- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
-
- #5.201
ayyy senin yayını yiyeyimtam maceraperest olursunuz siz yaaa özgür ruhlu en yakın arkadaşım yay ama hiç bi zaman ne istediğini bilemedi bulamadı aşk konusunda ama o hepimizde var zaar
ayy bebeğimm sen biliyormuşsun beni, ekle faceden sorada o çocuğu göster bana yapimm sana detay yorumm
artık tecrübemi ediniyor insan... tipten bile anlar oldum adam olurmu olmazmı diye
bak sor böcüme benim hayatıma cee ee diyen birkaç kişi hakkında bişiler sölemiştim oına önceden hepsi çıktıı
amanıınnnn düğünden sora yayamı kalcaz yaniii
rapuşuuummmm sen beni yürütmessin dimii müstakbell nişanlımm
yok yok böcükümm o deli çağlarımızı geçtikk bizz, gayette mantıklıyız artıkınn
ayy kuzuum yaa gayette normal çocuğun dudakları, tamam dolgun olabilir ama o kaaa da diil yanii
ayrıcana benim gözüm tutmadı onu, çapkın bişeye benziyorrr ve sanırsamm daha evlencek kıvama gelmemiş gibii
yii beni yii yengeççç
evtt evtt aynen öleyimm özgürüm, biri bi taraftan dürttümü bana geliyolarrr
ama damarımı bulurlarsada benden uysalı yokturr
offf ooffffff ben biliyom ne istediğimide nedense istemediklerim çıkıyor karşımaaa
azıcıkk oluru olsa bakçam haline yoluna amaa:44:
jeli yaaa daha nasıl kalın olabilir bir erkeğin dudakları ; kuzum sen neler hayal ediyorsun zihninde öyle pek merak ettim
miskaa yaaa ; sevceksin sen de benim kurumsalımı... görsen bir tatlı yaa
ayyy senin yayını yiyeyimtam maceraperest olursunuz siz yaaa özgür ruhlu en yakın arkadaşım yay ama hiç bi zaman ne istediğini bilemedi bulamadı aşk konusunda ama o hepimizde var zaar
Şu hale bak yaa neren koca bulucaz elimizdekilere nasıl ayar vericez diye plan program yapıcakları yerde geyik yapıyolar. Hah bak bu da yay burcu özelliği geyiği başlatıp sonra millete çemkirmek:))
Kızlar yaa adımı kızgın sert hatuna çıkaracaksınız hepten evde kalıcam yaa, sanki burdan bakıcaklar adaylarım özelliklerime ahahahahaa. Ben sürekli gülümsemeyi de bırakın bildiğin otuz iki diş gülerek gezen bi tipim yaa neden öle diyosunuz! Hatta dişlerimden otuz tanesi görünüyosa o gün, millet sormaya başlar neden az gülüyosun bugün diye:)) Benimle geyik yapmayınca içleri rahat etmiyomuş hatta:))Yapmayın etmeyin bacılar, topiği kıvama sokarken dedik bi kaç şey ısıtıp ısıtıp getirmeyin önüme şu pilavı.
Benimki bildiğin depresyona girmiş napsam etsem bilemedi, yaklaştım konuştuk, artık direkt olaya dalıyor konuşuyor sanki evlenecektik de olmadı çare arıyoruz gibi muhabbet ediyoruz ahahaha ben gülmeye devam ediyorum tabi bu arada adam da kendiyle dalga egçiyorum sanacak. En sonunda dedim "keşke bi büyüğüne danışsaydın bunları yapmadan önce mesela bana danışsaydın" diye kal geldi.
Bilmıyım nolucak bi şey olmuycak da durumlar fena yani, nerden tutsak olmuycak gibi ben yine jelime kaldım... Araba olayının yanından geçemem valla açık söliyim, beni böyle kabul ederse jelim çok sevinecem. Huzur veririm araba yerine, mutluluk veririm aşk filan veririm, ne biliyim performansım iyidir her konuda bunlarla örtbas edemez miyiz yaa araba olayını?
böcük gördüğüne o kadar sevindim ki valla, kurumsal kayıplara karışsaydı Allah korusun seni de toplayamazdık beni de o derece yani. Baktığına da ayrıca sevindim çooook çok çok, telefonsuz bir baş selamı vereceğin günler de gelecek ha gayret. Ben kurumsal eniştemi seviyorum hem miska'ya enişte beğendiremiyoz benimkinden de hazzetmiyo zaten.
