• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beğendiğim Şahıs

aaa kendi mi söyledi?
evt kendisi söyledi aslında acayp br gün oldu bn cafede arkdşla otururken (arkdşm erkekti) oda ordaydı tam karşımda oturuyordu br ara döndü baktı glümsedi gibi oldu sonra arkdşları ile tavlaya döndü hç br selam sabah yok sonra ben faceden yazınca öle dedi

etiket yaptım ya arkadaşlar muhabbet falan dye akşam üstüde onun br kız arkdşı etiket yapmş sebebi ziyaret dye sanki bna bu kısasa kısas gibi geldi

Son düzenleme:
evt kendisi söyledi aslında acayp br gün oldu bn cafede arkdşla otururken (arkdşm erkekti) oda ordaydı tam karşımda oturuyordu br ara döndü baktı glümsedi gibi oldu sonra arkdşları ile tavlaya döndü hç br selam sabah yok sonra ben faceden yazınca öle dedi

etiket yaptım ya arkadaşlar muhabbet falan dye akşam üstüde onun br kız arkdşı etiket yapmş sebebi ziyaret dye sanki bna bu kısasa kısas gibi geldi
öyle dediyse öyledir
kısasa kısas muhabbetlerini falan boşver
iletişimi kes bence direk..

bende öle düşündm silerse aa bak umutlandı sonra umutu söndü triplere girdi diye dşnyr bnde takmyrm hatta bugn erkek arkdş vardı yanımda sorun etmedm ble

Bence kalbimde biri var bibibi diyip film cevirmis , o kadar :) Havaya girdi herhal.

Canim durum belli işte .sessiz kalacaksin. O yazarsa yazar ama sen kesinlikle yazma

Back
X