- 2 Mart 2009
- 2.356
- 1.537
- 658
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
-
- #4.601
gamzenkcim bu sözlerim direkt sana ,abla tavsiyeleri :) benim dr arkadaşlarım derler ki bu aşk mevzularında;
kızlar 5 yıl yüzümüze bakmazlar,sonra ne olursa olur ,birden son sınıfta senle ilgilenmeyen hatunlar peşinden koşarlar ,derler.koca bulma merakının gayet farkındalar yani.
şöyle kafası çalışan birini bul ki ihtisas alanı senden daha iyi olsun.sonra kompleks yapıyorlarmış.liseden bir arkadasım pratisyendi karısı uzmandı,ezim ezim eziliyor diye duymuştuk. sonracıma dr kadın kısmı kocalarının akademik ünvanlarını yarıştırmayı pek bir seviyorlarmış.onunki doç oldu benimki niye böyle falan diye.dr arkadaşların yalancısıyım aklında bulunsun.tabii bunu söyleyenler 30 lu yaşlarda hala bekarlardı :) 1i hariç :)
önerilerine bayıldımm..
elimi çabuk tutup benimkini bi an önce kafalamalıyım o zmn :))
vayyy çilekdesende dansa ha sanırım benden önce de başlarsın sen beni hala aramadılar niye her işim böle aksi gidiyor anlamadımmm kii haftasonuna kadar bekliycem olmadı cuma iş cıkışı ugrıycam bakalım nolcak
böceğim aslında ben hiç heveslisi değilim evliliğin ama olacakasada herşeyi en ince ayrıntısına kadar hesaplamam gerek huyum bu benim bazen cok yorucu oluyo ama herşeyi sen kendin halletmek istiyosun öle akışına bırakamıyosun o yüzden ben gözlemlerimi aklımın bi köşesine not ediyorum hep bişeyleri atlamıyım die e tecrübelide sayılırım abimnişa, düğüm vs işleri keza bir kuzen birde arkadaş var tek tek her ayrıntılarıyla ilgilendiğim o yüzden yaniii
ama miska ayakkabılar cok cici yaaa sacının kısa olmasıda vantaj bence böceğim sıradışı bişeyler yapar cok hoş modeller varr
ayyyy cok hevesim geldi ya yanlış iş yapıyorum ben organizatör olmalıydım gözümde çeşit çeşit düğün nişan kına konseptleri oluşuyo ama bakalım ben hayalimde düğünü gerçekleştirebilcekmiyim bide sevgulum abuk bi adam cıkarsa öle abrtı ucuk seyleri sevmezse nolur bilmiyorum aslında o normal olacak abuk olan benimmmm
ama etrafımdakiler okadar normal insanlarki umarım sevgilim benim gibi ucuk bi tip olurrrrrr
inşallah herşey gönlüne göre olur kuzucum yaa... çatlak bişi istiyorsan çatlak olsun tabii
çileğim,ben de sizi özlüyorum sağol canım
seni cidden üzmek istemiyorum,yazarken de düşünüyorum üzer miyim diye..ama dışardan bana böyle görünüyor,bil istiyorum.hakkında hayırlısı olsun,herkes gibi sen de dualarımdasın..lütfen adaylarını tepme,mantıklı düşün e mi beybim,öpücük benden de
eylül bebeğimm hoşgeldinn bende cok seviyorum seniii canım yaaa
sırayla bebeğim bizimde çöpümüzü catacaklar
bizim mutlaka bir araya gelmemiz lazım yaaa ben modellik yapacam miskayla sana daha
yaaa eylülüm bişi diycem ama kızmaaaa aslında o müdür yrdcısı sana çok uyguuuuunnnn, adamın tipi filan kötü deil zaten ama bana hayat tarzlarımız farklı gibi gelior, yani adam bana göre mutassıp birisi.... eylülcümmm sen düşünür müsün öyle bişey cnmmmmmm?
73 doğumlu, hiç evlenmemiş, sosyal biri, yurtdışına gitmeyi çok sevior ve maddi durumu da iyi, 2 dairesi filan var....
ama ben nasıl ayarlıyabilirim ki bi düşüneyimm :26:
eylül bebeğimm hoşgeldinn bende cok seviyorum seniii canım yaaa
sırayla bebeğim bizimde çöpümüzü catacaklar
bizim mutlaka bir araya gelmemiz lazım yaaa ben modellik yapacam miskayla sana daha
ohhh toplaşmışız yine süper yaaa :)
eylülüm nerelere kayboluyorsun öyle yaaa ; zamanında yatır faturalarını bundan sonra
bak eylül senin de çöpün çatılıyor sanki ; seilla senle yine açıkta kaldık kuzum yaaa
ohhh toplaşmışız yine süper yaaa :)
eylülüm nerelere kayboluyorsun öyle yaaa ; zamanında yatır faturalarını bundan sonra
bak eylül senin de çöpün çatılıyor sanki ; seilla senle yine açıkta kaldık kuzum yaaa
yanii bana uyum sağlasın yeter gözüm karadır benim abartı bulmasın beni kafi biraz fırmala olsun yani her ortama uyum sağlayabilsin ey sevgili nerdesin yaaa yazık bana niye bekletiyosun beniiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?