Konunun tamamını okumamıştım,
geri sayfaları okudum çok derin olduğunu anladım,
şimdi hanım kız bkire olmadığına sevinmiş esnekmiş, muhtemelen erkek arkadaşın da seni bir önce beraberliğin olabileceğini varsayıp onu kandırdığını düşündüğü için bıraktı ama sen bunu hiç kabullenmeyeceksin,
yaşın 18 mi hayretler içerisindeyim bu gençlik artık ne kadar hızlı böyle ?
5 ay çıkmışsın çıktığın süre de evlenmeyi mi planladın kızlığın gitti diye? bence büyümelisin,
yani gelsin bi yaşın şöyle 20 ye ondan sonra zırlamadan hiç aglamadan kızlığım gitti diye dövünmeden hayatında yaşadıklarını kabullenerek belki birini kandırmadan sevdiğini kabullendirebilirsin.
Esnek olduğunu öğrendğindeki mutluluğun hepimizi hayal kırıklığına uğrattı, umarım büyüyünce öğrenirsin hayatın bu kadar basit olmadığını, kandırılmanın bedelini yaşamış olduğunu farkedersin şu yaşadığın dönemlerin ifadesinin de bu olduğunu bilirsin.
ne diyelim bunları unut bundan sonra kendine daha iyi bak kızsın mızsın bunlar bahane hepsi geçer senin kendine sevgin güvenin baki kalır,
o sen kızsın kız değilsin diye türlü entrikalarla yalan söyleyip giden erkekleri de şimdiden boşvermeye alış çünkü onlar dünyalı değil gerçekten de başka dili konuşyorlar,
saçma sapan yalanlarla çekip gitniş bosver hayatın bu kadar ucuz olmamalı kıymetini bil. .