• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

kargo kargo dedim
3 gündür
sonunda duydular beni:24:
baby stardan 2 adet numune bez yollamışlar:21:
sitesine üye olmuştum....:16:

nası istedin canım daha doğrusu üye olduktan sonra istedin mi?
ben de yiğenim için aliyim minicik 3 buçuk aylık onun için de yollasınlar =)

ülker hero babydende isteyin bana bikaç ay önce 2kavanoz maması,1kutu kahvaltı maması 2 paket muhallebi gelmişti

ülker hero babydende isteyin bana bikaç ay önce 2kavanoz maması,1kutu kahvaltı maması 2 paket muhallebi gelmişti

ya sitesi açılmıyor bende hata veriyor sonra tekrar deneyeceğim ama çok çok çok teşekkürler benim yiğenim sadece anne sütüyle besleniyo daha ama olsun biraz büyüsün öyle yer :32::32::54::55:

bende sıvı sabunnn:))

hayırlısı olsun ikimizedee :64::65:
senin bloglarındaki kampanyalara hep katılıyorum şu ara en çok kızının o ayakkabı çekilişi ah ah bi benim olsa o da yiğenime hediye etsem merakla bekliyorum 30unun gelmesinii hediyelerin çook çok güzel ayrıca irem de çok güzel maşallaah maşallaaah :54:

oleyyy sonunda ben de bişey kazandım. Lays sonuçları açıklanmış kızlar yapboz kazanmışım :66:

ya sitesi açılmıyor bende hata veriyor sonra tekrar deneyeceğim ama çok çok çok teşekkürler benim yiğenim sadece anne sütüyle besleniyo daha ama olsun biraz büyüsün öyle yer :32::32::54::55:

milupa anne bebek klubünede üye ol.ordanda gelir bişeyler:emir_bebek:

nası istedin canım daha doğrusu üye olduktan sonra istedin mi?
ben de yiğenim için aliyim minicik 3 buçuk aylık onun için de yollasınlar =)

cnm hatırlamıyorum sen
ikisinide dene istersen

milupa anne bebek klubünede üye ol.ordanda gelir bişeyler:emir_bebek:

tşkrler cnm :16:

bugün bosch un dileğiniz dileğimiz açıklandı siteden bakın isterseniz..

kızlar faceden mi neydi yarışma..hatırladığım kadarıyla face.., liptondan bodum bardak ve bir paket kayısılı form çay geldi..:62:

Son düzenleme:
kızlar liptonun hediyesi her cevap verene mi geliyor yoksa çekil,iş ile mi
birde kargo ücreti varmı

Back
X