Asıl sorun işte ne askerlik derdi var ne de iş bulma..Parası her şeyi hazır sadece beni bekliyor..Sanrım biraz da ailesi zorluyor, doğuya tayini çıkacak, tek göndermemek için.
Şimdiye kadar o beni daha çok sevdi, benden daha çok fedakarlık yaptı, o yüzden biraz da vicdanen belki de bu sözüne katlandım.
Ben de aynı fikirdeyim, seven erkek bırakamaz bekler. İnsan kendi hayatı söz konusu olduğunda objektif yaklaşamıyor işte.
Ben seni sevdiğim için 3 sene beklemiş olacağım dedi bana savunma olarak. Ailemin yaptığı yanlış verdiği sözden dönmüş olması..Sonuçta kalkıp yol geldiler bunun için.
Korkarım sevgisi bitmiş bunu görmekten mi korkuyorum ne?
Seni kesinlikle haklı buluyorum, sadece kendimde o cesareti bulamıyorum. Dile kolay 6 sene geçirdik. 18 yaşımıza yeni basmıştık başladığımızda, ondan önce birisini çok sevmiştim sürünmüştüm peşinden. İlk gençlik dönemleri işte..Kimseye güvenemedim, sevmek istemedim..Şuanki erkek arkadaşıma çok hoyratça davrandım. Beni çok seviyordu peşimden ayrılmıyordu, kendimi yaralamamak için onu yaklaştırmadım pek yanıma..
Bu dönemde bir yandan da babamla annem boşandılar.3-4 senelik çok sancılı bir dönemdi. Araya başka kadın girdi, bunun travmasını çok zor atlattım. Hala gelecekte mutlu olur muyum korkusu var içimde, evlilikten aldatılmaktan korkuyorum.
Bunların bir çoğunu onun desteği sayesinde atlattım, her anında bana destek oldu, dert ortağım oldu.
Son 1 ay içerisinde olan olaylara kadar bir bayanın karşılaşabileceği ideal erkek özelliklerini taşıyordu, ama bu olaylara verdiği tepkiler gerçekten çok zorluyor beni..
Yaşı küçük de değil artık 25, çocukluğuna versem..Sanırım babamın zamanında ailemize yaptığı yanlıştan dolayı, benim geçirdiğim travmalardan haberdar olduğu için biraz da bilinçaltında babama karşı kızgınlık da var.
Ama bana söylediği bir kaç ağır söz var bunları kaldırmakta zorlanıyorum.. İlgilendiğin için çok teşekkür ederim..
abimin öğrendiğinde kız arkadaşı vardı. O baya ikna etmişti sağolsun, sonra ayrıldılar. Tabi ciddi bir şey değildir diye düşünmüş de olabilir. Benden önce nasıl gidersin olayına da girdi galiba biraz..İstememesinin sebebi herhangi bir olay ya da bilgi değil, doğuya ve diğer illere tayininin çıkacak olması. Beni yollamak istemiyormuş, annemle babamın da bakımı varmış!
Babam da işin resmiyete dönüşeceğini, beni vermek zorunda kalacağını söylüyor eğer tanışırsa..Abimle bir tanışma sonrası babam konuşmuştu fikri o zaman değişti biraz da.
babam verdiği sözden her an cayabilecek birisi..Her zaman benim iyiliğimi düşünür bundan şüphem yok tabiki ama farketmeden zarar veriyor bana..
Mesela bu olaylardan birkaç gün sonra erkek arkadaşım annesinin annemle tanışmak istediğini söyledi. Anneme iletti mi abim aracılığıyla babama söylendi. (Bu arada annemle babam konuşmuyor) Babam iyi olur tanışsın demiş, hatta anneme eve çağır daha iyi olur denmiş. Bizim haberimiz yoktu erkek arkadaşımla bir gün dışarda tanıştırdık anneleri. Birbirlerini sevdiler, baş başa konuştular. Annesi son derece ılımlı konuşmuş..
Şimdi de abim annemi suçlamaya başlamış atlıyorsun hemen çok heveslisin diye.Tanıştıkları için rahatsızlarmış..
Yani hep bir şeye karar verip son anda vazgeçiyorlar.
6 senedir buluşmalarımız çok sıkıntılıydı, ailem sürekli sıkıntılıydı. Çok zor dönemlerden geçtik. Erkek arkadaşım seninle problemim yok, artık babandan bıktım ben diyor..
Bu arada babamın bana ayrıca bir tavsiyesi daha var:
Bunu 1.sıraya koy, diğer adaylara da bak diyor..
kızlar aklım çok karışık.. 6 senelik ilişkim var, bu sene son sınıfa geçtim, erkek arkadaşım 2 senedir çalışıyor. Nişan istediler, sevgilimin ısrarlarına dayanamadım durumu aileme açtım. Abim durumu 1 senedir biliyordu, hatta tanışmıştı erkek arkadaşımla. Birden karşı çıkmaya başladı..
Babama açtığımda önce olur, ailesiyle de kendisiyle de tanışayım dedi. Aradan 1 ay geçti, sevgilim çıkıp benim için geldiğinde babam birden tanışmaktan vazgeçti. Önünde 1 sene okul, sonra da iş bulma var daha etrafına bak kendini bağlama demeye başladı..
Erkek arkadaşımsa bu durumu ailen beni istemiyor diye algıladı, ki tavırlardan anlaşılan doğru söylüyor. Seni 1 sene daha beklerim daha da beklemem diyor, benden çıkardı olan biten olayları. Şu durumda da aramız pek iyi değil, bana eskisi gibi ilgi göstermiyor..
Korkarım sonuna geldik bu ilişkinin ama yılların emeği var, üzülüyorum ailemin yaptığı hatanın bedeli bu kadar ağır mı olmalıydı? yoksa boşa mı kürek çekiyorum? yardım lütfen...benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?