• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

haribodan yine kazanamadım yaaa
bu haribo kesim bana uyuz falan oluyo :47:

haribo bana da gıcık bi sene olcak belki hala çıkmadı:)

Haribo bana da çıkmamış, doğacı'dan mail gelmiş 3gramlık 15 numune krem ve 3 makyaj temizleme mendilini ama kargo ücretini istiyorlar dediğiniz gibi ürünler iyi değil değişti kızlar bende vazgeçtim hala bir numunem yok :59:

ama ob'dan yazmışlar en kısa zamanda numunelerinizi yollayacağız diye gelmeden sevinmiyim dimi :51:

avondan numunelerim geldi bana bugün 2 küçük krem numunesi bide eski katalog yeni katalog bari gönderselerdi:47:
aman bende dedava buldum bunuyorum galiba:90:

karafırına girdim sizi beğeneyim diye ama sanırım geç kalmışım kusura bakmayın bi dahaki sefere artık:50:

karafırın tekrar soru verecekmiş bakalım bekliyorum

Tiffany’den 50 TL hediye çeki kazan

Bu ürün hakkındaki düşünceni göster Tiffany’den 50 TL hediye çeki kazan!

Yarışma Kuralları:

* Yarışma müşterilerimizin ürünlerimiz hakkında beğenilerini paylaşmaları üzerine yapılmaktadır.
* Yarışmaya sadece Tiffany Web Sitesi üyeleri katılabilir.
* Yarışmacılar belirtilen ürüne beğenisine göre 0 ile 10 arası puan verir. Yarışma sona erdiğinde ürüne verilen puanların ortalaması alınarak ürünün beğeni puanı belirlenecektir.
* Çıkan sonuca en yakın tahmini yapan üye Tiffany’den 50 TL hediye çeki kazanacaktır.
* Her üyenin sadece bir oy kullanma ve tahmin hakkı vardır.
* Her ürüne ait sonuçlar yarışma bittikten sonraki gün Tiffany Web Sitesi üzerinde açıklanacaktır.

Beğen Kazan

kızlar karafırın ın yeni sorusu yayınlandı ahu miras 'ı beğenirmisiniz :70:

kızlar karafırın ın yeni sorusu yayınlandı ahu miras 'ı beğenirmisiniz :70:

kızlar sizzleri beğeniyorum hemen s,zde benimkini beğenirmisiniz

fatma günaydın koşar

çok teşekkürler kızlar bende eşiminkinden de beğeneyim sizleri

tiffanye katıldım swatcha da katıldım. leydiden ve haribodan bişey çıkmadı:31:

Back
X