- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
-
- #5.801
aslında rapuşun taktik çook işe yaradı. işte araya şu salak sınav girmeyeydi iyiydi
demek birine daha yaptın vay beaaaa.onla nası olmuştu devamı niye gelmedi ?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
böcüüüüüüüüüüüüüüüüüükkkkkk!!!
harikasın yaa sen harikasııınnnnn
dur bi kendime geliyim :)
kızım sen ne süper hatunsun yaa, sonucu ne olursa olsun hiç farketmez, kendine güvenen, tuttuğunu koparan bi insan olman yeter de artar bile! :) şaşırır tabi şapşal naapsın :)) sen de onun telini alabilseydin keşke, gerçi çok heyecanlı bi anmış yaa, onu düşünememen ya da istemeye cesaret edememen normal.. ayy adı neymiş nolur özelden msj atsana, çok merak ettim :))) o ciks adamın adı hüsnü falan çıktıysa güleyim azcık :))
yaa onun numarası de bende olmasın artık yaaa...
o kadar erkek olsun da arasın bir zahmet... yoksa aramıyor bu diye ben arardım kesin
adı güzel yaa... beğendik biz jeliyle... modern bir isim olduğuna karar verdik...
benim üniversitede vardı beğendiğim bir tip adı necip çıkmıştı da şok olmuştum
hmm evet evet, adı güzelmiş ben de beğendim :) faceden de aranıyo ama bulunuyo mu bilmiyorum :)) nası bulcan kızım öyle :)
benim de üniversitede bi arkadaşım, ona da çok aşık bi çocuk vardı, çocuğun adı osman diye kabul etmiyoduoluyo böyle şeyler :)
ayy bulamadım zaten ; sıkıntı bastı biraz baktım da pes ettim :))
bööccüüüükkk görmemişim az önce yaa yazıp çıkmıştım. yeni gördüm şimdiiii
ay inanamıyorum süpersin sen yaaa, dualar işe yarıyor o zaman devam edelim. kurumsal böcüğü arasın hatta kartından ismine soyismine bakıp hemen faceden arasın bulsun inşallahhh. Ay çok heyecanlı yaa, gerçekten takdir ediyorum seni ben olsam kesinlikle yapamazdım.
Bu gece böyle bitmesin ama yaaa eklesin seni faceden
Sarhoşum başımm dönüüüyor dönüyorrrrr, dünya durmadan dönüüüüüüyoorr dönüüüüyorrrrr:)))))))) şimdi geldim kızlar ayılmam lazım içtim de azcık, bi kahve yapıcam sonra da anlatıcam nabersinizzz?
Sarhoşum başımm dönüüüyor dönüyorrrrr, dünya durmadan dönüüüüüüyoorr dönüüüüyorrrrr:)))))))) şimdi geldim kızlar ayılmam lazım içtim de azcık, bi kahve yapıcam sonra da anlatıcam nabersinizzz?
hoşgeldinnn tatlımm :)))
iç kahve ni de gel bakalım
haha ben de sarhoş gibiyim yaw
hadi ayıl da gel çabuk...
kırmızı oje altı parlatıcılarımı sürdüm... birazdan kırmızılara geçicem :) hadiii...
böcük neşen yeriindee
rapuş çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?