Beddua tutmasıyla ilgili fikri olanlar?

hayal_34_44

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
8
2
16
Umut verip yarı yolda bırakan kendisine olan duygularımı zaafımı kullanıp bana çok büyük acılar yaşatan kalbimi kıran sonrada terkedip başkasıyla evlenen eski sevgilime mutlu olamaması için beddua etmiştim sonrasında öğrendimki çocuğu olmuyormuş olması için tedavi görüyorlarmış sizce bu durumun benim bedduamla alakası varmıdır?

Umut verip yarı yolda bırakan kendisine olan duygularımı zaafımı kullanıp bana çok büyük acılar yaşatan kalbimi kıran sonrada terkedip başkasıyla evlenen eski sevgilime mutlu olamaması için beddua etmiştim sonrasında öğrendimki çocuğu olmuyormuş olması için tedavi görüyorlarmış sizce bu durumun benim bedduamla alakası varmıdır?

tabi ki de yoktur.

Her beddua tutacak diye birşey yok, üztünüze alınmayın. Onların yaşayacakları varmış.

yoktur....adamın çocugu çok taktıgını sanmam.tedavi sonunda olur diyordur

Allah bilir canım kimi bu Dünya'da kimi ahirette cezasını çeker. Ama beddua etmek iyi değildir.

yoktur
tamamen biyolojik.

Beddua evet tutar ama yüzde yüz hakliysan. Bazı durumlarda beddua tutar tutmasına ama sen de olumsuz yönde etkilenirsin...

tabi ki de yoktur.

şöyle bir şey ''kimsenin ahı kimsede kalmaz ''sözden yola çıkarsak dediğinizi tamamlıyor.Ancak yarıyolda derken sevgili olabilirsiniz tanıma sürecinde ilşki boyunca belki gerçekten birşey hissederek yola çıkmış sizi tanıdıkçada o hislerinin olmadığını anlamış sizede bunu anlatmış ise ayrılalım gibi,bunda bişey yok yani birbirinizi tanıyıp sonra anlaşamamış olabilirsiniz.

kızla ne alakası var üzüldüğüm için soruyorum zaten? Yürek acısı nedir bilmiorsunuz herhalde insana herseyi yaptırıyo o an öfkeyle etmiştim ve gecti şuan umrumda değil zaten?
Ozaman üzülme Allah senin niyetini biliyor. Ayrıca yazdığın konunun içeriğinden ANLAŞILAN bu. İçini niyetini üzgünüm biz bilemeyiz.

Valla ona tutar mı bilmem ama döner dolaşır size tutar o beddua. Çocuğun olmaması bazı insanlar için mutsuzluk sebebi değildir hem. Belki evinde eşiyle mutludur. Siz mutlu musunuz peki?

Valla ona tutar mı bilmem ama döner dolaşır size tutar o beddua. Çocuğun olmaması bazı insanlar için mutsuzluk sebebi değildir hem. Belki evinde eşiyle mutludur. Siz mutlu musunuz peki?
Siz benim nasıl büyük bir haksızlığa maruz kaldğımı biliyormusunuzda konuşuyosunuz kim birinin aleyhine dua eder kolay yere evet çok mutluyum onunda mutlu olup olmaması beni ilgilendirmiyor sadece tuttuysa vijdan azabı çekerim diye düşündüm insan gibi sordum ya düzgün cevapo verin yada susun

Siz benim nasıl büyük bir haksızlığa maruz kaldğımı biliyormusunuzda konuşuyosunuz kim birinin aleyhine dua eder kolay yere evet çok mutluyum onunda mutlu olup olmaması beni ilgilendirmiyor sadece tuttuysa vijdan azabı çekerim diye düşündüm insan gibi sordum ya düzgün cevapo verin yada susun
Emriniz olur, kibleyerek susuyorum.

Back
X