- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi buzmavileylak
Beğendiğim yatak odası modelı kızlar tamamen beyaz olacak versıyonu ama bu sıyah beyaz kararsız kaldım nasıl sizce ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende beyaz dusunutorum ama model secemedım sıkılmıcag bı mdel ıstyrm en yakın bu geldıbeyaz hoşuma gittisiyah çok zor bir renk bizim mutfakta siyah var inanın pişman olduk
![]()
siyahın temizliği zor olur toz olsa belli olur el izi belli olur diye düşünüyorum :)bende beyaz dusunutorum ama model secemedım sıkılmıcag bı mdel ıstyrm en yakın bu geldı![]()
Beyaz olanı çok güzel. Markası nedir bu yatak odasının ve fiyatı ne kadar? Ben de çok beğendim...
canım markası lazzoni ama fiyatını bilmiyorum lazzoni ürünleri epey pahalı oluyor bi dolap 5 6 bin falan o üzden model begenip yaptrmayı dusunuyorm..Beyaz olanı çok güzel. Markası nedir bu yatak odasının ve fiyatı ne kadar? Ben de çok beğendim...
Cok pahaliymis gercekten ama cok guzeller.canım markası lazzoni ama fiyatını bilmiyorum lazzoni ürünleri epey pahalı oluyor bi dolap 5 6 bin falan o üzden model begenip yaptrmayı dusunuyorm..
Cok pahaliymis gercekten ama cok guzeller.
Bilmiyorum ki canim. Biz nisanlimin isi geregi tayinciyiz. Yaptirsam da satin alsam da mahvolacak. Bodrumda uyguna yapan bir yer bulursak yaptiririz belki.evet sende yaptırtabilirsin model seçip istedgn gibi hem :))
yaptırmayı dusunuyorum cnm ıstıkbal bellona kelebek dogtas alfemo vs gbı yerlerdekı modellerı cok begenemıyorum ıcıme sınmıyohepsi çok güzell tatlım hayırlı olsun nerden alıyorsun bende alacağım, nişanımdan sonra