- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
ne tipsiz kızlar görüyorum, yanında boylu poslu , yakışıklı erkeklerle...Aslinda sadece romantik iliskilerde de degil genel olarak insanlari etkileyebilcek bi havaya sahip olmamak
Ama ben konuyu daraltip ozel iliskiler bazinda ele almak istiyorum
Yani benim begendigim beni begenmez beni begeneni ben begenmem hesabi
Birini begensem asla adim atamam asla belli edemem
Etsem karsilik gorebilcegimi dusunmuyorum cunku. Kadin olarak etkileyici bir durusum tavrim ozguvenim yok. 28 yasindayim ve yalnizim dogal olarak da.
Bunun biraz insanin sahip oldugu havadan kaynaklandığını dusunuyorum. Bu nasil degistirilebilir ki
Çünkü özgüvenliler. Silik karakterli güzel hatunlar yerine muhabbet edebilecekleri özgüvenli kadınları tercih ediyor erkekler de artık. He tabi sonunda kız cirkin oğlan yakışıklı diye hayıflanılıyor ama cirkin kızların pek umru olduğunu sanmıyorum :)ne tipsiz kızlar görüyorum, yanında boylu poslu , yakışıklı erkeklerle...
Banlandim ama niye oldugu konusunda en ufak bi fikrim yok her neyseKonu sahibi konuyu acti gitti :)
Olsa da olur olmasa da olur dusuncesiyle bakarsan ve beklentilerini sifira indirirsen hem fazla uzerine dusmemis olursun, hem de ilgi gormezsen yipranmamis olursun.
Dun bi kiz gordum. Makyaj malzemesi bakiyordu. Fizigi guzeldi ama yuzu bana guzel gelmedi. Ama bir konusmasi hali tabri var ben buranin prensesiyim der gibiydi. Hatta kizi biraz inceledim. Erkekler baya baya bakiyodu. Bunun guzellikle alakasi yok kesinlikle bu bi aura meselesi ve bende asla yok biliyorum. Bakislarimin bile bazen sonuk ve baygin oldugunu farkediyorum. Duzeltiyorum ama bir sure sonra ayni benHer kadının kendine has bir aurası vardır;onu keşfedip kullanmak da tamamen kadının elinde. Çekingen ve özgüvensiz olursanız bunu çevrenize de yaymış olursunuz. Önce enerjinizi iyiye çevirin, kendinize güvenin.
Dun bi kiz gordum. Makyaj malzemesi bakiyordu. Fizigi guzeldi ama yuzu bana guzel gelmedi. Ama bir konusmasi hali tabri var ben buranin prensesiyim der gibiydi. Hatta kizi biraz inceledim. Erkekler baya baya bakiyodu. Bunun guzellikle alakasi yok kesinlikle bu bi aura meselesi ve bende asla yok biliyorum. Bakislarimin bile bazen sonuk ve baygin oldugunu farkediyorum. Duzeltiyorum ama bir sure sonra ayni ben
Pasif duruşu bir kenara bırakıp daha baskın bir karakter oluşturman gerekiyor.
farkedilebilirliği yükseltmek açısından. kişiliği oturttuktan sonra bakım ve genel kültür ile desteklemelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?