- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
-
- #10.281
kızlar ben hiç iyi değilim ne olur bişeyler söyleyin bana. çok hata yaptım saçma sapan davrandım şimdi ne yapacağımı bilemiyorum. biliyorsunuz ben biriyle görüşüyordum evlenmiş boşanmış çocuğu olan. ben emin değilim kızlar ya. çocuk 4 gün sonra istemye gelecek ama ben onunla evlenmenin çok doğru bir karar olduğundan emin değilim. ve nasıl açıklamam gerekiyor onu kırmadan bilemiyorum. ya nefret ediyorum kendimden nasıl bu noktaya düşünmeden getirdim anlamıyorum. ya bu adam en zor günlerimde yanımdaydı hep destekti çok iyilikleri oldu çok iyi hissetirdi. şimdi nasıl böyle bi hayvanlık yaparım ben. sürekli ağzında isteme nasıl olacak nasıl çiçek alacak nasıl çikolata alacak çok hevesli ama ben hiç mutlu değilim. akıl verin ne olur kendimi iğrenç hissediyorum
günaydın canlarımmm
böcüğümmmm
rapuşum valla bilmiorum ki cnm yaaa, ben artık erkekleri inan hiç anlamıorum, hiçbirine inanmıorum, her söyledikleri yalan gibi gelior, o derece paranoyak oldum sayelerinde :))
keşke düzelse cnm, acaba jelimin dediği gibi bizde eksik olan işve cilve mi die düşünmeye başladım ben de, ben genelde ukala davranıorum çok kasılıorum onu farkettim ama farketmekle de olmuor ki, sonuçta huy yani deişmior
sen şu an b.başla hiç konuşuor musun? hala konuşuorsan yeni taktikler üretmeye başlıyalım diorummm
kızlar ben hiç iyi değilim ne olur bişeyler söyleyin bana. çok hata yaptım saçma sapan davrandım şimdi ne yapacağımı bilemiyorum. biliyorsunuz ben biriyle görüşüyordum evlenmiş boşanmış çocuğu olan. ben emin değilim kızlar ya. çocuk 4 gün sonra istemye gelecek ama ben onunla evlenmenin çok doğru bir karar olduğundan emin değilim. ve nasıl açıklamam gerekiyor onu kırmadan bilemiyorum. ya nefret ediyorum kendimden nasıl bu noktaya düşünmeden getirdim anlamıyorum. ya bu adam en zor günlerimde yanımdaydı hep destekti çok iyilikleri oldu çok iyi hissetirdi. şimdi nasıl böyle bi hayvanlık yaparım ben. sürekli ağzında isteme nasıl olacak nasıl çiçek alacak nasıl çikolata alacak çok hevesli ama ben hiç mutlu değilim. akıl verin ne olur kendimi iğrenç hissediyorum
jelim al benden de o kadar cnm yaa, birine karşı hiç bi ilgim yoksa dünyanın en rahat insanı oluveriorum, yani bazen diorum ki hoşlandıım kişinin yanında da kendim gibi olabilsem belki de hiçbi sorun kalmıycak.. ama söylemekle olmuor cnm, öfff biri bize yardım etsssiiinnn
yaaa bi de sorun birini bulmak da deil ki tatlımmm, hem hoşlanıcamız biri olsun istioruz hem de ciddi olsun düşüncesindeyiz (yaşımızdan dolayı da bu gayet doğal) ama çoğu erkek ciddi bi ilişki istemiorum havalarında, bulaşıcı bi virüs gibi bütün erkeklere bu düşünce bulaşmış sanki, bunun ilacı bulunsun lütfennnn
slmmm kızlarrrr biz taburcu olduk sonunda evdeyiz sükür agrı sancı vb durumlar var biraz erken taburcu olduk ama ii oldu bundan sonrası ii olur umarım bu stresi atlattık şimdi patoloji sonucu bekliycez güzel dilekleriniz için cok teşekkür ederim hepinize eee sizler neler yaptınız bensiz neler olduuuuu bana mutlaka özet gecin bi gelişme varmı rapusun duvarında biraz baktım ama tam anlayamadım fakat b.başı begendim :)) böcük jeli ve gamzenk adaylarla durumlar nasılll miskam ameliyat oldumu ugradımı hiç? rapusum paylaştıklarına baktım yeni bi gelişme mi oldu da bu resim olayı gelişti? cekumm bi aday gördüm kim ki bu? aklımda kalanlar bunlar kızlar başaka bi gelişme varsa yazın lütfen fırsat bulursam okumaya calışırım öpüyorumm sizizzzz ugramaya calışıcam yineee
hislerime tercüman oldun desem çileğimm : )
bu oluşan paronoyaklığın önüne geçemiyorum ben çoğu zaman, herşeyin altında bişi arıyorum, inanmıyorum...
