Beddua tutmasıyla ilgili fikri olanlar?

Biz nerden bilebiliriz tutup tutmadığını? Allah'ın bileceği şey o. Ama beddua iyi birşey değil birdaha etmeyin..Allahım sana havale ettim deyip geçin..

İci fesat olan fesat anlarmis ben konu sahibinin dediginden bedduam tutmus oh olsun diye bir sey cikaramadim. Beddua etmistim zamaninda simdi kotu bir sey olmus benim yuzumdenmidir diye soruyor.Günluk sinirlerinizi sikintilarinizi burda insanlardan cikarmayin beddua kotu bir sey allaha havale edilmeli tabiki ama kimsenin derdi kimseden az ya da cok degil.Ilimli olun birazcik konu sahibine sizin beddua etmediginiz kalmis bir tek ayrica konu sahibi rabbim kisiye yaptirdiklarini bu dunyada da cektirmeden birakmaz sen tovbe et allaha havale et hatta hakkim helal olsun de sonrasinida artik umursama
Allah razı olsun beni birtek siz anladınız... Çok canımı yakmıştı ve ister istemez o an ki acıyla etmiştim şimdi ise duyunca üzüldüm ister istemez sorgulamak istediğim buydu ama bu saldırılara anlam veremedim ?

beddua tutar derler yada söyleyeni bulur döner dolaşır derler inşallah kötü birşey değildir.

Allah razı olsun beni birtek siz anladınız... Çok canımı yakmıştı ve ister istemez o an ki acıyla etmiştim şimdi ise duyunca üzüldüm ister istemez sorgulamak istediğim buydu ama bu saldırılara anlam veremedim ?

Beddanız mantıklı değilmiş çünkü, beni bir daha onla karşılaştırma, haberlerini tesadüfen bile almayayım yarabbim deyin bundan sonra canınız yandığında. Sonrasında, tanımadığınız birinin haberi gibi duyarsanız üzülür sonra hayatınıza devam edersiniz, hiçbir şey olmamış gibi. %100 çalışıyor. Kendinizle bağ kurmadığınız için en baştan, sonrasında benim yüzümden mi diye sorgulamaya girmezsiniz.

İci fesat olan fesat anlarmis ben konu sahibinin dediginden bedduam tutmus oh olsun diye bir sey cikaramadim. Beddua etmistim zamaninda simdi kotu bir sey olmus benim yuzumdenmidir diye soruyor.Günluk sinirlerinizi sikintilarinizi burda insanlardan cikarmayin beddua kotu bir sey allaha havale edilmeli tabiki ama kimsenin derdi kimseden az ya da cok degil.Ilimli olun birazcik konu sahibine sizin beddua etmediginiz kalmis bir tek ayrica konu sahibi rabbim kisiye yaptirdiklarini bu dunyada da cektirmeden birakmaz sen tovbe et allaha havale et hatta hakkim helal olsun de sonrasinida artik umursama
Hay agzin bal yesin ya evde kocasina kaynanasina sinirlenipte bisey soyleyemeyen gelip burda millete atar yapiyo konu sahibinin zaten cani yanmis bide burda can yakiyolar su bdv de vurun konu sahibine olayindan tiksinti geldi :KK12:

Ahın tutup tutmadıgını öğrenmek için,buyuk harfle AHIM YERDE KALDI MI yazıp,3182 ye kısa msj atabilirsin..
Çok komiksiniz sanırım siz hiç sevmediniz ve sevdiğiniz insan sizi bintürlü yalanla hayatınıza girmedi size ihanet etmedi adınızı çıkarmadı sizi sağa sola reklam etmedi yalan söylemedi küfür etmedi, hakaret etmedi dalga gecmedi gururunuzu kırmadı ve yüreğinize bir ateş bırakmadı sonrada gidip evlenmedi oyüzden Ahım yerde kalırmı diye sorgulamadınız ama öyle bir acı ki dalga gecmenize rağmen yinede Allah size yaşatmasın.

Ahın tutup tutmadıgını öğrenmek için,buyuk harfle AHIM YERDE KALDI MI yazıp,3182 ye kısa msj atabilirsin..
millan'da "geyik yaptığım için uyarı alacak mıyım" yazıp 2298'e gönderebilir mesela, mesajınız tarifeniz üzerinden hesaplanacaktır, ötv, kdv, hdv, kkv ücrete dahil değildir:KK59:

Beddua etmeyin sizi bulur.
İlahi adalet zaten yerini buluyor bedduaya gerek yok..

Konu sahibi arkadasim ahiniz tuttumu biz bilemeyiz ama kimsenin ahi kimsede kalmaz bosver sen ilgilenme onlarla kendi hayatina bak :KK66:

millan'da "geyik yaptığım için uyarı alacak mıyım" yazıp 2298'e gönderebilir mesela, mesajınız tarifeniz üzerinden hesaplanacaktır, ötv, kdv, hdv, kkv ücrete dahil değildir:KK59:
Admin Bey ne yaşadığımı bitek ben biliyorum kimse birine kolay yere beddua etmez.. Ancak burdaki insanlara anlam veremedim eleştirilcek bir durum yok yani ortada rica etsem konuyu kapatıp üyeliğimi iptal edebilirmisiniz ?

Admin Bey ne yaşadığımı bitek ben biliyorum kimse birine kolay yere beddua etmez.. Ancak burdaki insanlara anlam veremedim eleştirilcek bir durum yok yani ortada rica etsem konuyu kapatıp üyeliğimi iptal edebilirmisiniz ?
Admine Hanım pardon konuyu kapatıp üyeliğimi silebilirmisiniz lütfen.?

Umut verip yarı yolda bırakan kendisine olan duygularımı zaafımı kullanıp bana çok büyük acılar yaşatan kalbimi kıran sonrada terkedip başkasıyla evlenen eski sevgilime mutlu olamaması için beddua etmiştim sonrasında öğrendimki çocuğu olmuyormuş olması için tedavi görüyorlarmış sizce bu durumun benim bedduamla alakası varmıdır?
sizin ile alakası olsa ne değişecek ki . Beddua etmişsiniz olmuş bitmiş şimdi çok pişmansanız iyi şeyler için dua edin .Üstüne bir sünger çekin .Beddua iyi bir şey değil onun kötü enerjisi ile dolmuşsunuz bile . Gerek yok .İleriye bakın .Size çektirdiği bir şey varsa zaten yüce yaratıcı bir şekilde çıkarır ondan .Emin olun bedduaya bile gerek yok .

Back
X