- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
-
- #5.281
keşke aynı günleriniz boş olsaymış ne iyi olurmuş yaa
birlikte daha cok gününüz olur die demiştim haftasonu görüşmeleriniz de başlar inşallah yakında e artık okul dışındada biraz vakit geçirin bakalım nasıl olacak hem bak adam harbiden evlenilecek kıvama da gelmiş bence oda istiyo artık evlenmek sizin su problemleri aşmanız lazım neyi nasıl konuştu bu adam ailesiyle acaba genel olarak evlilik üzerine mi yoksa seninle alakalı mı ?bundan bahsettimi hiç
hımm ama bunda bişey yok ki yada bilmiyorum tabi sen dah ii bilirisin hani dedinye benden bahsediyomus gibi konustu die sorabilirdin gibi geldi biraz muzip bi şekilde ama dediğim gibi sen dah ii bilirsin
Benim kendi evime çıkmam onun bütüüün planlarını değiştirmesine neden oldu. Bu geçerli ve yeterli bir cevap aslında benim için şu an.
Yok hayatım yok erkek milletine o kaadr açık soru sorulmaz:))
bende çok üşüyorum donuyorum üstümde hırka bide boynum tutuk böleee büzüştüm kaldımmm cancazımm:94:slm cankuşlar koca bir bardak karışık bitki çayı ohh mis gibide kokuyo gelin beraber içelim battaniyemede sarılmış oturuyorum (iş yerinde bi şalım varda bizim müdür battaniye diyo ona:)) yarın sabahda doktora gidiyorum ateşim düşmüyo hiç tahlil yaptırıcam enfeksiyon olabilir diyolar sürekli ateş halindeyim halbuli bilmiyolarki benim zorum başka ahh ahhhh
evt seillam yaaa arada geliyolar kovamaya çalışıyorum bazen anlık oluyo işte böyle bunalımlar :26:ahh canım benim ya olur öle arada bir ama üstesinden gelirsin sen düşünmemeye çalış
Dışarda görüşme açısından bi şey fark etmezdi eğer öyle görüşmek isteseydi haftasonlarımız var gerçi benim de onun da kurslarımız oluyor ama zaman var yani, bir gün daha okulda birbirimizi görebilmek açısından iyi olurdu tabbi, benim programda boş gün olamıycaktı ikinci hafta hemen "iyi iyi böyle iyi" dedi bana kendi dinlencek ben hep okulda olcam ne hoş sürekli kızdırıyor beni işi gücü bu zaten.
Sen evlenince bulaşk ütü yapar mısın diyor bi hoca benimki de yaparım tabi diyor eskiden olsa neee ütüsüüü beaaa derdi adam da döndü bana dedi ki "tam evlenilecek kıvama gelmiş bu tospaa" yaptı bana ben baktım öle, benimki de gülüyor pehh!
çileek uğrayıp kaçmışsın hemen akşam anlat mutlakaaa... :18:
rapuşum yaaa ne diyeyim sana bilmiyorum... böyle şeylerde net cevaplar alabilmek çok zordur ki neden net net diye diretiyorsun :26:
miskacım gönlünüze göre biryerler kalmıştır ; merak etme
yaa kızlar benim günün kötü gitmeye devam ediyor... hatta yarınım şimdiden kötü başladı bile ; işle ilgili sağlam bir problemim var ve bana patlayacak... son günlerde herkes büyük hatalar yaptı ; sağlam fırçalar yedi ; yarın da sıra bendebugün söyleyemeyeceğim patronuma ; zaten sabahtan beri bombalar üstüste ve de müşteri var... off yaaa :85:
ay butun gun hic giremedim, acayip yogundum. ben yarin cikista binip yine ankaraya gidiyorum kizlar, dugun icin mekan bakmaya... oksuruk ve atesten fenalasirken ustelik( biz aslinda bayramda gittigimizde bakacaktik, ben iki gundur bi arastirayim dedim, a aa her yer dolmus!! 7 temmuza yer yok, olan da ya cok pacoz yerler, ya cok uzak, ya da min.350 kisi aliriz diyolar! resmen k.cim tutustu. 50`ye yakin mekan arastirip, 29 tanesini begendim, bunlardan sadece 5 tanesi uygun! biz de apar topar bilet aldik, adamcagiz da izmirden binecek, ankaraya gidip bi yer bagliycaz artik. haftasonu battaniyemin altinda yatma hayallerim, elvedaaa ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?