şimdiden kusura bakmayın biraz acele çektim eyelinerimi. genelde kahverengi kullanıyorum ben renk olarak. eskiden siyah daha çok çekerdim. bu aralar kahverengiye taktım. daha ince yada daha uzun kuyruklu daha kısa yani ruh halime göre çekiyorum. benim makyajda en önem verdiğim şey eyeliner, ruj ve göz altı aydınlatıcı.
şimdiden kusura bakmayın biraz acele çektim eyelinerimi. genelde kahverengi kullanıyorum ben renk olarak. eskiden siyah daha çok çekerdim. bu aralar kahverengiye taktım. daha ince yada daha uzun kuyruklu daha kısa yani ruh halime göre çekiyorum. benim makyajda en önem verdiğim şey eyeliner, ruj ve göz altı aydınlatıcı. Eki Görüntüle 379884
Eki Görüntüle 379886
Eki Görüntüle 379883
Eki Görüntüle 379885
[/QUOT
benımde olmazsa olmazım eyelıner bıde rımel..
sade ama hoş duruyor her zaman
ama bana böyle yakışmıyor, eşek gözlü derler ya gözlerım öyle
daha ınce cekıyorum ben eyelınerımı.
şimdiden kusura bakmayın biraz acele çektim eyelinerimi. genelde kahverengi kullanıyorum ben renk olarak. eskiden siyah daha çok çekerdim. bu aralar kahverengiye taktım. daha ince yada daha uzun kuyruklu daha kısa yani ruh halime göre çekiyorum. benim makyajda en önem verdiğim şey eyeliner, ruj ve göz altı aydınlatıcı. Eki Görüntüle 379884
Eki Görüntüle 379886
Eki Görüntüle 379883
Eki Görüntüle 379885
[/QUOT
canım nasılsın :) deneye deneye elin alışır evde aynanın karşısında dene bol bol.istersen önce kalem çek onun üstünden geç. o zaman daha kolay olur. alışana kadar sonra bi bakarsın elin göz yapına alışır kolayca çekiverirsin.