- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
-
- #3.121
bu arada canım 5. seneleriydi özenirdim bile biliyomusun evelilerdi ama hala sevgili giblerdi jestler hoşluklar ama yanlış olan bişeyler varmış demek allahım kimseye yaşatmasın da diyemiyorum nasıl huzur bulacaklarsa nasıl mutlu oacaklarsa hayırlısı olsun onlar için en azından ortak aldıkları bir karar ve dostce ayrılıyolar buda güzel bişey sanırım bilemiyorum ki dedim ya hala soktayım ben herkes mutlu olsun kimse üzülmesin inşallah ya
kızlar ben benımkısı ıle konuştum.gayet ıyı konustuk ama hayatta en sevdıgı annesı babası gıbı olan ınsanlar boşanmak üzereymiş onları araması ılgılenmesı gerekıyor dıye kapattık.ama kendısı ıle ılgılı haber verdı ama tabıkıde dün akşamki salaklığımı söyleyemedım.ama kendısı ıle ılgılı bana bsyler söylemesi benımle olumlu konuşması bıle bılmıyorum ya suanda acayıp mutluyum ama aılesınden boşancak ınsanları bende tanıyorum ve suanda aptal gibiyim.uzun yıllardır evlılerdı.inşallah boşanmazlar.kendımlede ılgılı bı süre sorunlarının bitmesini,hayatının düzene girmesini beklemem gerekiyorsa beklıcem napım.
gunaydinn kuzularr
ay yuzugum yok parmagimda ve hic hatirlamiyorum nerde oldugunu :18: evde sacimi jolelerken cikarmis olabilirim, sonra da geri takmayi unutmusumdur diye umuyorum. off, canim sikildi sabah sabah, bi alisamadim su yuzuge sahip cikmaya! insallah evdedir, kaybolmamistir(
eylulumm hos geldiinn! merak ettik hakkaten, ozluyoruz da sekerim, bu kadar uzak kalma bizden :) tum ogretmen bebislerin yeni ders yili hayirli olsun, hepinize uzuun tatilin bitmesinden sonraki olasi sendrom icin kolayliklar diliyorum :)
bocugum, bana oyle geliyo ki, sen yeni bi aday olmadigi icin bu gozlukluye takildin. sanki birisi ciksa, aninda saticakmissin gibi geliyo bana, yaniliyo muyum acaba
seillaa kuzusuuuu naber :)
rapunzel de gelse de, ayni grupta isler nasi gidiyo bize bi anlatsaa :)))
günaydınnn kızlarrrr :)
ayyy eylülümüzzz gelmişşş, hoşgeldin cnmmm, çok sevindim seni gördüğümeeeegüzel yorumların için tşk ederim tatlımm benim :) bi daha bu kadar uzun süre kaybolmaa merak edioruuzzz seniii
yaaa rapuşşş kayıp bu defa da, evleniorlar da o işlemlerle mi uğraşıor şu an acaba
miskacım sakince bi sabah ne yaptığını düşün, eminim hatırlarsın yüzüğünü ne yaptığını :)
seillacım o şarkı süperrr yaaa, ben de çok seviorumm....
böcüğüm sen böyle devam et, ben demiştim yaa herşeyi pozitif düşünücem artık, arkadaşım da bana dedi ki ama istediğin şey olmayınca üzüleceksin ama ben de ona dedim ki "hyr bekleme anını zaten olucak die mutlu geçireceğimden belki de başka yönlerden şansım açılıcak ve olmasını beklediğim olayın olmamasının benim için bi önemi kalmayacak :)" haksız mıyım kızlarrrr :) sen de öyle yap tatlımm olur muuu
böcüğümm msglarını kontrol ettt :)
biz biraz dedikodu yaptık daaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?