Beddua almayacaksın !!!!

yaşadıklarına üzüldüm canım senide çok iyi anlıyorum
allah zaten diğer dünyaya bırakmamış bu dünyada babaannenin cezasını vermiş
bencede babanın hatrınada olsa allah rızası için ziyeretine git.insanlık sende kalsın canıma.s

Bedua hiç bir zaman iyi değildir....
Herzaman söylenmesi gerken Allahtan sabır istemek ve o kişiyi Allaha havale atmek Yüce rabbimize bırakmak o mutlaka cezasını verecektir...

Canım kuranda affedin yazıyor. Sen de kalbinde affet onu.Affetmenin faydası ondan çok sana olur bence. Kendini rahatlamış ferahlamış hissedersin. Kadın zaten bunamış bu zamandan sonra sana ne zararı olacak.

onun kendıne bıle zararı yok suan cok zavallı
dedem onun kocası oldu gıtmedım cenazesıne hıcte ıcım acımıyor
gıdersem babamın hatrına gıderm ben hakkımı helal edıyorum buda dınenn affetmeye gırıyor ben ondan davacı olmayacagım
ama bılmıyorum dusunuyrum ıste :(
yazıklarınızın hepsı dogru

çok yazık ya Allah yaptıklarını affetsin ama bu çileleri çekenler affedermi bilmem. bu dünyanın öbür tarafıda var. Annen iyi sabırlıymış. bak biz şimdi yok yere kaynanamızı sevmiyoruz diyoruz. millet nelere katlanıyo.. bizimkilerin yaptığı bişide yok adı kaynana işte sadecee a.s.

tırtıl ne kadar sevmesende bence sen gine git bi elini öp babanın gönlü olsun bariŞeniz

evet, annen kendince haklı, sende haklısın, ama babaannene sorsan oda kendince haklıdır.

bu gelin-kaynana çekişmesi şarkılara, filmlere bile konu olmamışmı?

isterseniz siz daha iyi bilirsiniz ama yaşanan herşeye rağmen yinede bir görün içiniz rahatlasın derim, allah korusun babaannenize bir şey olsa görmediğiniz için üzüntü duyacağınızı düşünüyorum.

Back
X