Bedenen ve ruhsal olarak cöktüm

Lalalalaalala

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
214
241
23
Merhaba
Derdim uzun anlatacak halim yok kendimi zor tutuyorum kusmamak icin. Hayatim cok zor, benim sebep oldugum sorunlarda var ama yine de zor. Bedenen ve zihnen cöktüm anlatabilecek gücüm bile yok ve bugün benim icin cok daha zor olacak. Ölürsem kurtulur muyumla sacmalama Lala arasinda gidip geliyorum. Dua eden ablalar benim icinde edebilir mi?
Tesekkur ederim

ölünce kurtuluş yok tam tersi keşke ölmeseydim diceksin. hayatta her şey insanlar için. sağlıklıysan ayaklarının üzerinde duruyorsan başarırsın her şeyi. ama ben öldüm bittim diyip bırakırsan kendini öülümü çare görürsün ve daha da batarsın

Allah yardım etsin. İnşallah sorun, sıkıntı neyse çabucak atlatırsınız.
Psikolojik destek alıyor musunuz bilmiyorum ama lütfen alın ve sabredin bir gün hepsi geçmiş olacak.
Allah gönlünüze, ruhunuza, hayatınıza ferahlık versin.

Hayat hepimiz için zor ve katlanılmaz. Ama çabalıyoruz .. Allah yardımcın olsun sıkıntını hafifletsin

ettim etmeye de devam edicem düzenli olarak

Allah razi olsun dua edenlerden bu aksami atlattim cok sukur ama karsimdakini uzmek icime cok dokundu. Evet psikolojik destek aliyorum allah razi olsun hepinizden

Allah inancı olan biri ölmeyi düşünmemeli . Bu hayatta herşeyin çaresi vardır ölümden başka . Kendi kendinize dua edin namaz kılın . Çok ferahlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…