- 27 Haziran 2015
- 14
- 0
- 30
- Konu Sahibi sariseker59
adet oldum gibi ama koyu sarı renkte günde 2,3 damla geliyor. adet ağrım çok şiddetli. göğüslerm hassaslaştı. 3 gündür böyleyim. sizce neden?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamile değilimdir dimiyok yahu, bende de oluyor, adetin geliyor ama sokulemiyorsun.
bir asprin ic.
KORUNMADIN MI?hamile değilimdir dimi
korunmadım ama içime boşalma da olmadı.KORUNMADIN MI?
korunduysan hamile degilsindir heraldee
daha yeni hormon tedavisi oldum. dostinex kullandım. aynı zamanda doğum kontrol hapı. dog. kont. hapını bıraktığımdan sonra ki ilk adetm olacaktıHamile olabilirsin bi kacak ciktiysa artik bi test al gebe degilsen bi kadin dogum cuya git hormon larina baksınlar progesteron eksikse sokulemessin
daha yeni bıraktım doğum kontrol hapınıyumurtalıkların tembelleşmiş olabilir
Gebelik yoktur kay degil o kadar hormonlarda sikinti var bencedaha yeni hormon tedavisi oldum. dostinex kullandım. aynı zamanda doğum kontrol hapı. dog. kont. hapını bıraktığımdan sonra ki ilk adetm olacaktı
içim rahatladı biraz olsun çok teşekkür ederim :)Gebelik yoktur kay degil o kadar hormonlarda sikinti var bence
Dikkatli olin ama biliyorsunuz hicbir yontem yuzde tmyuz korumaz yine de test yapip rahatlamanizi tavsiye ederimiçim rahatladı biraz olsun çok teşekkür ederim :)