- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
-
Üye olmadan önce sürekli takip ettiğim bir konuydu bu. Sanırım ben de sizlerle aynı durumdayım. Hayatıma birileri girip çıkıyor ama evlenmeye yanaşmıyor. En son giren kişiden çok hoşlandım,evlenmeyi bile önemsemedim ama flört de etmiyoruz şu anda. Aslında o kadar karışık ki aşk hayatım ne yapacağımı bilemiyorum.
Hoşgeldin aramıza merve8, bu erkekler kiminle nerede ne yapıyorlar acaba diye ben de merak etmiyo değilim. Evliliği bile önemsemediğin halde flört etmediniz, vay be. Demek ki evlilik isteği de değildi sorun. Neydi acaba!?
Bilmiyorum ki anlamadım.
o evlilikten bahsetti,ailesine olan bağlılığıdan sanırım beni annesine,babasına,ailesine uygun görmedi oysa benim evleneyim diye bir niyetim yoktu ki.
tatile gidenlerden oluşan kontenjan açığından ben faydalansam olur mu :)
ben de varım; yaşım oldu 30... 3 sene kadar önce 2yıllık bir ilişkim oldu ve bitti... o zamandan beri de kimse girmedi hayatıma... sadece biri vardı daha önceden çok sık karşılaştığım ve ilişkimden önce hoşlandığım bu senenin başında yalnızlık tak edince bana bir şekilde tanıştım çocukla ama olmadı... fazla geldim kendisine, ama cidden fazla geldim... 3yaş küçüktü benden, tam bir işi yoktu ve de henüz mezun olmamıştı... tabii tanışmadan bunları bilmiyordum.... velhasıl sonuç aynı ; yalnızım...
arkadaşlarımın çoğu evlendi , evlenmeyenlerin de sevgilisi var... hatta yeni sevgili bulanlar da var... bazen canım çok sıkılıyor bazen amaan diyorum kısmet... bazen de işimde kendimi kaybedip düşünmeye fırsat bulamıyorum... bu konuda yalnız olmadığını bilmek iyi gelse de zaman zaman yalnızlıği iliklerime kadar hissediyorum ya o biraz ağır oluyor...
hayatında kıpırtılar olanlarınız var sanırım ; dilerim gönlünüze göre olur... diğerlerine ve kendime de en kısa zamanda süper kısmetler diliyorum :)
saciuzunaklikisa cim ne kadar zamandir gorusuyorsunuz ? bir de kahve tamam asker ne ?
Ne diyosun cadı? Görüşmüyoruz bakışıyoruz biz.Nerelerdesin sen!
bende varım. yasım henuz erken ama insan kendını bılır. herseyım heryeyım var ama. hem yanlızım hemde bırı ıle taıssam bıle ıcımde bı kıpırtı olmuyoo. ve en kotusu kucukluugmden berı bana evlılık cok cok uzak gelır ve hep evde kalma korkusunu hıssetmısımdır. kotuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?