Kendimize iyi bakalım aman diyim, havalar soğuyor malum, ben de bugün minik bi mont almıştım yanıma çıkardım çıkardım giydim ayarlayamıyorum kendimi, havaları ayarlayamıyorum yani, kocayı da ayarlamıyorum zaten öfffff!
bu işin kolay kolay olmayacağı anlaşılıyor da kızlar ben böle kendimi şu şekilde hissediyorum benimkine bakarken: İkimizi hep iki küçük bebe gibi düşünüyorum zaten, ben onunla oyun oynamak istedim, oyuncaklarımı aldım gittim yanına o annesinin dizlerinin dibine kaçtı, ben oyuncaklarımla kendim oynamaya başladım hatta yepyeni renkli oyuncaklar aldım, o beni sürekli isledi, oyuncaklarıma ve benimle oyun oynamaya özendi hep, sonra oynayım yaa dedi gelmek isterken baktı ki annesinin eteği paçasına dolanmış çözemiyo da bana diyo ki "gelsene çözmeme yardım etsene" ben de şaşkın şaşkın bakıyorum elimi uzatıyorum uzanamıyorum, biraz uzanıyorum bu sefer de o yorgun düşmüş oluyor gelemiyor, ben napıcam yaa!!!???
Günaydınnnnn taze gelin aday aday aday aday adayları!!!
böcüğüm hüzünlü zateeen durumumm ama ben çok gülüyorum inan ki, bir insan daha doğrusu bir erkek bu kaadr salak olabilir mi sence dedim bir arkadaşa, evli arkadaş, "kesinlikle olabilir hatta daha fazla salak olabilir bu ne ki" dedi. Ailesiyle konuşmuş bu arada miska. Pişmanım hata ettim diye geziyor ortada, herkese de anlatıyor. böcük'e verdiğin tavsiyeleri aynı sıralamayla ben de verdim. Aklın yolu bir demek ki. Ancaak kızımız çok heyecanlanıyor takip ederse anlarlar, adres sorarasa saçma olur, Face eklerse kendine güvensiz görünür vs... bahane çok ama haklı aslında. İnsan ne yapsa olmuyor bazı durumlarda.
Bugün çok da enerjik değilim okula kadar koşamıycam ama öğretmen evine uğrayıp kaşlarımı aldırmam lazım bi de yatak bakıcam çıkışta kendime, yatağım eski çünkü, aklıma gelmişken kızlar sizce çift kişilik mi almalıyım tek kişilik mi almalıyım yoksa hani böle 1.5 kişilik yataklar oluyor onlardan mı almalıyım?
Öpüldünüzzzzzzz!
yaya yürütmez artık rapuş yaaa ; bilir kıymetini... zaten zar zor buldu
oleeey gözün tutmadı demekbana psikolojik baskı yapmayacaksın yani oleeey
hem yapsanız daa işe yaramaz çünküüü ; kurumsalım da kurumsalım :83:
Şu hale bak yaa neren koca bulucaz elimizdekilere nasıl ayar vericez diye plan program yapıcakları yerde geyik yapıyolar. Hah bak bu da yay burcu özelliği geyiği başlatıp sonra millete çemkirmek:))
Kızlar yaa adımı kızgın sert hatuna çıkaracaksınız hepten evde kalıcam yaa, sanki burdan bakıcaklar adaylarım özelliklerime ahahahahaa. Ben sürekli gülümsemeyi de bırakın bildiğin otuz iki diş gülerek gezen bi tipim yaa neden öle diyosunuz! Hatta dişlerimden otuz tanesi görünüyosa o gün, millet sormaya başlar neden az gülüyosun bugün diye:)) Benimle geyik yapmayınca içleri rahat etmiyomuş hatta:))Yapmayın etmeyin bacılar, topiği kıvama sokarken dedik bi kaç şey ısıtıp ısıtıp getirmeyin önüme şu pilavı.
Benimki bildiğin depresyona girmiş napsam etsem bilemedi, yaklaştım konuştuk, artık direkt olaya dalıyor konuşuyor sanki evlenecektik de olmadı çare arıyoruz gibi muhabbet ediyoruz ahahaha ben gülmeye devam ediyorum tabi bu arada adam da kendiyle dalga egçiyorum sanacak. En sonunda dedim "keşke bi büyüğüne danışsaydın bunları yapmadan önce mesela bana danışsaydın" diye kal geldi.
Bilmıyım nolucak bi şey olmuycak da durumlar fena yani, nerden tutsak olmuycak gibi ben yine jelime kaldım... Araba olayının yanından geçemem valla açık söliyim, beni böyle kabul ederse jelim çok sevinecem. Huzur veririm araba yerine, mutluluk veririm aşk filan veririm, ne biliyim performansım iyidir her konuda bunlarla örtbas edemez miyiz yaa araba olayını?
böcük gördüğüne o kadar sevindim ki valla, kurumsal kayıplara karışsaydı Allah korusun seni de toplayamazdık beni de o derece yani. Baktığına da ayrıca sevindim çooook çok çok, telefonsuz bir baş selamı vereceğin günler de gelecek ha gayret. Ben kurumsal eniştemi seviyorum hem miska'ya enişte beğendiremiyoz benimkinden de hazzetmiyo zaten.
