• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beddua eder misiniz ?

ben ömrümde sadece bu euro 2008 de başımıza gelen hakemlere beddua ettim hemde ne beddua....

6-7 yıl once yaşatılanlardan sonra ah ettım sonrasında 2-3 yıl kımı zaman ıcıme kapandım kımı zaman kurslara yazıldım ve tam 14 yıl sonunda hepberaber ettıgım ah ı cekıyoruz umarım bu hepımıze ders o-olmuştur yınede şukur ve hamd olsun allahım bızlerı ısyan edecegımız sınavlardan korusun

evet bazen cok sinirlendiysem ve kızgınsam o anda ediyorum sonrada acikcasi döner dolaşır beni bulur diye pişmanlık duymuyorum
özellikle iki insana cok beddua ettim yine olsa yine ederim :kızgın:

hayır .etmem. annem derdi ,sakın beddua etmeyin ,dönüp dolaşıp sizi bulur diye.. o yüzden çok korkarım.Allaha havale ediyorum derim... o kadar.................

aynen katılıyorum zaten allah a havale etmek o kişiye yapılabilecek
en doğru ders vericidir kimsenin hakkını kimsede bırakmaz rabbim..
allah a havale etmek en hayırlısı

beddua etmem eden insanıda sevmem.......
''allahım bana yaptıklarının cezasını bu dünyada değil ahirette sor '' yada ''öbür dünyada hesaplaşıcaz'' derim.........

ettim ne yalan söyliyim 2kere ettim daha birini b-3gün önce falan ağlaya ağlaya ettim

şu aralar bende ediyorum senağlama zor dönemlerden geçiyorum canım yanır senağlama Allah yuva kurdurmasın bu var dilimde senağlama:çok üzgünüm: Rabbim Affettsin.....

Mümkün olduğunca etmemeye çalışırım...
Zaten alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler...
Nasılsa kimsenin hakkı kimsede kalmaz, ben niye beddua edip yorayım kendimi benneyaptımki

şu aralar bende ediyorum senağlama zor dönemlerden geçiyorum canım yanır senağlama Allah yuva kurdurmasın bu var dilimde senağlama:çok üzgünüm: Rabbim Affettsin.....
canım benim allah yardımcın olsun, inşallah atlatırsın bu zor günlerini
:teselli:

etmemeye gayret gösterdiğim için
allaha havale ederim ve
şunuda demeden geçmem
benim hakkımda ne düşünüyorsan allah sana iki katını versin diye

bende burdaki arkadaşlarımın sergilediği olgun tavırlara bakınce tememye karar verdim. bi arkadaş çok hoş yazmış, allah müstahakını versin , derim diye. aynan artık öyle söylüyorum.
çok yakın bi arkadaşım eşine çok kötü beddualar ediyordu. bir gün sonra memleketinden haber geldi. annesi balkondan düşüp belini kırmşı. duyunca çok üzüldüm, kendisine beddualaranı hatırlatmak istedim ama hiç sırası değildi.
umarım kendisi anlamıştır.

sinirlenınce ne yaptığımı bılmıyorum kendıme hakım olamıyorum ama genelde kotu şeyler söylememeye çalışıyorum. sonuçta yapılan ıyılıkte kotulukte karşılıksız kalmaz.Allah bi şekılde verır cezasını bana düşmez

tanıdığım hiç kimseye etmedim daha.
ama haberleri izlerken teröristlere, tecavüzcülere vs. sürüyle ediyorum. :dilcikar: dediğim herşeyi de fazlasıyla hakediyorlar zaten :oklava:

Evet ben de arasıra çoook sinirlendiğimde beddua ederim ama hiç doğru bişey değil farkındayım:1no2:Zaten kelimeler ağzımdan çıkar çıkmaz fena halde suçluluk hissederim:çok üzgünüm:Yanlız beddualarımın tuttuğu da olmuştur tövbe desem de:uhm:Mazlum muyum yoksa benkafamçokkarıştı

Back
X