- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
-
- #1.641
Yok öyle değil, bu kız benim olmalı dedirten duygu nerde? Engelleri aşmak filan? Tamam dağ delmesinler de istendiğini bilmek önemli değil mi..
süper yaaa ; başında haresi de olsun ama...
Sen ışık saçmaya devam et, ayrıca senin gibi hanımefendiyi bulmuş da ne istiyor!Arkadaşını işe karıitırmayalım şimdilik, madem eylüle kadar bakıcaksın:)
evet onu beklediğimizden böyle kaldık sanırım ; benim de bu çocuktan beklediğim şey bu... yoksa gidip tanışırım hiç de utanmam...
ama ben bu işlere ciddi ciddi kafa yormaktansa geyiğe vurmayı tercih ediyorum... yoksa daha bir içim sıkılacak biliyorum...
Aynı anda aynı şeyleri yazmışız. Aklın yolu bir:)
seilla güne tam gaz başlamışsın valla süper :) ben de çalışıcam diyorum diyorum ama gidemiyorum...
bişi sölicem solaryuma girmesen de başka bişey yaptırsan ; herkesler bronz zaten sen beyaz kal :)
ablasına seslenmekle iyi yapmışsın en azından biraz akıllarında olmuş olursun... herşeyi de biz yapalım iyi valla yaa...
vee hayat bize uzanıp erkeğimizi alma şansını sundu...
günaydıııınnnnnnnn güzelllerrrrr
yaaaa dün yazdıklarınızı okudum, harikasınız yaaa, böcüğüm çok güldürdün beni, işyerinde ekrana bakıp gülen bir tip
bence de eylüle kadar bekle, bi iş çıkmazsa arkadaşına yönel, eldeki imkanları iyi değerlendirmek lazımm
rapucum lütfen canını sıkma, hiç evlenemesek ne olucak? biz en azından kendi ayakları üzerinde durabilen başarılı insanlarız, bu bile mutlu olmamıza yetmeli bence, hem emin ol bi çok insan senin yerinde olmak tek başına yaşamak ister bi daha ağlamaaakkk yookkk
yeni öğretmenimiz hoşgeldin :)
ceku hoşgeldin cnm :) o kadar zaman aramayan insandan hayır gelmez ama sen gene de çok fazla yüz vermesen de görüş, elde birileri olsun, en azından bize bahsedicek konu çıkmış olur
seilla bugün harikasın cnm hep böyle ol, inaşşallahh ekliycek seni
bu arada öpücükten bahsetmişsiniz, öpmeden bırakmam tabi, amaann öpemedim bile die aklımda kalmamış oldu
bu arada onunla artık görüşmem sanırım kızlar, aramadı ben de aramıorum..
hepinize iyi çalışmalarrr
dimi straw bende cok güldüm okurken seviyorum bizi ben
ayyy evet bugün müthiş bir enerji doluyum aman bana nazar değmesin
kararlısın demek strawcım görüşmemekle tabi en doğrusu sen bilirsin ama aramaması hoş olmamış tabi bencede o aramadan arama
ayy öpmek diyince nekadar uzun zaman oldu ben kimseleri öpmeyelei ilk buldugumun vay halineeeeeeeeeeeeeeeee
şaslı olacak yani
öpüldünüzzzzzzzzzz(siz korkmayın ama o düşünsün ayyyy seviyorum kendimi bugün)
dimi kesin bakmak lazımvalla bugün ben de daha bi iyi hissediorum, bakalım birden ufak bişeyle omuzlarım aşağı düşmezse şimdilik sorun yok
bulduğunu öpmeden bırakma tabi cnmmm, tadına bakmadan olmaz
tövbe tövbe ramazan ramazan neler diyorsunuz öyle
valla 3yıl oldu sevgilimden ayrılalı ; birini bulursam olacaklardan ben sorumlu değilim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?