- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
-
- #9.721
Çıtır hatunlar naptınız...
Ben msn de konuştum ufaklıkla:)) Çok çekinik bi tip, az konuşuyor, temkinli sanırsam. Anneciği burdaymış, yalnız yaşıyormuş, kortum açıkçası duyunca b.baş olayına dönmesin diye. Neyse pek içim ısınmadımiska beklediğin tepkiyi verdim bak
demek konuştunuzz :))
görüntülü konuştunuz dimi
çekingen olması iyi aslında.. çekingen olması dışında nasıl ?
nie için ısınmadı .. annesini duyunca mı soğudun yoksa :d
aynen cnm bende ben hasta oldum bu ay gecıktı bde nasıl ağrım var vede saçım başım cok kötü durumda ..
bugun ıse gıtmedım hava kötü dıye dışarı doğru dürüst çıkmadım dedeme yemek yaptım vs.
kalkıp duş alması bıle cok zor gelıyor.kader kesın bızımle kafa buluyor.herkes bu kadar mutluyken bız neden bu kadar mutsuzuz ya
Evet görüntülü konuştuk:)) Çekingen olması bana iyi gelmiyor, bilmiyorum efendilik açısından iyidir de, belli bi yaştan sonra çekilmez, o kadar çekingen değil zaten demek istediğim hep benden bekliyor gibiydi adımları, konuları açmayı vs. Neyse ben de son derece açık davrandım:)) Sordukça sordum. Hani nasıl desem karşımda bi çocuk varmış da onunla konuşuyomuşum gibi hissettim. Sırf annesi olayı değil tabi ki mevzu.
Kendi adıma mutsuz sayılmam bu konuda dertleri zevk edindim diyebilirim haayata
Eline sağlık ne pişirdin acabaaa? Bne tahinli çörek yaptım kızlar çok güzel oldu acemi şansı galiba:)
hımm anladım.
heycan yapmıştır.
ben de tanımadığım insanla konuşurken zorlanırım mesela konu bulmada. neyse ki sen iyisin bu konuda :))
bi ara face ten link at da bakıyim fotosuna. ısınamadım diosun ama ben yine de merak ettim :))
ay ben de reglim, ne görsem ne duysam canım istiyo, şimdi de tahinli çörek dediniz, canımı istettiniz işte :) ay dur hürrem başlıycak ben kaçıyorum :)
Konu bulmaya çalışmak ayrı mevzu kuzuuum, naptın sen davet etmedin dimi hâla? Neyi bekliyosun gripten sinüzite de geçmişsin bakalım hayırlısı gidişat kötü:))
Taam.
Kızlar bi de bi şey sorcam eski ev sahibinin kiracısının hastane borcu gelmiş bugün benim adrese, napmam lazım sizce beni bağlar mı?:18:
yok etmedim ama cidden hastayım.
bugün dışarı 5 dk lına çıktım. hemen burnum akmaya suratım sızlamaya başladı
ona da dedim ben dayanıksızım die. napıosun die soruo evde oturuorum diorum kaç gündür. tabi bu havada yapcak bişe yok dio :)) gezilmez de dimi bu havada dio. ben de yok yok ne gezmesi ben hastalanırım dedim :)
bende istiorum buluşmak. perşembe ısıncak diolardı. şimdi de tipi çıktı kar yağıo
böyle de iyi bi yönden face te konuşuoruz. yazıo artık her gün..
seni bağlamaz da. yine de haber ver istersen kiracına. önemli bişeye benzzio.
Ee evde oturuyo rahat rahat da söylüyo bu kız benle gezmiyo demek istemiyo filan demesin sonraa
Eski ev sahibinin kiracısı canım yaa nerden bulayım eski ev sahibini bile bulamam... İcraya verilecektir yazmışlar ki tarih de geçmiş verilmiş olabilir, icra memurları dikilirse yarın bir gün kapıya ayy ay her gün bi şey çıkıyo ya.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?