- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
-
- #9.261
güzel bi öneride bulunmussun bence dediğim gibi erkekler bu tür durumları takıntı yapabiliyo belkide bu cocukda buna takılmış ve senden gelecek tepkiye göre hareket etmeye karar vermiştir
dediğin gibi canım daha cok yeni olmuş tanışalı ama niyet belli sonucta bence sen gercekten bişeyler olsun diyosan biraz belli et ama karasızsan sende akışına bırak
ayy bilemiyorum; yalnız ben de yok fen lisesinde okudum filan diye anlatıp sonra sen hangi bölümde okudunun cevabını duyunca şok halimi tahmin edersiniz heralde :))
neyse ben yavaştan duşa kaçıyorum... ojelerimi ve maskemi sürdükten sonra bekleme aşamasında görüşmek üzere :))
hayata ; arkadaşı seni yoklamış bence; hala çocukla ilgili düşüncelerin var mı gibi... aslında ne gereksiz bir hareket... durumu arkadaşına anlatıyor ; o da seni ekleyip ağzını arıyor... bence çocuğun herşeyden haberi var ; bir erkek olsam böyle bir konuyla arkadaşım istemediği sürece uğraşmazdım ... umarım çok fazla şey söylememişsindir...
gamzenkcim ; bence üzerine gitmek istemiyor... bekle bakalım biraz ; velette beklediğin onca zamanın hatrına bunu da biraz bekle... en kötü 2.dönem birlikte staj aldığınızda da böyle ağırdan davranırsa sen de ona göre karar alırsın...
Her yerde kar vaarrrr, kalbim senin bu geceeee...
burda da kar yok ama çok soğuk... bir ara duşta su ısnmayacak sandım ama neyse ki ısındı :)
ankarada gece de yağacakmış, haberlerde söylüyordu... rapuuş yaa eline de bir kadeh şarap yakışır valla :)
kızçelerım ben hepınızı öpüyorum hepımız sabah kalktıpımızda prenslerımızı bulmamızı dilerim.öptüm.
ayyy iyigeceler herkese işleri bitirdim birazdan yatarım tatlı rüyalarrrrr yarın güzel bir gün olsun
ben de bitirdim yatıyorum şimdi ama; maske sonrası süper yüzüm ; fönlü saçlarım ve pembelik veren dudak nemlendiricimle sokağa çıkmam gerekiyormuş gibi hissediyorum...
ya da uykuya yalnız dalmamam gerekiyor :)))
iyi geceler herkese...
seillam yarınki sonuçlarla inşallah en kısa zamanda en kolay tedaviye başlayacaksınız :)
burda kar yok maalesef
Canım karakteristik burundan ben bahsetmemiştim:)
Platonik aşk bende de baki sanırım, her zaman aklımda birileri oldu ama ilişki desen azcık bi şey:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?