Begendigin birini etkileyebilecek auraya sahip olmamak

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
Aslinda sadece romantik iliskilerde de degil genel olarak insanlari etkileyebilcek bi havaya sahip olmamak
Ama ben konuyu daraltip ozel iliskiler bazinda ele almak istiyorum
Yani benim begendigim beni begenmez beni begeneni ben begenmem hesabi
Birini begensem asla adim atamam asla belli edemem
Etsem karsilik gorebilcegimi dusunmuyorum cunku. Kadin olarak etkileyici bir durusum tavrim ozguvenim yok. 28 yasindayim ve yalnizim dogal olarak da.
Bunun biraz insanin sahip oldugu havadan kaynaklandığını dusunuyorum. Bu nasil degistirilebilir ki

Önce sen kendini sevmelisin. Sen kenxini beğenirsen auran da değişir o zaman insanları etkilersin...

Pasif duruşu bir kenara bırakıp daha baskın bir karakter oluşturman gerekiyor.
farkedilebilirliği yükseltmek açısından. kişiliği oturttuktan sonra bakım ve genel kültür ile desteklemelisin.

Özgüvenle alakalı bazen.
Bazen de karşı tarafla alakalı.
Mesela 20 yaşındayken birinden hoşlanmıştım ünide. Çocuğu faceden eklemiştim paylaştığı gönderileri beğenmiştim vs. Sonra benim şapşal arkilerim yüzünden çocuk dank diye ondan deli gibi hoşlandığımı anlamıştı ama hiçbir tepki vermemişti. O zamana kadar gönderilerini beğenen ben okulda karşılaşınca gözlerimi alamayan ben kendimi zorlayıp hiç ama hiç bakmamıştım. Sonra kendisi mesaj attı cevap vermedim biraz zaman sonra okulda yanıma geldi konuşmak için ama o arada da benim etkilenmem geçmişti sonra araya yaz tatili girdi öyle bitti gitti:KK53:
Demem o ki beğendiğin birine önce rahatsız etmeden ilgi göster biraz alışsın bu ilgine sonra ilgini tam belli et karşılık görmediğinde sessizliğe bürün bu sefer karşı taraf gelmeye başlar (hayatında başkası yoksa eğer)
Zamanında bana da bi çocuk arkadaşlık teklif etmişti ilgiler bakmalar falan ben hiç tipim değil diye istememiştim ama sonradan çocuk ilgiyi kesince aklıma düşer olmuştu hahah olabiliyor böyle şeyler hemen pes etme:)

Her kadının kendine has bir aurası vardır;onu keşfedip kullanmak da tamamen kadının elinde. Çekingen ve özgüvensiz olursanız bunu çevrenize de yaymış olursunuz. Önce enerjinizi iyiye çevirin, kendinize güvenin.

Aslinda sadece romantik iliskilerde de degil genel olarak insanlari etkileyebilcek bi havaya sahip olmamak
Ama ben konuyu daraltip ozel iliskiler bazinda ele almak istiyorum
Yani benim begendigim beni begenmez beni begeneni ben begenmem hesabi
Birini begensem asla adim atamam asla belli edemem
Etsem karsilik gorebilcegimi dusunmuyorum cunku. Kadin olarak etkileyici bir durusum tavrim ozguvenim yok. 28 yasindayim ve yalnizim dogal olarak da.
Bunun biraz insanin sahip oldugu havadan kaynaklandığını dusunuyorum. Bu nasil degistirilebilir ki
ne tipsiz kızlar görüyorum, yanında boylu poslu , yakışıklı erkeklerle...

ne tipsiz kızlar görüyorum, yanında boylu poslu , yakışıklı erkeklerle...
Çünkü özgüvenliler. Silik karakterli güzel hatunlar yerine muhabbet edebilecekleri özgüvenli kadınları tercih ediyor erkekler de artık. He tabi sonunda kız cirkin oğlan yakışıklı diye hayıflanılıyor ama cirkin kızların pek umru olduğunu sanmıyorum :)

Konu sahibi özgüven en önemli şey. Bana bakmaz diye düşünmeyin eliniz yüzünüz düzgünse bakımlı ve kendinize güvenen bi kadınsanız herhangi bir erkeği etkileyememe ihtimaliniz yok. Tabi bundan sonrası sohbet muhabbet ortak begeniler zevklerle degisir. Ama özgüvenli durun kendinizi sevin begenin.

Konu sahibi konuyu acti gitti :)

Olsa da olur olmasa da olur dusuncesiyle bakarsan ve beklentilerini sifira indirirsen hem fazla uzerine dusmemis olursun, hem de ilgi gormezsen yipranmamis olursun.

Konu sahibi konuyu acti gitti :)

Olsa da olur olmasa da olur dusuncesiyle bakarsan ve beklentilerini sifira indirirsen hem fazla uzerine dusmemis olursun, hem de ilgi gormezsen yipranmamis olursun.
Banlandim ama niye oldugu konusunda en ufak bi fikrim yok her neyse
Iste beklenti bile duymuyorum anlatabildim mi
Birinin ne kadar hos oldugunu bile dusunmez oldum. O kadar bastirmisim ki kendimi zaten begendigim biri bana bakmaz on kabuluyle yaklastigimdan hic begenmiym diyorum

Her kadının kendine has bir aurası vardır;onu keşfedip kullanmak da tamamen kadının elinde. Çekingen ve özgüvensiz olursanız bunu çevrenize de yaymış olursunuz. Önce enerjinizi iyiye çevirin, kendinize güvenin.
Dun bi kiz gordum. Makyaj malzemesi bakiyordu. Fizigi guzeldi ama yuzu bana guzel gelmedi. Ama bir konusmasi hali tabri var ben buranin prensesiyim der gibiydi. Hatta kizi biraz inceledim. Erkekler baya baya bakiyodu. Bunun guzellikle alakasi yok kesinlikle bu bi aura meselesi ve bende asla yok biliyorum. Bakislarimin bile bazen sonuk ve baygin oldugunu farkediyorum. Duzeltiyorum ama bir sure sonra ayni ben

Dun bi kiz gordum. Makyaj malzemesi bakiyordu. Fizigi guzeldi ama yuzu bana guzel gelmedi. Ama bir konusmasi hali tabri var ben buranin prensesiyim der gibiydi. Hatta kizi biraz inceledim. Erkekler baya baya bakiyodu. Bunun guzellikle alakasi yok kesinlikle bu bi aura meselesi ve bende asla yok biliyorum. Bakislarimin bile bazen sonuk ve baygin oldugunu farkediyorum. Duzeltiyorum ama bir sure sonra ayni ben

katılıyorum mesele özgüven ve yaydığın enerji tamamen. yaydığın enerji negatifse bırak erkekleri arkadaş bile çekemezsin. yıllar önce yayılan negatif enerjinin pozitife çevrilebildiğini okumuştum ne derece doğru bilmiyorum ama.

Back
X