- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
-
- #5.401
Noldu bebegime?
jelicim aldım yorumunu canım msj attım san bende öpüyorum seni
içim sıkılıyor benim yaaa... :26:
ayy pzt ; hava kapalı ve de regl öncesi 3-4 gün... normal aslında bu halim ama işte söylenesim geldi
bu arada UK vizem çıkmış... 6 aylık vermişler ilk kez olmasına rağmen ; pek potansiyel suçlu gibi gelmemişim gözlerine demek o kadar parmak izleri ; ses kaydı ; dijital foto filan uğraştıktan sonra ... :86:
sabahtan beri hiç durmadı yağmurronun payı büyüktürr
sıra geldi kıyafetleri ayarlamakta böcükümm
aaa bak canımın sıkılması için bir nede daha çıktı şimdi
peki soyle dusunelim istediklerini bir an once gerceklestirebilecek imkanlara sahip ama seninle onlari yapmak istediginden emin olmayan birini mi tercih ederdin yoksa gercekten isteyip ama imkanlari dahilinde olmadigi icin seni kacirmak istemese de karsina dikilmekten cekinen birini mi
böcük, jelii falcı ne dedi kızlar? Ne falı baktırdınız, kahve mi tarot mu? böcük patronla karşılaşmanız nasıl geçti bebeem?
Güzel, keyifli bir akşam olsunnn!
Şemsiyelerimiz iki kişiyle dolsuun!
miskam ; çook geçmiş olsun... ayy eski sevgilime de bir gece ben bakmıştım öyle... dediğin gibi bebek gibi oluyorlar... ama özel anlar o anlar bence... hem üzülüyorsun hem bebek gibi yatışına şefkat duyuyorsun filan garip ama özel işte :26:
yaa evet ya, yazikbi de sayikladi gece boyu, beni birakma, yanimdan gitme diye; o kadar uzuldum ki... bilincaltinda beni kaybedecegine dair korkulari var hala, o hasta halinde bile beni sayiklamasina da dayanamadim, o havale gecirdi ben agladim, cok tuhaf bi geceydi ama dedigin gibi cok ozeldi. ilginc...
miskacım çok zor elde etti tabi ki kaybetmekten korkar ama üzüldüm valla yaa.. ama ne güzel seni çok seven bi eşin olucak, darısı başımıza :)yaa evet ya, yazikbi de sayikladi gece boyu, beni birakma, yanimdan gitme diye; o kadar uzuldum ki... bilincaltinda beni kaybedecegine dair korkulari var hala, o hasta halinde bile beni sayiklamasina da dayanamadim, o havale gecirdi ben agladim, cok tuhaf bi geceydi ama dedigin gibi cok ozeldi. ilginc...
ayy kıyamam yaaaa....
benim ki hiç sayıklamamıştı beni bırakma diye
bugün iyidir inşallah ; gözün gibi baktın demi çocuğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?