıyor, ben de zincire katılmak istiyorum:64:

Back
X