- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
-
- #7.541
Kazen okudu okudu gitti, ne düşündü acaba hakkımızda, insan bi çözüm sunar da gider:))
kızlar ben geldim.bütün gün annemle dedikodu yaptık.Benımkısıyle bıtmesını konuştuk yenı aday varmı dıye sordu yok dedim hakıkaten düşününce benım cevremde bellı ınsanlar var onlarda arkadaşlarım yenı aday olabilecek bir ortama uzun zamandır girmedim.Eee arkadaşlarım arasındanda sevgılı yapamayacağıma göre sanırım benım yenı ortamlara girme zamanım geldide geçiyor .Napsamki dans kursuna yazılsam dıyorum ama ondada işe yarar bırsey bulamadım.
Bende o taytlardan dün iki tane aldım hemde kalın süper.Giyebilirim bende son zamanlarda kılo aldım ve acilen vermem gerekiyor sanırım.
Kızlar ya bır arkadaşımla konuştum erkek arkadaşıyla parise yılbaşında gidiyorlarmış değişiklik için belki çocuk evlenme teklifi edecek bence kesın edecek parıse bır cıft değişiklik için niye giderki o kadar kıskandım ki.
İnsanların hayatları ne güzel bende yerımde sayıyorum.Allahtan bugün annem geldi,yanımdada yanlızlık psıkolojisi gene sarmadı beni.
bende kilo aldım ya kış gelince yağlanıyorum resmen kaç gündür dikkat ediyorum pasta börek demişşiniz ya okurken canım çekti yarım kilo verebilmişim spora falan mı başlasam diye düşünmekteyim
yine mi taşıcak topiiği yoksa
bende kilo aldım ya kış gelince yağlanıyorum resmen kaç gündür dikkat ediyorum pasta börek demişşiniz ya okurken canım çekti yarım kilo verebilmişim spora falan mı başlasam diye düşünmekteyim
Geyikten daha fena neresi var ki:))
Çöpe mi atcak:)))
Ya benim de belim kalınlaşmış sıkıyorum böle yağlar var:))))))) :26:
Pasta börek muhabbeti yapan benim günlerdir, erkeklerden vazgeçtim hamur işlerine sardım:)))
Beraberce spora başlıyoruz o zaman.
bi de bugün hamam gittim bende masaj yapan teyze kemiklerin elime gelyor dedi nasssıl mutlu oldum :))
beeen geldim... napıyorsunuz ; alışverişler filan ohhh... ben bu ay batmış durumdayım; fuar öncesi bol bol harcadım paraları tabii... ee malum güzelliğime de bir sürü para bayılıyorum ; ee ne de olsa güzellik zor zanaat :)
bugünüm evli ve çocuklu bir arkadaşımla geçti ama nerdeyse 1 aydır görmüyordum... keyifliydi ; kendimi kötü hissetmedim hiç... çok fazla yapışık değiller çünkü karı koca :)
yaaa kazen uğrayıp gitmiş demek ; bence de rapuşum bir çözüm sunsaydı ya... ya da belki okumuş da bize çözüm aramaya gitmiştir :)))
kaç kilosun ki cnm? kemiklerin sayılıosa daha fazla zayıflama bnce :))
yok canım ya baya 61 kilo oldum o teyzeye göre zayıf olduğumdan öyle dedi yani olsun ben yinede mutlu oldum
yok canım ya baya 61 kilo oldum o teyzeye göre zayıf olduğumdan öyle dedi yani olsun ben yinede mutlu oldum
beeen geldim... napıyorsunuz ; alışverişler filan ohhh... ben bu ay batmış durumdayım; fuar öncesi bol bol harcadım paraları tabii... ee malum güzelliğime de bir sürü para bayılıyorum ; ee ne de olsa güzellik zor zanaat :)
bugünüm evli ve çocuklu bir arkadaşımla geçti ama nerdeyse 1 aydır görmüyordum... keyifliydi ; kendimi kötü hissetmedim hiç... çok fazla yapışık değiller çünkü karı koca :)
yaaa kazen uğrayıp gitmiş demek ; bence de rapuşum bir çözüm sunsaydı ya... ya da belki okumuş da bize çözüm aramaya gitmiştir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?