- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
-
- #6.101
Kızlar şu para bşriktirme konusunda gayet iyi biri olarak söyleyeceklerim var. İhtiyaç olarak düşündüğümüz pek çok şey aslında ihtiyacımız değildir ve paramızı çok zor kazanıyoruz o yüzden her yere harcamak gereksiz.
Yavaş yavaş biriktirmek, bi kenara yavaş yavaş atmak yerin mesela o ay ne almayı planlıyosanız, direkt gidip onu almalısınız, ve aldığınızı anında unutmalısınız.
Ha parayla saadet olur mukonusunu tartışacak olursak kesin söylüyorum olmaz.
cekucum ; geçmiş olsun... doktor beye de dikkat et ; genelde çapkın oluyorlar...
jeli de rahatsız kızlar ondan uğrayamamış dün de... sabah konuştuk ; iyi hissederse kendini görüşcez bu akşam...
katinamın güzel haberlerini bekliyorum ben de...
çileğim ; valla merakla bekliyoruz pembe olsun dizi lütfen... bu aralar dünya pek koyu renk bana
miskaa ; gördüm seni aşağıda... aldınız mı çamaşır makinenizi ?
ben çalışıyorum , şevkle neşeyle... gerçi sabah patronum küçük çaplı bir fırça attı ; ama sonra altta kalmadım ilk fırsatta iğneledim kendisini
hava güzel burda ; az önce yüzün parlıyor ne güzel olmuşsun bugün dediler... günlerdir somurttuğum içindir belki bugün farklı görünüşüm... neyse öpüyorum hepinizi...
miskacımm hoşuma gidior ona öyle davranmak neden bilmiorum, şeytan dürtüor herhaldeededikoduyu sabırsızlıklaaaa bekliorummmm
bu arada gene geldi benim odaya yanında işyerinden bi bayanla, kahve içtik güzel bi sohbet olduuu :)
böcüğümmm güldürdün beni yaaa rapuşun tosbikten ne istiorsunnn da kabuğunu çatlatıorsunn, yazık yapma kış günü üşümesinn
rapuşş kime yemek ısmarlatıorsun bakiyim, abıkata mı :26:
rapuşummm en pahalı restorana götür onuuu ve ne bulursaaannn yeeeee
Hayatım yatırım amaçlı alman gerekeni alıyorsun. Çeyrek mi alıcaksın direkt alıyorsun ay sonuna biriktireyim demeden yani.
Düzelmene sevindim canım.
Tospayı dün dövdüm desem inanır mısın bana?
miskacımm hoşuma gidior ona öyle davranmak neden bilmiorum, şeytan dürtüor herhaldeededikoduyu sabırsızlıklaaaa bekliorummmm
bu arada gene geldi benim odaya yanında işyerinden bi bayanla, kahve içtik güzel bi sohbet olduuu :)
böcüğümmm güldürdün beni yaaa rapuşun tosbikten ne istiorsunnn da kabuğunu çatlatıorsunn, yazık yapma kış günü üşümesinn
rapuşş kime yemek ısmarlatıorsun bakiyim, abıkata mı :26:
Vasıftan kasıt nedir bilmiyorum ama çalışan ama yalnız bir hatunum bende gelemmi topiğeee ?
ayy detay isteriiim ; ağzını burnunu kırdın mı ; hangi gözünü morartın :113:
bak sana kısa ve öz cevap verebilicem :113:
evet rapuş ankaranın en pahalı mekanına götür... süper olur :119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?