• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet eğitimi

belinay d

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
5
1
1
35
Kızlar 22 aylık bir oğlum var tuvalete alıştırcam ama kararsız kaldım sizce lazımlık alıp alıştırayım sonra klozet geçmesi zor olur mu iki iş olur mu
Yoksa direk klozet mi alıştırsam bu konuda fikirlerinizi yazarsanız sevinirim
Oğlum memeyi bıraktık 1 ay oldu desteksiz uyumuyor illa kucagımda sallanmak istiyor ayrıca hamileyim 16 haftalık cok zorlanıyorum bana düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim

Kızlar 22 aylık bir oğlum var tuvalete alıştırcam ama kararsız kaldım sizce lazımlık alıp alıştırayım sonra klozet geçmesi zor olur mu iki iş olur mu
Yoksa direk klozet mi alıştırsam bu konuda fikirlerinizi yazarsanız sevinirim
Oğlum memeyi bıraktık 1 ay oldu desteksiz uyumuyor illa kucagımda sallanmak istiyor ayrıca hamileyim 16 haftalık cok zorlanıyorum bana düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim
Meme bırakma ile tuvalet eğitimi arasında 3 ay olmasını tavsiye ediyorlar ama siz bilirsiniz. Eğer hazır olduğunu düşünüyorsaniz lazımligi gözünün önünde olsun bezle falan otursun. Ne ise yaradığını kavraması için iyi olur. Ben öyle başladım 27 aylık da eğitime başladım.

Back
X