- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
-
- #2.801
bnde bnde hem de çook sevindim
evt benziolar hakketen.
seninkinin burcu ne?? beniim ki akrepbnde balığım..
İkiniz de su grubuymuşsunuz, uyumlu olursunuz.
Benimki inatçı oğlak ben yay.
evt astrolojiye göre uyumumuz mükemmelmiş
burçlardan pek anlamam ama baktım biraz. oğlak ve yay pek uygun deilmiş. ama sonunda şöyle demiş
Aynı yönde hareket etmeyi becerirler ve birbirlerine olan saygılarını yitirmezlerse bir ömür boyu mutlu olabilirler.
Evet canım aynı grup olunca mükemmel olur yalnız, balık biraz romantik, akrep hırslıdır.
Biz uyumlu değiliz evet, ben ateş grubuyum, tezcanlıyım, hareketliyim, ara sıra uçarıyım, o tamamen kazma takılıyor. Toprak ateşi söndürür ama ateşin zemin olarak toprağa ihtiyacı var, yakıcam onu:)))) O zaman aynı yönde hareket edecez edebilirsek.
Harekete geçirme konusunda zorlanmam bundan. Enerjisi tamamen kendine dönük.:44:
olcak olcak ben çok umutlu bakıyorum sizin ilişkiye
Ahhh bunu duymak ne güzel!!!
Kızlarrrr ben aşk istiyorum yaaaaaa!!!
bndeee istiyorummmmm..
Alllahım nolur sen herkesin gönlünde olan kişiyi nasip et tez elden inşşşşş...
aminnn hatta gönlündekinden de daha iyisini inşallah
gencim, güzelim, yeni mezun ve iş hayatına atılmış biriyim.
ama çevremdeki herkes (akranlarım) sözlü, nişanlı ya da evli iken bende daha tık yok :) sorunluyum evet.
kafamda beğendiğim kişi ile bir ilişki yürüttüğümü göremiyorum :/
kızlarrrrr çok kötü bişe oldu yaaaaa..
dün gece telimde en son onun mesajı açık kalmış yatmışım..
sabah ben uyurken bana msj gelmiş.. annem de yeni nesil telefonlardan anlamadığı için oraya buraya basim derken. benimkini aramış. sabahın 9 unda . offf yaaa(( bi kalktım kuruşlarım gitmiş noluyo derken. arananlara bi baktımmm benimknin adı yazıo.. başımdan aşşağı kaynar sular döküldü. annemle de tartıştık. şimdi de özür mesajı attım. kusura bakma yiğenim telimi karıştırmış ben uyurken dedim :S inanmış mıdır. ben onu o saatte niye arıyim ki sapık mıyım yaa..
offff kızlar çok kötüyüm yaaa. kim bilir ne anladı :S tam da herşey güzel gidioken şu rezillğe bakın yaaaaa(((((((((
tatlımm benim yaa bu herkesin başına gelebilecek bişey, inanmıştır tahminimce ama acaba mı die de aklına gelmiştir die düşünüorum.. başka bişey düşünmek istiorsa da düşünsün, belki harekete geçmesine vesile olur, vardır her işte bir hayır
ben de geçen sene sabah işe giderken tlfnumun tuş kilidi açık kalmış ve sabahın yedisinde benim işyerimin orda kantin işleten biri var, onun numarası aranmazzz mıı hem de saat yedideeee, üstelik de adamın zaten bana ilgisi vardı eyvah dedim napıcaaammm... sonra adam beni aradı, beni aramışsın çilek hanım v.s. dedi.. dedim yok ben aramadım, yanlışlık olmuş, adam beni kahve içmeye davet etmez miiii, yok dedim çok işim var yakayı kurtardım
yani seninki de her an seni kahve içmeye çağırabilir biraz olumlu düşün ki olumlu şeyler olsun olur mu tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?