Bedelini ödüyorum..

İlerde ne yaparım Ben ama..Hemde böyLe birini hangi erkek kabul edebilirki.
madem böyle bir düşünceye sahiptin buna göre davranmalıydın ,bunu ona karşı kullanabileceğinimi düşndün yada garanti seninle evleneceğini... ben nişanlımla bile böyle bişey düşünmezdim hiç bişey olmasa belki ölüm ayırır bizi ozaman ne yaparım diye,ilerde ne yapacağını heralde o an düşünmüşsündür ozamanda bunu kabullenen biriyle hayatına devam edersin olur biter...

böyle erkeklerden çoooook var, o yüzden kızların küçük yaşta birileriyle çıkmasına karşıyım, daha saf olabilecekleri bir dönem yok çünkü, böyle kanılıyor işte. Belkide fazla Türk filmi izleyerek büyüdükleri için.

hmm diğer mesajları görmemiştim iyi kızlığın bozulmamış sende buna sevinmişsin demekki senin için namus sadece orda..neyse umarım bundan sonraki hayatında daha büyük hatalar yapmazsın...

böyle erkeklerden çoooook var, o yüzden kızların küçük yaşta birileriyle çıkmasına karşıyım, daha saf olabilecekleri bir dönem yok çünkü, böyle kanılıyor işte. Belkide fazla Türk filmi izleyerek büyüdükleri için.

kesinlikle katılıyorum.. eskiden sadece flört olayı vardı, artık beraber olmak var... çünkü artık herşey ortada, normalmiş gibi oldu artık...

hiç kimse için pişman olacağın birşey yapmayacaksın.. erkek arkadaşın,ailen her ne olursa olsun...

daha yaşın küçük, umarım karşına bunu dert etmeyecek birileri çıkar.. sakın intiharın "i" sini bile aklına getirme..

insan birşey yapıyorsa bunun neticesini göze almalı ve bu sorumluluğu taşımalı. Keşke biraz daha düşünerek hareket etseymişsin ama olan olmuş. sürekli bunu düşünüp düşünüp kendini sıkma artık. inan erkekler artık daha mantıklı bakmaya çalışıyor, çünkü günümüzde zarını koruyup, elletmedik ve doldurulmadık (!) yerini bırakmayan kız dolu, sonra da bakireyim diye geziyorlar. Ve erkeklerin bunu anlama şansı ne yazık ki yok. Bundan sonraki ilişkilerinde dikkat et, çünkü fiziki olarak bir iz bırakmasa da ruhsal anlamda derin izler bırakabilir. Kendi psikolojin için bundan sonra daha dikkatli ol. ve bu olayı tavsiyem en yakın arkadaşına bile anlatma, yarın öbür gün karşına çıkmasını istemiyorsan...

birşey yaptıysan arkasında dur ve kendini kimseye bağımlı hissetme
önce kendine saygı duy ki karşındaki de sana saygı duysun
yarın öbürgün biri hayatına girdiğinde de sakın seni ezmesine seni yargılamaya çalışmasına izin verme
evet yaptım ve arkasındayım kimseye de laf ettirmem bunun hakkında de
kendini sadece bir zardan ibaret görme kendini sadece bir zarın var diye sevme
sen kıymetlisin çünkü senden başka yok
kadınlar kendilerine önem verirse 'her haltı yerim ama bakire kız isterim'zihniyetindeki adamlara da ezdirmemiş olurlar kendilerini
ayrıca senin bundan sonra hayatına girecek adamı da hiç ilgilendirmez senin geçmişin
o zaman o yoktu o nedenle laf söyleme hakkına da sahip değil
ama dediğim gibi yaptığın şeyin arkasında dur evet zamanında böyle bi ilişki yaşadım de zarın esnek olduğu için saklama sakın
ömrün boyu vicdan muhasebesi yaparsın yoksa canım

insan birşey yapıyorsa bunun neticesini göze almalı ve bu sorumluluğu taşımalı. Keşke biraz daha düşünerek hareket etseymişsin ama olan olmuş. sürekli bunu düşünüp düşünüp kendini sıkma artık. inan erkekler artık daha mantıklı bakmaya çalışıyor, çünkü günümüzde zarını koruyup, elletmedik ve doldurulmadık (!) yerini bırakmayan kız dolu, sonra da bakireyim diye geziyorlar. Ve erkeklerin bunu anlama şansı ne yazık ki yok. Bundan sonraki ilişkilerinde dikkat et, çünkü fiziki olarak bir iz bırakmasa da ruhsal anlamda derin izler bırakabilir. Kendi psikolojin için bundan sonra daha dikkatli ol. ve bu olayı tavsiyem en yakın arkadaşına bile anlatma, yarın öbür gün karşına çıkmasını istemiyorsan...
aynen katılıyorum, bunu sana karşı kullanan kötü niyetli dost sandığın insanlar çıkabilir. gerçi insanlara güvenilmemesi gerektiğini artık bizden daha iyi biliyosundur

Birşeyler yaşamışsınız,artık keşke demenin,dövünmenin ya da sizi yargılamanın hiiiçbir anlamı yok...
yaptığınız hareketin hata olduğunu maalesef yaşadıktan sonra öğrendiniz,
ve bu hatanın bedelini "" ya ölüm"" diyerek düşünmeniz çok ama çok yalnış...
size neden yaptınız,neden neden diye sormak bana düşmez ama
bundan sonra yapacaklarınız için belki bir abla tavsiyesinde bulunabilirim...
hayatınız boyunca hiçbir erkeği hayatınızın merkezine oturtmayın,
çok seviyorum,ölüyorum,bitiyorum gibi arabesk laflar eskide kaldı,
bu sevgiyi cinsellikle sonlandıran ve her nedense
cinsellikten sonra o sevgiden eser kalmıyor, olduğunu görüyoruz...
hayatınızı başkaları için değil,kendiniz için yaşayın,
sizi sevecek olan kişi sizi her halinizle kabul eder inşallah,
ama ne olursa olsun Allahın verdiği canı,Allah alır ve
hatalardan kurtulmanın yolu ölüm değildir...
sizin mantıklı kararlar vermenizi umuyorum...
sevgiler...

yaptıklarının sorumlulugunu tasıyorsun tabii ki.ama seni asla neden yaptın madem diye yargılamayacagım.kimse de yargılayamaz. o an ne yaptıgını,ne hissettigini şimdi anlayabilir mi insan?
olmuş,bitmiş.geçmiş geçmiştir.geçmişte kaldı artık.
neden ölümle bitiresin ki hem? mutlaka bunu kabul etcek birileri vardır.kötü erkekler oldugu kadar iyi,aklu basında olanlar da var.hem hersey namus değil ki.önemli olan aklın,beynin namusu.onu kaybetme derim ben.

Back
X