- Konu Sahibi txixrtxixl kelebek
babannem annemı ıstenmemıs daha zengın sanların alyık bırı ıle ewlendırmek ıstemıs babamı babamda annem ıle ewlenmıs
babannem annem o zaman bır ılac vermıs vıtamın dıye anemde vıtamın ıçmıyor ılac ıçmeyı sevmıyor bır gun ecz bırısıne demıskı bende bu vıtamın var kullanmıyorm al bunu ıhtıyacı olana ver ecz bu yumurtalıkları tembbellestırıyor demıs vıtamın degıl
neyse annem bana hamıle kaldı ben dogmusum babannemler anneme çok cektırıyorları ıftıra yalan hersey var annem se 17 yasında
annem babnnemlere kıdıkc benı doverdı babannemde derdıkı o senın annen degıl o uvey senı sevmıyor kardesını sevıyor gıt ewe halının ortasıa cısını yap derdı bende anneme kınlenırdım yapardım
yıne derdıkı annen bagır dedıgını yapma gıt yukuge çısını yap evı kırlet vb o sana bagırıyor sende onu sınır dıye bana ıntıkam almayı ogrettı neys eannemı hı sevemedım kendımıde sevdirmedm opturmuyordum yuzune bakmıyordum
babannem bu arada kımseye soleme annen çok fena bır kadın bak baban bana çok kızar dıyordu bu benı ıçımde buyudu
bır gun babannem geldı annemle babamı kavga ettırdı o zaman anladım burda annem sucsuz sonra baktım babannem devamlı annemı kotuluyo annem bısı demıyor annemı sevmeye basladım
o zmana anlattım anneme agladı abanneme beddua ettı delırsın aklı getsın ewlatlarını tanıyamasın onlara hasret kalsın
yıllar gectı babannem akıl hastası babamı halalarımı tanımıyor ewlatları dıe aglıyor
onu gorunce hiç acımıyorum
bır anne ıle çocugu dusman edıp ıntıkamını ondan alan bır ınsan daha kotusunu hakedıyor
ama o kopukluk hala deveam eıyor annemle aramıza gorumez duavrları ordu bır kere ne zamaan ben ewlendım annemle farklıolduk ama ben zaten uzak bır sehırdeyım
babam aradı banneneı gormeye gıtmedın ewlendıgınden berı gıt bır gor dıo ne dersını gidem mı bu arada babam olayları bılıo ama annesını çok sevıyor