Beddualarnz tuttu kzlar, ayrldm ondan

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecem29
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence siz kendinizi o aldattığınız kadının yerine koyun bi.ya o kadının yerinde siz olsaydınız çocuğunuz var ve kocanız sizi aldatıyor ne yapardınız merak ediyorum.bir sürü bekar varken evlilere niye kanca takarlar anlamıyorum kızların da dünya gibi çivisi çıkmış.birde yaptığınızı haklı gösterir gibi burda reklam yapıyorsunuz bence bu utanılacak ve kimseye söylenemeyecek bi durum ayrıca cesurlukla alakası olduğunu da adüşünmüyorum buna başka bişey denir ama yazmayacağım.bırakın evli erkeklerin peşini kınamıyorum onaylamıyorum da.benim eşim beni aldatsa bir daha yüzüne bakamam.

psikolojik destek alman lazım bence,hakaret olarak algılama ama gerçekten gerekli,mantığınla hareket et önce.doğru aşk seni bekliyo olacaktır..

Hakaret olarak algılamıyorum..Bencede en dogrusu bu..yada cekıp gıtmek buralardan..yapayalnız..
Huzur galıba cok uzaklarda bana..

Monapisa; maalesef soyle bır durum var bız yazlık bır yerde oturuyoruz ve cocuklugumdan berı tanıyorum onu..ve suan onlar kısın baska sehırde oturuyorlar uzaklarda(karısıyla ve kendı aılesıyle,ama kendı aılesıyle aynı evde degıller,baska mahallede oturuyor aılesı))
(ısı geregı dogu anadoluda,o da yonetıcı)..ve her yaz bu tarafa gelıyorlar,gorecegım onu maalesef..bıze cok yakın oturuyorlar..o yuzden bu kadar kolay unut onu dıyemıyorum kendımeee,anlıyormusun anlıyormusun anlıyormusun..bu cok kahredıcı ıste..BUNDAN NASIL KURTULUNUR,SOYLERMISINIZ:(((((((((((

ay aklıma geldi. kardeşimin bir arakadaşını sevgilisi terketmiş. kız ağlamış filan. sonra çcouğa habire msj lar atıyormuş. geri dön diyerek. çocuk buna artık ağır laflar hakaretler etmeye başlamış..kız da ne diyormuş? biliyormusunuz: ayy bana değer veriyorki msj larıma karşılık veriyor kötüde olsalaelaelaelaelaekafamçokkarıştı:roflol:

gülermisin üzülürmüsün?

malesef sende böyle bir kişiliksin sanırım.

yüzüne tükürse adam yarabbi şükür diyecek kadarsın.

ne desek boş sana..

yorum yapıp ta klavyemi eskitmeyeceğim senin için artık:dilcikar:

Monapisa; maalesef soyle bır durum var bız yazlık bır yerde oturuyoruz ve cocuklugumdan berı tanıyorum onu..ve suan onlar kısın baska sehırde oturuyorlar uzaklarda(karısıyla ve kendı aılesıyle,ama kendı aılesıyle aynı evde degıller,baska mahallede oturuyor aılesı))
(ısı geregı dogu anadoluda,o da yonetıcı)..ve her yaz bu tarafa gelıyorlar,gorecegım onu maalesef..bıze cok yakın oturuyorlar..o yuzden bu kadar kolay unut onu dıyemıyorum kendımeee,anlıyormusun anlıyormusun anlıyormusun..bu cok kahredıcı ıste..BUNDAN NASIL KURTULUNUR,SOYLERMISINIZ:(((((((((((

Valla açıkçası sana öyle şıp diye geçecek diyemem.
Acını çeke çeke tüketeceksin.
Her aşkta olduğu gibi... elinden geldiğince uzak duracaksın, gördüğünde yolunu değiştireceksin, kafanı çevireceksin, bulunduğu ortamlardan uzak duracaksın.
Kendine saygı duymak istiyorsan bunları yapacaksın.

Belki normal şartlara göre daha çok acı çekeceksin ama bu da senin yaptığın yanlış tercihin bir bedeli olacak maalesef. Bunu engelleyemezsin.

Ama kafanda son noktayı koyarsan, içinde halen bir umut beslemeyi bitirirsen, bir daha nolursa olsun ona kanmayacağın konusunda kendini ikna edersen, kendine acımayı bırakır da artık önüne bakarsan, işte o zaman acın da o ölçüde azalır.

Kısacası çekeceğin acıyı ayarlamak da yine senin elinde.

yinemi sensin ya valla sen ve senin sozde askin kabak tadi verdi artik kendini kandirmaktan baska kendini hakli gormekten baska birsey yapmiyorsun anca kafanda kuruyorsun.allahtan adam anlamis yuvasinin degerini kiymetini o adamin karisi olsaydim varya bilemiyorum neler yapardim artik.

basından dusunecektın
mılettın ewlılıgını yıkarken aklın neredeydı bu ozgurluk degıl rahatlık

Merhaba hepinize yine ben...
Hani her açtıgı konu hemen kilitlenen...Özgürce, cesurca ve demokratça düşüncelerini savunan ama editörlerce konu incelemede denilip susturulan...Burada bile konusturmuyorlar ya daha ne diyim artık ben..