bende kasılıyorum çoğu zaman, laçkalaşmamak için kenidmi ister istemez ciddi bir bir ruh haline sokuyorum : )))
ama şuda var eğer istemediğim birisiyse de acayip rahata bağlıyorum, herkes gider mersine ben gidiyorum tersine sanırım : ))
bu farkındalıkların aynı olmasıyla birlikte sonundaki kanıda da katılıyorumçileğim : )))))))
dur bi sakin ol canım.. neden böyle düşünüyorsun, neden böyle hissediyorsun öncelikle onun ayrımına iyi varmalısın paniklemeden
hani şu kapıda duygusömürüsü yapan adammı kafanı karıştırdı yoksa senin????
istememe sebebin ne? yeterince sevmior musun, yoksa anlaşabileceğinize inanmıor musun? yani sorun ne tam olarak bilmeden yorum yapmam doğru olmaz...
ama şunu söyleyebilirim ki tam olarak emin deilsem ben son anda bile olsa hiç düşünmeden vazgeçerdim....
sapık büyükbaş hahaaaa süper olduuuseillam katinam gelmişsiniz çok sevindim, sevgiler sağlıklar diliyorum katinam sana ve seillacım anneciğine.
strawım selamlaşma vs yok ben yüzüne bakmıyorum artık canım bbaşın ama zorunlu hallerde konuşuyoruz sadece. Sürekli takipte sanırım bu adam bi sapık.
seillam bi gelişme olduğundan koymadım fotoları, bu kadar sözü geçen şahısları görmek sizin hakkınız diye düşündüm:) jelim de bahanesi oldu sağolsun:)
jelim ben de hoşlandıklarıma çok rahat davranıyorum olmuyor hadi bakalım bu denklemin neresinde yanlış yapıyoruz anlayabilene aşk olsun.
istememe sebebim emin değilim. aslında eskisini tam unutamadan acele verilniş bir kararla başladı ilişki. eğitim farkı var aramızda bir de onun bir çocuğu var ben hep bunları düşünsemde görüştüm ve artık biz sözlenmeye karar verdik. daha önceki yorumda da yazdım. biraz diğerini unutmak için birazda evde kaldım psikolojisiyle hareket ettim ve çok hataı davrandım. şimdi ise doğru düşünmek için baya geç kaldım. bir insanıumutlandırdım sırf kendi kötü psikolojim yüzünden
Bu arada ortaokul öğretmeninimin kızı avrdı elime doğmuştu derler ya öle bi şey yani, evleniyomuş da annemle de arkadaşlardı anneme haber vermiş gelin diye.
Bi de benim ünv de teklif eden benim istemediğim bi çocuk vardı o da evlenmiş Facete eklemişti silmiştim tekrar eklemiş bu sefer eşi ve çocuuyla foto çekinip koyup eklemiş mal.
Bi de benim görüştüğüm biri vardı 6 ay kadar sürmüştü olmamıştı başka şehirde yaşamak istediği için o şahıs şu an evli ve adımın bir şekilde geçtiği bir kitap yazmış "eski sevgiliye" yazılmış kitap, reklamlarını gördüm öğrencilerimin sayfalarında.
Bi de benim sildiğim daha doğrsu msn de bana cevap yazma tenezzülünde bulunmayan bu çocukla ilgili arkadaşım aramadı ona canım sıkılıyor biraz, neden acaba benim yerime çocukla mı iletişime geçti beni aradan çıkarttılar bu nasıl iş.
cnm çoğu kapris çekior evet.. mesela dün ben epilasyon yaptırmaya gittim.. yapan kız baya bi dertli sevgilisinden.. pazar günü sevgilisinin bilgisayarına bakıor ve bi sürü kızla konuştuğunu görüor.. sevgilisine bu konu hakkında bişey sormamış çünkü alacağı cvptan korkmuş.. yıllardır çıkıorlar çocuk evlenmeye yanaşmıor aldattığını bile fark etmiş ama ayrılığı kabullenicek duruma gelmeden onunla konuşamam, konuşmanın sonucunun olumsuz olmasından korkuorum dior...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?