Beddua aldm ..

Merhabalar
Bugün söyle bir olay yaşadım malesef.arabayla tam evin olduğu yere geldim donus yaparken arkadan sürücü kursununun arabasi çarptı. Birden panikledim. Yetkiliyle konuşuyorduk ordan bir kadın çıktı başladı benimle kavga etmeye dikkat edin bu sürücü kursu aracı gormuyomusunuz diye başladık tartışmaya.kazadir olur geçer. Ben de kayinpederini çağırdım o sırada. Zaten çarpan çocuğa tek kelime etmedim. Etmezdim de çünkü korkmustu üzüldüm açıkçası.
Kadına dedimki siz annesimisiniz yok dedi.yetkili misiniz dedim yok dedi ozaman sizinle muhattap olmam ben dedm yetkili kimse onunla konuşmak istiyorm dedim kadın buna çok bozuldu arada geçen diyalog aynen şu
-çocuğun hayatıyla oynadiniz Allah korkusu olsun biraz dedi
_ne diyosunz siz sacmalamayin ben niye hayatiyla oynayim 15 gün sonra bida girer dedim biz de hep girdik dedm
_ozaman Allah size çocuk vermesn dedi

Ama bu beddua yüreğime oturdu resmen beddua döner dolaşır sahibini bulur dedim ama geldiğimde beri agliyorm. Beddua tutar mı gerçekten çok korkuyorm. Ben bunu hakedecek birsey yapmadm. Çocuğa tek kelime bile etmedm.Yetkiliyle gorusecem dedim
Bana bir akıl verin ya
ay ne kalpsiz kadıın
nasıl cümleler böyle
kendi çocuğu olmaz böyle konuşursa valla
sen hiç takma takılma Allah bilmiyor mu kimin ne niyette olduğunu boşver

Manyakmis o ,sallayin gitsin
Gecmis olsun,cana gelecegine mala gelsin diyecegim de kadin harbi malmis

Ay yolasım geldi kadını.
Sen kim köpek deseydin suçlu olan sürücü kursu arabası neticede.
Çocuğun hayatı ehliyete mi bağlıymış tövbe est.
O vırvır konuştukça sen yetkiliye "otomobile yabani hayvan almak yasak değil mi?" Deseydin. Ciddi yolasım geldi kadını :KK53:

Kötü beddualar tutmaz hele haksızsan hiç üzülme canım canini da sıkma Allah her şeyi biliyor ve görüyor

İtin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı. Haksız beddua tutmaz

trafikte edilen her beddua tutsaydı şimdi sürüm sürüm sürünüyorduk :KK70:

Suçlu taraf bayana göre ben bana göre de onlar.yani polis geldi aranızda anlasın dedi gitti tutanak tutuldu bilirkişi bakacak.kadın ne eğitmen ne de çocuğun annesi orda sınava giren birinin yanında gelmiş sanirm.zaten kadın laf yetistiremeyince başladı öyle demeye.sen muhattabim değilsin diyince çıldırdı salak kadın

Ne kadar hasassınız o kimki üzerinizde ne hakkı varki bedduası tutsun.benm başıma gelse bende onun ağzının payını verir geçerdim onun lafıyla oturupta saatlerce aglamazdım asla.sallayın gitsin kafaya takmaya değmez

Arkadan çarpmış sana.trafik kuralları gereği zaten arkadan çarpan her zaman hatalıdır.niye çemkiriyorsa

Merhabalar
Bugün söyle bir olay yaşadım malesef.arabayla tam evin olduğu yere geldim donus yaparken arkadan sürücü kursununun arabasi çarptı. Birden panikledim. Yetkiliyle konuşuyorduk ordan bir kadın çıktı başladı benimle kavga etmeye dikkat edin bu sürücü kursu aracı gormuyomusunuz diye başladık tartışmaya.kazadir olur geçer. Ben de kayinpederini çağırdım o sırada. Zaten çarpan çocuğa tek kelime etmedim. Etmezdim de çünkü korkmustu üzüldüm açıkçası.
Kadına dedimki siz annesimisiniz yok dedi.yetkili misiniz dedim yok dedi ozaman sizinle muhattap olmam ben dedm yetkili kimse onunla konuşmak istiyorm dedim kadın buna çok bozuldu arada geçen diyalog aynen şu
_ne diyosunz siz sacmalamayin ben niye hayatiyla oynayim 15 gün sonra bida girer dedim biz de hep girdik dedm

Ama bu beddua yüreğime oturdu resmen beddua döner dolaşır sahibini bulur dedim ama geldiğimde beri agliyorm. Beddua tutar mı gerçekten çok korkuyorm. Ben bunu hakedecek birsey yapmadm. Çocuğa tek kelime bile etmedm.Yetkiliyle gorusecem dedim
Bana bir akıl verin ya
tutmaz. korkma...

Merhabalar

Bana bir akıl verin ya

Kadına bak ne kadar kolayca böylesine büyük bir beddua ediyor. Arkadaşım ben de sana hayırlı dualar edeyim. Allah sana guzel bir is, mutlu huzur ve saglik dolu bir aile ve gonlunden gectigi zaman da annelik nasip etsin. Üzme tatlı canını.

A a kadına bakar mısın ya hadsiz şey o ne biçim laf öyle:KK34:
Böyle bir versiyon da var ne yazık ki, çingene cühela bir kadınmış takmayın onu

Kadına bak ne kadar kolayca böylesine büyük bir beddua ediyor. Arkadaşım ben de sana hayırlı dualar edeyim. Allah sana guzel bir is, mutlu huzur ve saglik dolu bir aile ve gonlunden gectigi zaman da annelik nasip etsin. Üzme tatlı canını.
Allah razı olsun

Merhabalar

Bana bir akıl verin ya
itin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı demiş atalarımız.

Hak geçmemişse ve haksızsa zaten beddua tutmaz. Ne takıyorsun anlamadım. Dışardaki insanları bu kadar ciddiye alma.

O bişey değilde günde 100 kere beddua çekiyorum esad a ama o canavara bi mok olmuyor. Benim gibi milyonlarda ahh ediyor o da belli. Yanlış mı beddua ediyoruz bilmem ki.

Back
X