• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

hadi kızlar bi kampanya haberi de benden face deVİOL die giyim sayfası var 3 tane elbise modeli koyulmuş içinden en beğendiğini seçiosun formu doldurup yolluosun çekilişte eğer sana çıkarsa beğendiğin elbiseyi sana yolluyolar...:52:

arkadaşım bu numune kartını nasıl kullanıcağız onlar numune göndermiyormu bu konuda beni aydınlatırsan sevinirim
katalog heralde:63::63:

hadi kızlar bi kampanya haberi de benden face deVİOL die giyim sayfası var 3 tane elbise modeli koyulmuş içinden en beğendiğini seçiosun formu doldurup yolluosun çekilişte eğer sana çıkarsa beğendiğin elbiseyi sana yolluyolar...:52:
VİOL | Facebook

acık rahat rahat yazabilirsin oraya hatta linkini vereyim sana http://www.kadinlarkulubu.com/makya...makyaj-urunleri-numune-1663.html#post16589208 burdan istedigin oyu isteyebilirsin öyle bir karar alındı:9:
burda da lınkler war

hangi deviol yazıyorum çıkmıyor

gülme kızz:)

sen ne asabi bişiysin böyle ecce:80:
herseferinde elinde baston çok sinirli gördüm seni:60:
napayım praktıcayı 4 kısı ekledı 2 kısı gorunuyo herkeste aynı seyden sıkayet edıyooooo :51::51:
sende gulmeme kızmıssın sınırlenmeme de kızmıssınnnn eeeeeeeee:27::27::27::27:

aaa :69: pardon kızlar yaaa dikkatimi çekmemiş bitişik yazıldığı VİOL olacaktı zaten arkadaşta linkini vermiş ordan ulaşabilirsiniz

kım kanpanya war derse oraya kosuyom bi b.k da cıksa barıııııııı daha katılmıcammmmmmmmmmm:36::36::35::35::35::33:

viol e katıldım kızlar..teşekkürler..beyazı beğendim..sizler hangisini beğendiniz?

Bende beyazı beğendim::)))

Bende beyazı beğendim::)))

beyaz gelinlik gibi:123:..yakiinimin düğünü var, ama gelinle aynı renk olur.:26:.omuz detayı da çok yakın.:14:.en iyisi oğluşumun sünnetine giyiiim bunu ben.:52:.
aman çıktı da,nerde giyicem tasası kaldı..:27:

biz 3 kişi katıldık ben görümcem ablam her birimiz bitane beğendik artık çıkarmı çıkmazmı belli değil 1 numarayı çok beğendim inşllh çıkar:69:

bende beyazı beğendim yaka kısmı bana biraz açık geldi yeşile oranla ama genede çok hoş bir de bana mı öyle geldi bilmem ama beyaz sanki hafif transparan gibi mi ?

bencede hile varr
kaç kişiyi davet ettim 000 yazıyo :63:
dawet deıl kabul eden kısı sayısı onemlı bı de 18 yas altını almıyolar heralde lısteya:33:

:32::34:
dawet deıl kabul eden kısı sayısı onemlı bı de 18 yas altını almıyolar heralde lısteya:33:

kım kanpanya war derse oraya kosuyom bi b.k da cıksa barıııııııı daha katılmıcammmmmmmmmmm:36::36::35::35::35::33:

bende hep öyle diyorum ama bi kampanya duydum mu katılmadan edemiyorum:50:
amaan napalım önemli olan katılmak:9:

Back
X