- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
-
- #9.161
Günaydın kızlar. Buraya ilk yazarken günaydın diyesim geliyor saat kaç olursa olsun:)
Dün çok gergindim hatta uykum kaçtı. Artık başka insanların tavır ve davranışlarının beni üzmesine izin vermediğim halde üzmesine burnumun dibine girerek benimle uğraşmalarına dayanamıyorum. Her gün laf işitmekten ve cevap vermemekiçin kendimi sıkmaktan ya da cevap verip sinirlenmekten yoruldum. Ben de psikoloğa gitmek istiyorum hayata. İlk kez ciddi ciddi düşündüm bunu. Hayatımda ne kadar güzel şey olursa onun on katı b.ktan olay oluyor. Ve gerginliği olan bana sarıyor, bu neden böyle çözmek istiyorum.((((
hayata yeni birileri olmayımnca eskiyi mi deştin bebek. Ne anlamı var ki yaa(
Hep bunu söylüyorum işte güçlü görünmek zorunda kaldığımız için yorgun düşüyor ve diğer insanlardan daha fazla hayatla cebelleşmek zorunda kalıyoruz. Algılarımız bozuluyor hassaslaşıyoruz. Güçlü görünmek için harcadığımız çabayı kendimiz için harcasak adam olurduk.
psikologa gitmekte çok haklısın.
müdürün eşine de şaşırdım. ne saçma şeydir o ya.
şimdiye kadar bile iyi sağlıklı kalmışsın yanlarında.
pearl77 selam ses ver canım:)
gamzenk nasıldı bugün neler oldu?:)
görmedim ki
bugün sınavı var diye biliodum.
bütün gün bakındım durdum göremedim.
sınavı yarınmış meğerse
aksine bol bol veleti gördüm bugün
katinaaaaammmmm canııııııııımmmmm:)Seni görmek ne güzelllllll, daha da iyi olacaksın canım İnşallah.
seillam sen de güçlü olmaya devam et canımmm, ailenin sana ihtiyacı var.
Hadi bakalım haftasonuna az kaldı ben bi atak daha bekliyorum:)
Velet napıyo ki?:))
inşallah sacıuzunuuuuuuuuum sağol,sen de gayet güçlüsün ki ,maaşallah,psikologa gitmeye karar vermişsin,bu çok önemli, bir şey,iyi birilerini bul canım,çok faydası olur.sevgiler..
bakıo ben ne yaparsam onu yapıo.
bi kaç gündür hiç bakmadan geçiodum yanından slm vermiodum.
dünde yanında biri vardı. çocuk günaydın dedi ben de günaydın dedim ikisine bakarak. hiç bişe demedi yan yan baktı göz ucuyla salak.
bugün de karşılaştık. bakıo bön bön yine. ben de gülümsedim zoraki hafiften slm verdim. o da slm verdi.
öyle başka bişe olmadı.
çoktaann boşverdim zaten rapuşumm.. taa arkadaş olarak görmeye başladığımdan beri kafamdan çıkarmıştım.
hele ki yeni çocuğun heycanlı halini, kibar davranışını , gözümün içine bakmasını gördükten sonra kim olsa boş verirdi..
senin büyük napıo? gıcıklık yaptı mı yine
kızllaaarrr nasılsınız. Ben bütün işlerimi son ana bıraktığım için bir kaç zamandır okul işleriyle uğraşıyorum malum dönem sonu. O nedenle pek yazamadım ama okudum ara ara.
Canım evdeyim ya ben perşembe günleri, o yüzden göremedim. Ne kadar üzücü dimi:)
Aşık oldun sennnnnnn hadi hayırlısı:)
Yazma sen yazma meslektaş olucaksın bi de yorum yapma sen bana.
Kolay gelsin canım, ben de sözlü notlarını veriyorum şu an:) Bi kısmı biter bugün herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?