Kendimize iyi bakalım aman diyim, havalar soğuyor malum, ben de bugün minik bi mont almıştım yanıma çıkardım çıkardım giydim ayarlayamıyorum kendimi, havaları ayarlayamıyorum yani, kocayı da ayarlamıyorum zaten öfffff!
bu işin kolay kolay olmayacağı anlaşılıyor da kızlar ben böle kendimi şu şekilde hissediyorum benimkine bakarken: İkimizi hep iki küçük bebe gibi düşünüyorum zaten, ben onunla oyun oynamak istedim, oyuncaklarımı aldım gittim yanına o annesinin dizlerinin dibine kaçtı, ben oyuncaklarımla kendim oynamaya başladım hatta yepyeni renkli oyuncaklar aldım, o beni sürekli isledi, oyuncaklarıma ve benimle oyun oynamaya özendi hep, sonra oynayım yaa dedi gelmek isterken baktı ki annesinin eteği paçasına dolanmış çözemiyo da bana diyo ki "gelsene çözmeme yardım etsene" ben de şaşkın şaşkın bakıyorum elimi uzatıyorum uzanamıyorum, biraz uzanıyorum bu sefer de o yorgun düşmüş oluyor gelemiyor, ben napıcam yaa!!!???
Galiba Arap Bacı gibi hayal etmişti, ya da benim düşündüğüm gibi, sen ilk dediğinde ben de zenci dudağı gibi düşünmüştüm, değil mi yaa o kadar? Nasıl aabartarak anlatıyosan artık insanda bunlar canlanıyo haliyle. Ben de görmek sitiyorum bu adamı çocuğu mu demeliydim.
Tabi insan kafasında birine resmen "takık" olunca kimseleri gözü görmüyor, salaklığın diğer adına aşk demişler, ahhh ahhh.
jellii ne diyo bu yengeç yaa bizee?! Bak sana yayımı sokarım kızım yengeç uslu dur, yaya laf eden yaya kalır atasözünü hiç duymadın galiba. Hem kız bereket tanrıçası baksana, ne zaman böcükle konuşsa kurumsal çıkıyo ortayaaaa. Aşkım benim jelli aşkım.
selam kızlar :) yarın sağlıkla ilgili önemli bir işlem geçireceğim.dua ve iyi dileklerinize ihtiyacım var :)) çok dua edin olur mu:)))) aklım karısık oldugu için yazıları okumadım.yarın akşam umarım okuyup bakarım artık.hepiniziöperim,sevgiler.
günaydın herkese... :79:
katinam sana bol şans diliyorum ; operasyonun sorunsuz geçsin ; hemen iyileş inşallah
rapuşuum ; kıyamam ben sana yaa nasıl da anlatmışsın durumunu... edebiyatçı hatun hemen de bir öykü yazıvermiş ama az biraz hüzünlü yaw :26:
ama bu giriş kısmı olsun ; öykünün devamında erkek çocuumuz biraz asileşip annesinin eteğini yırtarak koşa koşa gelsin kıç çocuumuza... sonra anne yırtık eteğiyle koltuğunda oğlunun sevincini izlesin dursun... sonra erkek çocuumuzun babası annesine yeni bir etek alsın anne de ona sevinirken çocukları unutsun ; onlar da rahat rahat oynasın; oynaşsın
bu arada performansın iyi demek bak bu önemli... araba mı performans mı dersen ; araba olmasa da olur bence ama jeli ne der bilemem
yaa ben kurumsalımı yine göremedim ; jeliyle konuştuk da çalışma saatleri değişmiş olabilir belki ; hani kış uygulaması filan varsa... ama sinir oldum yaaa ne var sanki kaldırda bir tarafını da erkenden kalksahaa söylemeyi unuttum; ben de tosbaa eniştemi seviyorummm
kaçıyorum ben az sonra toplantımız var... byeee ...
günaydın aşk böcükleriiiiiiiiiiii sevgi pıtırcıklarıııııı
papuşummmm sendemi yaysın anacımmm seninde yayını yiyem özgürlükçü ruhlu arkadaşlarım beniimmmmmmhayatım yatağını tabiki çift kişilik alıyosun pembe beyaz nevresimler seriyosun kırmızı serme azıttırmasın pembe gecelikler giyip yan yastıkta sevdiceğini hayal ediyosun ve tezzzz zamanda o yastık doluyoooooo
katinam geçmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyoruzz
böcüküm sende yoğunsun maşallah benim gibiiiii
jelicimm sevgili yayım senide mıncıklıyorum canımmm
miskam,çileğimm,seillacım,cekucum,hayatacım sizleride öpüyorumm aşk dolu bir gün diliyorummmm hepinize..
bende ağrıyan boğazcıklarıma bi ada çayı içimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?