- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
gercekten guzelmı suan bunu duymaya ıhtıyacım var senağlama
5. cıkısımızdan sonra artık alalm dedık birde uygun olsun die hepsi aynı magazadan olsun dıyor ınsan
oyuzden en begendıgın olamıyor b azen
ben salon oturma odası ayrı yapmayacagım
sandalyerımden böyle olaccak
Esmy cim tv üniten çok güzelmiş güle güle kullan cnm
[/IMG]
Evet cnm M72 yatak odam,gerçekten çok güzel,büyük vede çok kullanışlı.Yatağın başlığı sitede görünenin iki katı 3 metre.İmkanlar elveriyorsa ve odanızda yeterli genişlik varsa almanızı kesinlikle tavsiye ederim.Bizim yatak odamızın genişliği yetmedi oturma odasını yatak odası yaptık.
elifsevercim, bunları çok beğendim. Hangi marka acaba biliyormusun??
merhaba arkadaşlar.size birşey sormak istiyorum.japon tarzı yataklar varya hani yere yakın olanlar....o tarz yatak alacak arkadaşlar acaba nasıl bir yatak örtüsü örtecekler bu yataklara?bizde bu tür yatak almayı düşünüyoruz ama ben 2 tane yatak örtüsü aldım ve o yataklarda göstermiycek diye üzülüyorum.iyide peki bu tür yataklara hiçmi yatak örtüsü örtmiycez.birde yorganı falandamı bu yataklara uygun almak lazım.kafam çok karışık ya yardım edin
canım çok şanslısın cunku ben de bu beyaz yemek odasını çok begenip,ankarada ki bayisine telefonla ulastım.sipariş uzerine satın alma durumda istanbuldan getiriyorlarmış!bu beyaz lake yemek odasının (tuana yemek odası)fiyatı malesef 4900!elifsevercim, bunları çok beğendim. Hangi marka acaba biliyormusun??
merhaba arkadaşlar.size birşey sormak istiyorum.japon tarzı yataklar varya hani yere yakın olanlar....o tarz yatak alacak arkadaşlar acaba nasıl bir yatak örtüsü örtecekler bu yataklara?bizde bu tür yatak almayı düşünüyoruz ama ben 2 tane yatak örtüsü aldım ve o yataklarda göstermiycek diye üzülüyorum.iyide peki bu tür yataklara hiçmi yatak örtüsü örtmiycez.birde yorganı falandamı bu yataklara uygun almak lazım.kafam çok karışık ya yardım edin
çok şükür rabbime evimiz garanti oldu kızlar sevincimi paylaşamak istedim sizlerle
2 sene sonra ömrümüz varsa cıkıcaz kendi evimize.
artık bende yemek odası ve köşekoltuk takımları fikirlerinize örnekelrinize bakabilirim evimle ilgili hayaller kuarabilirm cok mutluyum cokk rabbim her isteyene nasip etsin inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?