- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
-
- #6.661
ama 14 yaş erken bir yaş ; sonuçta çocuk daha ergenliğe yeni girmiş olmalı gerçi onun kızı biraz önden gidiyorsa bilemem :)
ben de kızım olursa 18inde yaptırırım birşeyler...
bu arada rapuşum çok dert etme ; bak ben de uçuklara karşı savaşta ustalaşınca uçuk olara değil de zona olarak pörtledi
bir de zovirax çıkmış uçuğa bende pek iyi gelmiyor ; zaten çıkmış uçuğa dediğim gibi geçmiş olsun deyip 1 hafta beklemeten başka çare yok :)
elbiseler sıkı bir indirim canavarı olmamdan yarı fiyata geliyor :) bir de imalatçı yerleri keşfetmemden dolayı :))
ver ver dolaplarım hala boşalmadı ,ameliyattan sonra evde oyalanırken biraz daha çıkarırırım fazlalık.böyle sakin,sade bir hayat istiyorum ,fazlalık ne varsa atacağım,insanlar dahil :)))))
şekerim bu bedava yer sadece bana beleş yapıyor size yapmaz :))))) yapmasın da zaten :) radyoterapi alınca kıl tüy derdin kalmıyor :) pakete tam uyguluyorlar mı acaba :))))))))))) aslında ben koltuk altı istiyordum ama bununla idare edeceğiz artık :)
Ben çocuk düşünmüyorum.
Bayramda arasa ne iyi olurdu birileri yaa... Kimse aramadı öğrencilerimle bikaç eş dosttan başka.
İyileştin mi sen?
ben geldım vaktım olmadıgı ıcın bayramda gıremedım aılemın yanındaydım.Herkesin öncelikle bayramını kutluyorum.Güzel yanaklarınızdan öpüyorum :)
Bende lazer yaptırıyordum cok acıyor dıye bıraktım.acısı ınsanı öldürüyordu benım resmen
ama ben de bıyık istiyorum.bu sene tüm vucut olarak gıtmeyı planlıyorum.
bu arada zovirax ile virosil aynı ıkısıde aynı maddelerı ıcerıyor ama hızını alana kadar ikisindede devam edıyor bır eczacı arkadaşım demişti doğruda oyuzden meyva almak ile ıyı yapmışsın.Ne var ne yok kızlar nasıl gıdıo?
Dua et okula iki kocamaaan uçukla başlamıyosun cekucum:)) Cuma günü öğrt. günü provalarından kaytarmam gerekiyor sıkı bir bahaneye ihtiyacım var. Tenefüslerde de öğretmenler odasına gitmemem lazım. Yalnız bir toplantım var cuma sabahtan, toplantı odasına giderken de görünmemem mümkün değil görünmez adam olsam yaa( Dinlenip bomba gibi başlamak istiyodum hale bak yahu.
kızlar kimseyi affetmeyeceksiniz yaa, affettikçe insanlar arsızlaşıor, saygısızlaşıor, saçmalıor.. sabah sabah canımı çok sıktı öff yaaaaa...
günaydın kızlar...
şu anda o kadar sinirim tepemdeki sinirden ağlamak üzereyim.. şu arkadaşımın sevgilisi vardı ya bunlar 2 gün çıkıp ayrılmışlardı tekrar.. bana gece msg atmış hala onu seviorum bilmem ne die, bi yandan da beni aramasın dior, ki zaten kız onu aramıor.. ben de bunlardan banane, beni karıştırma kendisine söyle, ortada beni çok üzdüğün bi olay olmasına rağmen seni affettim ama o kadar da deil yazdım, bna cvp olarak bir sürü saçmalık yazdı , ben de ona dedim ki bu kız sana aylarca nasıl katlanmış çok yazık ve bana ne yazsa beğenirsiniz? o senin gibi koca koca die sayıklamadığındandır.. yani benle can arasındaki durumdan dolayı bana bunu söylüor, öff yaaa kendimi çok kötü hissediorum, bu ne kadar arsız bir insan..
Selam kızlarr
Bitti tatilimizbu bayram da böyle geçti hayatımın aşkını da bulamadım. O dediğim çocukla da görüşmedim.
Katinam haftaya yine aynı neşeyle geleceksin ve bize güzel haberler vereceksin inşallah :)
Tatilden sonra çalışmaya başlamak ne kötüüüü
ayyy süslü değilim güzel olmaya çalışıyoruuum been ; lütfen eleştirme beni katinam ayy çok darılıyoruuum
ohh ne güzel iyiymiş ya beleşe lazer ; nasıl olaca peki ; tanıdık mı?
rapuşum yok benim akne problemim vardı ondan kalan izler... cilt tedavisine de gidiyorum ya aynı yere...
ergenlik sorunlarımdan bir kurtulsam ; yaşlanma belirtileri tedavilerine geçeceğim sanırım...
iğneli evet yoruyor ; 8 ay filan oldu ben başlayalı gün aşırı gidiyorum nerdeyse siz şahitsiniz ama şikayetim yok ; bana aktivite oluyor hatunlarla dedikodu filan eğlenceli :)
yaa lazer de yaptırdım biliyorum da bu gittiğim yer de lazere sakıncalı diyor ben işte bikini bölgesinde kararsız kaldım...
iğnelide ölürüm heralde acıdan... bilemiyorum :26:
lazer daha kolay ;daha temiz katılıyorum... ama işte bilemiyorum... bu arada benim de cildim çok hassastır ama çok şükür iz filan olmadı... iyi bir yere gidersen bir de işle sonrası dikkat edersen ve de biraz araştırırsan sorun olmaz sanırım...
Belki gerek kalmaz veya etkisi o derece olmaz katinam.
tamam işte çok hastayım dee ; gitme provaya...
o sinirle cana da msg yazdım, böyle bi arkadaşın olduğu için allah sana sabır versin dedim.. ama şimdi düşünüorum da bana koca koca die sayıklıorsun filan yazdı ya acaba can ona benimle ilgili beni arıor filan mı dedi naptı ama ben onu en son görüşmemizden beri hiç aramadım ki, insanlardan herşeyi bekliorum belki de öyle konuştu bilmem ki... herkes bi tuhaf yaa ben çok mu safım ne anlamadım ki....
şu müdür yrdsıyla evlenim kurtulayım en azından beni sevior diorum bazen :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?