Evli hanımlar ve tecrübeli hanımlardan yorumlar bekliyorum bende akıl kalmadı çünkü

Baskin yapio etegimizde taslari dokmeye geldik diyene taşlarını topla musait misin diye ara uygun vakitte taslarinla gel derim. Efendi saniyor heralde kendini. Geri adım atmayin. Gorumceyi yok sayin yok hukmunde oldukca size yanasir. Esinizde etkilenmis olanlardan belli ki. Ama arada ciddi bir sorun yokken de evdeki yemekler buzluga atilip gidecekleri son gun yemege gidilebilirdi. Siz eltinizi gormek amaciyla gitmiyorsunuz esiniz abisiyle gorusecek aile ortami olacak bunu da bozmamaliydiniz sorun yokken. Simdi isler buyudu daha mi iyi oldu tartisilir
Bu sefer görmemem iyi oldu. Bundan sonra giderim mecbur. Eşimle aramız ciddi şekilde etkileniyor çünkü.

Bu sefer görmemem iyi oldu. Bundan sonra giderim mecbur. Eşimle aramız ciddi şekilde etkileniyor çünkü.
Evlilik denge isi. Ilk evlendigimiz cogumuz alanimizi korumak icin bazen abarti derecesinde kendimizi geri cekip ipleri gerdik. Bu tecrübem aklimla suan yeni evli olsaydim herkesi elimde oynatirdim

Back
X