Bedenimi beğenemiyorum?

Boy ve kilom normal 61 kiloyum şu an, ama kendimi kadınsı bulmuyorum. bu yaşımda artan yırtıklarım, selülitlerim ile ne yapıcam bilmiyorum. Ne giysem yakıştıramıyorum, her zaman önemli olan iç güzellik derim ama dış güzellikte psikoloji için çok önemliymiş anlıyorum ... Bu yaşıma kadar ne etek giydim ne şort ne askulı... kendimle nasıl barışabilirim bilmiyorum.
Spora başlayıp bence vücudunuzu sekillendirin sıkılaşin
Bio oil yağını kullanarak yirtiklarinizdan kurtulmaya çalışın

Hayır, bu bir istek değil ki zaten kendimi erkek vücuduna girmiş gibi kıvrımsız hissediyorum. Bu benim için özgüven kırıyor. Ve nasıl bu durumu sevebilirim ya da aşabilirim ben bunu soruyorum. Belki takmadım ama annem tarafından gelen hep bir eleştiri oldu fiziğime karşı. Ve ben sevemedim. görmek istemedim.
Atletik bir vücuda sahip olmak kötü birşey değil. Etrafımızda birçok kadın şarkıcı ya da oyuncu atletik vücuda sahip aslında. Kemik ve kas yapınız böyle olduğu için kendinize eziyet etmeyin lütfen. Çeşitlilikler insanları güzel kılar. Gülse Birsel,Meghan Markle ve Jennifer Aniston atletik vücutlara sahip kadınlar bence. Kıyafet fikri için onlara bakabilirsiniz.
Çatlak ve selülit için ne yapılır bilmiyorum. Ben kilo alıp veren bir insan olduğum için çatlaklarım var. Ama barışmayı seçtim. Bu sonuçta doğal bir durum.

Eksiklik, değersizlik, özgüvensizlik hisleri için kesinlikle psikolojik destek tavsiye ediyorum, bu hayatın her aşamasında çok zorluk çıkarır çünkü. Genceciksin, şimdiden bunu değiştirmek çok iyi olur.
Zira, bu duygu ve düşüncelerde olduğun sürece Victoria's Secret meleği bile olsan kendini yeterli görmeyeceksin.

Sağlıklı ve fit olmak için de spor yapmalısın bence, özellikle son dönemde duvar pilatesi çok popüler, bi araştır istersen. Spor ruh haline de iyi gelecektir.

Doğum kontrol hapları östrojen içerdiği için meme ve kalça gelişimini etkiliyor. Ben kullanmaya başlayınca belimin inceldiğini, mememin ve dudaklarımın büyüdüğünü gözlemledim. Kişiden kişiye değişir. Kendine güvenecek psikolojiye girmenin tek yolu kendinde değişiklik yapmak. Burada sana özgüven psikolojisi hakkında destan yazsak bile içten içe kendini asla sevemeyeceğini biliyorum. "Takma canım her halinle güzelsin önemli olan iç güzellik" zırvaları gerçek hayatta sökmez insanların içini rahatlatmak için kendini kandırma şeklidir. Dış görünüş her şeydir bu hayatta ama mükemmel olmamanın en büyük avantajı seni seven insanların seni dış görünüşün için değil sen olduğun için sevmesini bilmektir. 30'una geldiğinde 20li yaşlarına haksızlık ettiğini 40'ına geldiğinde lekelerden kurtulmak isteyeceğini 50'lerine geldiğinde güzelliği salıp sadece sağlıklı olmak isteyeceğini düşüneceksin. Hayatının kıymetini bil ve son kez kendini olduğun gibi kabullenmeye çalış, yapamıyorsan estetik ameliyatlar veya yukarıdaki önerim sana verebilecek tek tavsiyem.

Back
X