Cok beddua aldım buradan sanırım tuttu kızlar,aslında inanmam ben bedduaya ama demek varmış..Butun kotu dilekleriniz içn tesekkurler...Hepiniz evli bir adamla olmaz aman haaa..yuva yıkıcı pisss seni dediniz..Evet bizde ayrıldık birkaç gündür,aramıyoruz sormuyoruz birbirimizi ortada neden yokken hemde..Merak etmiyor beni artık..Verilen sözlerin olmaması havada kalması ne olursa olsun cok zor,yıkıldım yine..Benimde bir kalbim var..

senin daha bilmediğin neler var öğreneceksin inşallah:delphin:

Başkalarını üzerek mutlu olunmaz ki ilahi adalet elbet yerini bulur bugün cocuğunun annesini aldatan yalanlar söyleyen yarın sanada aynı şeyi yapar ne kadar tepelere dağlara yükseltse bile bunun garantisi olabilirmiyerimseniben bence yolun neresinden dönülürse kardır. Karşına çok kişi çıkar daha seninde içinin rahat ve huzurlu olduğu bir ilişki. Takıntı yapma bu durumu ve biran önce yaralarını sarmaya çalış oynama bırak kabuk bağlasın. Unutulmayacak şey yoktur gelir geçer yeterki sen iste! Hakkında hayırlısı olsun bu durumda bedduaya değil dua ya daha çok ihtiyacın var. Allah kurtarsın diyorum...:1closedeyes:

birincisi, beddua tutma gibi bişi yok. bu bayanlar sadece ileri görüşlüydü, bugünü dünden gördüler. aslında her şey apaçık ortadaydı, ama senin gözünü kör etmişti aşkın...

ikincisi ecem, sevgi hiç bir zaman tek başına yeterli deildir. senden 6 yaş küçüğüm. omurgam çatırdaya çatırdaya öğrendim bunu senin kadar ağır olmasa da. sevmek hiç bir zaman yetmez. olmayınca olmuyor.

bir de şu var. hani nasip kısmet derler ya, sanki insanın her yaptığından Allah sorumluymuş gibi. haşa. inan bana herşeyin başından bellidir sonu.... başında bi pislik varsa inan iyi sonuçlanmıyor her konuda böyle. Allah koyuyor kulunun önüne seçenekleri, açık seçik her şey aslında. işaretler var. sen inadına pislik dlu yoldan gidersen saplanacağın yer de bataklık.. yeter artık üzme artık kendini. sen de biliyorsun bu işin sonu yoktu. canın yanıyor. ama artık kabullen. inan unutacaksın. yemin ediyorum unutacaksın. yeter ki o adamın gerçek yüzünü gör artık, sevgine değmediğini anla.

bu kadar zaman boşuna mı harcadım, emeklerim boşunamıydı diceksin belki. tecrübedir bu. hiç bir yaşanan boş değildir, gereksiz değildir. çok güçlü kılacak bu seni. yeter ki artık doğru yola gir lütfen :Saruboceq:

Hakkında hayırlısı buymuş demekki böyle olmuş Allah yarsımcın olsun canım dualarında herşeyin hayırlısını iste
Rabbim senin karşına hayırlı birini çıkarsın inş
Allah yar we yardımcın olsun

Alma mazlumun ahını çıkar ahes aheste demişler.Ben buradaki arkadaşlardan çok birlikte olduğunuz insanın ve çocuklarının ahını aldığınızı düşünüyorum Sizede ders olsun bir daha başkasının kocasını elinden almaya çalışmayın.

ecem29 .. bana kalırsa bu yaşadıklarını burda deşifre etmeye devam ederek hata yapıyorsun.... çünkü çoğu insanın empati yetenekleri çok zayıftır..seni tam olarak anlamayabiliriz....
ama arkadaşların ısrarla söylediği şu gerçeği de gözardı etme.. "erkeklerin hiçbire güvenme... babana bile... "
bazen bütün sevgimizi, aşkımızı içimize atıp, arkamızı dönerek çekip gitmesini de bilmeliyiz... zaten anlattığına göre aranızda herşey bitmiş.. kalan hayatına onsuz devam etmelisin.. eminim o da böyle yapacaktır..

eee sürmeyecegı bellıydı zaten adam eşinın kıymetını anlamıstır umarım bır daha boyle hatalar yapmazsın

Ben hala yanlıs yapmadıgımı dusunuyorum..
Size sunu soylemıstım ona rest cektıgımde hemen bosanıp gelıcem nolur benı terketme sensız olamam dıyen bır adam..kı daha gecen hafta...ki sonrasında yuzyuze gorusmedık bıle..sonradan bırden neden degıstı..Ve karısının benı bıldıgını de duydum ben arkadaslar,ayrıca karısının aılesı de bılıyormus..
buna ragmen ortada neler donuyor neler bıtıyor bılmıyorum.

walla kızım ne desem kı sana sen basına gelenı hak edıyorsun
babannemın bır sözü var HAK TEALA KUL ELİ ILE ALIR INTIKAMINI BUNU BİLMEYEN KUL ETTİ SANIR
senın yasadıkların ettiklerinin karsılıgı ilahi adalet
hala pişman olmadıgına gore devam et boylede devam edersen mutlu olmayı bekleme!
kendını karısı yerine koy vede düşün sen o kadının yerinde oldugunu bir düşün
gercı sızdeonu dusunecek feraset nerdeeee dusunecek olsaydınız ewlı oldugunu duyar duymaz son verırdınız

ben açıkçası sana msj bile yazmadım ama okumuşdum . senin için doğrusu bu .

aman sana zaman harcayıpta yok şöyle yap yok böyle yap diyemem desekte bişey değişmez değişseydi şimdiye kadar değişirdi.sen böyle yaşamaktan mutlusun hoşuna gidiyor.belkide yazılanları okuyup gülüyosundur keh keh ayyy sinir oldum.senin konunu kapatmakla çok ta iyi yapıyorlar.

canım ben beddua felan etmedim bedduaya inanırım ve çok korkarım ne ederim nede edilmesini isterim konunu okudum yorumumuda yazmıştım yaptığın yanlıştı gerçekten hakkında hayırlısı buydu ve hayırlısı olmuş bundan sonraki yaşantına bak sen canım benim.

dediğimize gelmişsin demek :delphin:

Back
X