- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
-
- #6.201
üniv. son sınıftayım ama hoşlandığım bir erkek bile olmadı
iş hayatında olur diyorum, o da mı olmaz ki
ayy naptııın seeen ; hemen çevrenden buluyorsun birinii...
çabuk çabuk... iş hayatında yok öyle üniversitedeki gibi olmaaz...
sakıııınsabah ilk iş kampüste 3-5 tur atmak olsun
yaa ama onları beğenemiyorum ki :26:
yani yakışıklı olan aptal oluyor, aptal olmayanı da görünüş olarak beğenmiyorum
hem okuldakiler çok bebelak oluyor, bende takım elbise hayranlığı var da..
iş hayatında da yoksa eyvah o zaman gökyüzünde yalnız gezen yıldızlara selam çakıyorum
ahaha o bendede vardı eskiden şimdide takım elbiseliden kuscem insanoğlu işte ulaşamayınca oluyo heralde:)
al işte bunun da gözü yükseklerde ; bize selam çaksan yaaa
eveeeeet bu geceyide kurumsalı yad ederek kapatcaz :))
bundan sonra sana paslıyorum o zaman müstakbel kurumsalları)
ama takım elbise yakışıyor erkeklere ya, bir de benden 4 5 yaş büyük olmasını istiyorum erkeğiminselamlarr
hadi bakalım ; inşallah gönlüne göre olsun canım
yaaaa tek kurumsal o mu ki ; "kurumsal" bir canlı türü ; bir yaşam biçimi kiiiii
Hemen begenilen meslek sahibi ama yalniz olmanizin sebebini aciklayayim...
Birincisi begenilen birisiniz, kendini begenmissiniz bu yüzden yalnizsiniz... Meslek sahibisiniz para kazaniyorsunuz muhtemelen yüksek yerlerdesiniz yine baskalarini assagilamaniz yüzünden yalnizssiniz. Hic kimseyi begenmediginiz icin evlenmiyorsunuz kendiniz gibi birisini istiyorsunuz oda olmuyor bulursanizda erkek bir zaman sonra kaprislerinizden iticiliginizden kariyer sahibisiniz ya yine kendinizi begeniyorsunuz o yüzden evlenemiyorsunuz, tabi dogal olarak cocuk istiyor erkek es istiyor yemek istiyor ev istiyor sicak yuva istiyor.. Ama bunlardan sizde asla yok cünkü yapmassiniz kendinizi ise vermissiniz para hirsi yüzünden. yasiniz 40 a gelince akliniz basiniza geliyor, ama cok gec son pismanlikta fayda etmiyor tabi :)
rapunzelim doğru söylemişsin aynen kendine güvenemeyip yaklaşamayn adam gelmesin be cancazım... zaten olmaz.. sana aşık adam zaten ne yapar ne eder gelir yanına... aşık gözü kör eder. sevgi veya aşk sana ulaşmasını sağlar...
dış güzelliğini beğenip arkandna önyargı ile yaklaşmış istememişse vardır bunda da bir hayır... hem yeryüzünde milyonlarca bekar erkek ve senin doğru adam katagorisnde beyfendi adamlar var. önemli olan Allahtan doğru isteklerde bulunmak.. Allah en kısa zamanda kısmetimi önüme çıkarsın... gelsin kısmetim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?