- 2 Mart 2009
- 2.356
- 1.537
- 658
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
-
- #7.141
38 yaşında hayatacım, yani nerdeyse torunları olucak yaşta
miskaaa içini kendiniz yaptırma fikri çok güzeel, çok zevkli olur hem, yeter ki zamanında teslim edilen ciddi çalışan bir yerden olsun, hayırlısı olsun canım ben senden şimdi bile vazgeçemiyorum valla bebek, hiiiçbirinizden vazgeçemiyorum ki.
Bizim 24 Kasım programını izlemeye kurul geldi, ve sonuç: sunucuların diksiyonlarında problem var, sizin okul merkez ilçede program yapabilirBu arada bizim çıtırla hazırladığımız kayıt çok beğenildi. Orijinal, şimdiye dek hazırlanmamış bir çalışma dendi, adı lazım değil o sırada öfke nöbetleri geçiriyodu mosmor olmuştu bildiğiniz.
Çıtırla gelişmeler var gibi: Bana en beğendiği cd sini kopyalayıp verdi dinle diye, bi de mail adresimi istedi, yarın yollaması gereken bi şey varmış programla ilgili, sanki cuma veremezdi peh:)) Çok rahatım onun yanında, sanki önceden tanışıyor gibiyiz, pek elektirik hissetmiyorum ama olabilir de. :)
bişi söliceeem ben
az önce facee girdiğimde kuzenimin bir iletisini gördüm ; sarhoştum hatırlamıyorumla bağlantılı bi ileti... bu fuar çocuğu da baya bir kullanıyor bu cümleyi... ben de o iletiyi ona gönderdim tam sana göre diye... güya sessiz kalıcaktım ama dayanamadım yaaa ne salağııım :83:
bu arada patronum da sabah durup dururken sordu çocukla görüşüyormusunuz diye toplantının ortasında... halbuki dün akşam toplantı sonrası eve o bırakmıştı beni de hiç konuşmadan gelmiştik çünkü ben kızmıştım kendisine ; trip attımdün soramadı ya bugün toplantının ortasına kadar dayanabildi...
yok dedim ; niye dedi ; bilmem dedim... çağırmadı mı yemeğe dedi ; yok dedim... o zaman dedi kabahat onun... ehh dedim ben de ... ama utandım ; kızardım sonra da ben çalışıyorum; kapatalım konuyu dedim
merhaba kızlar...
jelimmm ben kötüyüm canım sıkkın, sabah müdür moralimi bozdu..
dün de benimle ilgilenen kişiye "artık benden uzak dur bu iş olmaz" dedim, çünkü olmaz, olanaksız.. neden derseniz annesi onun arkadaşlarına bile hala müdahale ediormuşşşşş, alkol kullanan bi arkadaşı var onunla
görüşme diormuş, bunları da duyunca yuhh artık yani dedim.. "beni bi daha arama, görüşmeyelim benden uzak dur." dedim.. "seni üzmek istemem hiç" dedi, ben de "uzak durursan üzülmem" dedim.. bugün tabi ne geldi, ne de msnde online oldu...
offf ben çok yalnızım vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, iğrenç bi gün bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu arada seillamızın hastası gerçekten vefat etmiş, faceteki yorumlarda öle yazıor
çok üzüldüm gencecik çocuk, allah seillamıza ve ailesine sabır versin... allah rahmet eylesin....
canlarım ballarım tşk ederim hayatacım, böcüküm
yaaaa ben hepinizi çok seviorummmmmmmmmmmmmm, iyi ki varsınızzzz, keşke ist.la gelseniz yaaaaaaaaaaaa..........
bu arada seillamızın hastası gerçekten vefat etmiş, faceteki yorumlarda öle yazıor
çok üzüldüm gencecik çocuk, allah seillamıza ve ailesine sabır versin... allah rahmet eylesin....
canlarım ballarım tşk ederim hayatacım, böcüküm
yaaaa ben hepinizi çok seviorummmmmmmmmmmmmm, iyi ki varsınızzzz, keşke ist.la gelseniz yaaaaaaaaaaaa..........
rapuş çizmeler ne renk? benim bi kaç tane siyah, taba, gri, vizon çizmelerim var, annem yakında beni çizmelerimle beraber kapının önüne koyabilir... ama ben bi de beyaz ve kırmızı istiorummmmm... çizme manyaklığı var bendeeeee.............
benım bu sene çoğu arkadaşım evlendi.Ya ben kendime evliliği yakıştıramıyorum.2 kişi nasıl olurum.Nasıl koca kahrı çekerim nasıl evlenirim şuanda o kadar uzakki zaman geçtikçe yakın geleceğine uzaklaşıyorCanım benden sana abla tavsiyesi hep diyorum, kendini motive etmelisin, evlenmekle ilgili güzel şeyler düşünmelisin. Her şey zamnında güzelmiş gerçekten, şu an o kadar zor ki hatta imkansız.
