Hasret im toprak
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 4 Mayıs 2017
- 8
- 4
- 86
- 34
- Konu Sahibi Hasret im toprak
-
Slm kizlar bn bir iftiraya ugradim soylemedigim bir konu hakkinda soyledi denildi ve bu bnimde esimi ilgilendiren bir seydi....iftirayi atan eltimin en yakin arkadasi kac kez denk gelmisizdir kadini severdim de neden boylr bir sey yapti aradan 6 ay gecmesine ragmen aklim almio bu iftira yuzunden evimde huzursuzluk cikti cok kotu seyler yasadim esimle cok kotu aram acildi bosanma asamasina geldik...kayinbabam cok imanli biri oldugu icin bir soz ugruna bosanmayin dedi esim bna ilk inanmadi cunku eltimde cok sey soylemis hala hic bir seyden haberim yok Allah bilir ya bi an neye ugradigimi sasirdim..3 gun iftira yuzunden bogazimdan ne ekmek ne dogru duzgun su gecti. Namaz kiliyorum bazen namazdayken birden yasadiklarim aklima gelio ağlıyorum namaz devam ederken Allaha siginiyorum eltimle o iftiraciyi yan yana goruyorum duruyorum kadina bakiyorum belki utanir benden diyr ama hic orali olmuyo bile sonra beddua ediorum ...yasattiklarindan beterini yasasin die sonra Allahtan utaniyorum elime Rabbime beddua icin aciyorum diye ..günahmi yapiorum beddua ediyorum diye ...ama icim yaniyor...kendileri hic bir sey yapmamis gibi gulunce icim yaniyor...;(
Haksızlığa uğramışsın ve için acıyor bu normal. Ama beddua değil de Allah'ım sana havale ediyorum de , Allah'ın adaleti daha üstün, merak etme.Slm kizlar bn bir iftiraya ugradim soylemedigim bir konu hakkinda soyledi denildi ve bu bnimde esimi ilgilendiren bir seydi....iftirayi atan eltimin en yakin arkadasi kac kez denk gelmisizdir kadini severdim de neden boylr bir sey yapti aradan 6 ay gecmesine ragmen aklim almio bu iftira yuzunden evimde huzursuzluk cikti cok kotu seyler yasadim esimle cok kotu aram acildi bosanma asamasina geldik...kayinbabam cok imanli biri oldugu icin bir soz ugruna bosanmayin dedi esim bna ilk inanmadi cunku eltimde cok sey soylemis hala hic bir seyden haberim yok Allah bilir ya bi an neye ugradigimi sasirdim..3 gun iftira yuzunden bogazimdan ne ekmek ne dogru duzgun su gecti. Namaz kiliyorum bazen namazdayken birden yasadiklarim aklima gelio ağlıyorum namaz devam ederken Allaha siginiyorum eltimle o iftiraciyi yan yana goruyorum duruyorum kadina bakiyorum belki utanir benden diyr ama hic orali olmuyo bile sonra beddua ediorum ...yasattiklarindan beterini yasasin die sonra Allahtan utaniyorum elime Rabbime beddua icin aciyorum diye ..günahmi yapiorum beddua ediyorum diye ...ama icim yaniyor...kendileri hic bir sey yapmamis gibi gulunce icim yaniyor...;(
Esim inandi basta onu kiskaniyorum diye sonra ortalik yatisinca soyleyecegim bir kelime olmadigini anladi burda soyleyemem anlasilir ...k.bakmayinBu eltinizin arkadasi nasil bu iftira atti esinizi aldattiginiz gibi bisey mi peki esiniz o kisiye inanmis mi esiniz mi ayrilmak istiyor
Allah tan bulur onlar siz sadece yuvanız için dua esin çünkü haklı bile olsanız beddua öyle bir illet ki haklı olan dahi etse edenden de birşey alır götürürSlm kizlar bn bir iftiraya ugradim soylemedigim bir konu hakkinda soyledi denildi ve bu bnimde esimi ilgilendiren bir seydi....iftirayi atan eltimin en yakin arkadasi kac kez denk gelmisizdir kadini severdim de neden boylr bir sey yapti aradan 6 ay gecmesine ragmen aklim almio bu iftira yuzunden evimde huzursuzluk cikti cok kotu seyler yasadim esimle cok kotu aram acildi bosanma asamasina geldik...kayinbabam cok imanli biri oldugu icin bir soz ugruna bosanmayin dedi esim bna ilk inanmadi cunku eltimde cok sey soylemis hala hic bir seyden haberim yok Allah bilir ya bi an neye ugradigimi sasirdim..3 gun iftira yuzunden bogazimdan ne ekmek ne dogru duzgun su gecti. Namaz kiliyorum bazen namazdayken birden yasadiklarim aklima gelio ağlıyorum namaz devam ederken Allaha siginiyorum eltimle o iftiraciyi yan yana goruyorum duruyorum kadina bakiyorum belki utanir benden diyr ama hic orali olmuyo bile sonra beddua ediorum ...yasattiklarindan beterini yasasin die sonra Allahtan utaniyorum elime Rabbime beddua icin aciyorum diye ..günahmi yapiorum beddua ediyorum diye ...ama icim yaniyor...kendileri hic bir sey yapmamis gibi gulunce icim yaniyor...;(
İmanlı kayınpeder namaz allah a sığınma
Bunlarda insanı kurtarmaz ne kurtarır dürüst insan profili bireyselden toplumsala
Tamam!konu sahibi değilim ama lütfen polemik yaratmayın. size ne? bazı insan dürüst insan profilini imanında bulur.
deşarj olmak icin biri meditasyon yapar...diğeri namaz kılar...üçüncü bir insan hayran avına çıkar...
siz dürüst insan profilinizi nasıl ve nerde gelistirdiginizi kimse sormadığı için isterseniz konu açıp uzuuuuuun uzuuuuun anlatirsiniz
Bosan demek kolay degil esinizi en iyi taniyanda sizsiniz ama su sekilde dusunun bence esiniz size degilde bi yabanciya mi inaniyor yada o suphe hep icinde kalacak mi yada size guvenecek mi bunlari muhasebesini yapmanizi tavsiye ederimEsim inandi basta onu kiskaniyorum diye sonra ortalik yatisinca soyleyecegim bir kelime olmadigini anladi burda soyleyemem anlasilir ...k.bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?