Siyah aldım canım bende bi tane siyah süet bi de nubuk gri vardı, bu da nubuk siyah, ayak bileğinde bi fiyonk varüst kısmı da dize kadar buruşuk buruşuk. Ayakkabı çizmeyi pek sevmem ben.
Kızlar eski bi arkdaşım aradı kızla konuşurken laf döndü dolaştı benim büyükbaşa geldi anlattım ona da olmadı diye işte filan, o da dedi ki sen sevdin bu adamı sesinden belli dedi. Teli kapadım ağladım sonra.
sacıuzunum unutcaz başka çaresimi var millet çatır çatır birilerini bulup mutlu yuva kuruyor bız ipsiz sapsız ana kuzularının peşinden koşuyoruz.Bizim kendimize hiç mi değerimiz yok.Onlar değerliyse anneleri değerliyse bız de değerliyiz biz vericez ki kendimize değer ,karşımıza çıkacaklarda versin ağla boşver açılırsın ağladıkca unutursun.Acı çekmeden malesef sanırsam 2imizde ders almıyoruz.
umuyorum en kısa zamanda gerçekten hoşlanabilcemiz birileri karşımıza çıkar cnm ya(
ben de velete gıcık oldum bugün. yemekhane de otururken hep beraber. erkekler sınftan birini çekiştiriodu. bi kız da dedi ki kimin dedikodusunu yapıosunuz bakim dedi. ay bunlar bi bozuldu. biz dedikodu yapmayız diolar. yalana bak dedikodunun hası erkeklerde de işte. sonra kız kalktı gittı. bi çocuk kız hakkında bişeler dio. bende dedim ki bak gitti hemen arkasından dedikodu yapıosun dedim. velette yanımda oturuo. döndü bana dio ki yaa hele sen bi git nası dedikodunu yapcaz dio pis gıcıkben de bi de kızlara dedikoducu derler dedim :) bu olay hariç yine kibardı bugün kapıyı filan tuttu geçmem için. ders çalışırken kolay gelsin dedi. öküzlükten kurtuluo mu ne artık tamamen arkadaş olarak görüp öyle davranıorum
Siyah aldım canım bende bi tane siyah süet bi de nubuk gri vardı, bu da nubuk siyah, ayak bileğinde bi fiyonk varüst kısmı da dize kadar buruşuk buruşuk. Ayakkabı çizmeyi pek sevmem ben.
Kızlar eski bi arkdaşım aradı kızla konuşurken laf döndü dolaştı benim büyükbaşa geldi anlattım ona da olmadı diye işte filan, o da dedi ki sen sevdin bu adamı sesinden belli dedi. Teli kapadım ağladım sonra.
Doğru diyosun tüm gerçekleri bilmeme rağmen ağladım işte. Adam kılını kıpırdatmıyor ben de zaten ona karşı neşeli görünüyorum bozuntuya vermiyorum ama olsun isterdim bunu hep diyorum, yaşanmayan şeylerin acısı daha farklı.
Yanına oturmuş gene:)) Arkadaş olunca aşık olcak desene:)))
Benim çıtır mail atmadı. Kendi dedi kendi atmadı ne anlayayım ben bu işten???
Doğru diyosun tüm gerçekleri bilmeme rağmen ağladım işte. Adam kılını kıpırdatmıyor ben de zaten ona karşı neşeli görünüyorum bozuntuya vermiyorum ama olsun isterdim bunu hep diyorum, yaşanmayan şeylerin acısı daha farklı.
Yanına oturmuş gene:)) Arkadaş olunca aşık olcak desene:)))
Benim çıtır mail atmadı. Kendi dedi kendi atmadı ne anlayayım ben bu işten???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?