- 20 Şubat 2010
- 33.258
- 6.523
- 773
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
-
Ben de peşimden koşulsun isterim fazla değil ama isteniz bu doğaldır zaten. Kendimi beğenirim yalnız karakteri düzgün sohbeti tatlı geniş bakış açısı olan bir erkek her zaman ilgimi çeker. Çirkin diye de nitelense beğenebilirim o adamı. Fiziki görünüşe takıldığımı düşünmüyorum bu bakımdan.
Yalnız erkeklerde güzel olandan birazcık uzak kalmayı yeğleme durumları olabiliyor sanırım ne dersiniz?? Allah çirkin şansı versin diye boşuna dememişler.
yok canım o bende de varKızlar bende bir de şu var. Çevremdeki ilişkilerde hep kızlar erkeğin peşinde koşuyor, alttan alıyorlar, kendilerine hakaret bile edilse devam edebiliyorlar, buna ben inanamıyorum nasıl devam ediyor bu ilişkiler?
Gurur bir tek bende mi var?
amin Brsnz,inşallah canımbu konudaki ilk mesajımda dediğim gibi çok bilmeyeceksiniz, fazla akıl ve çok bilmek işte yanlızlık getiriyor. Birde sizin kalbinizi yerindne çıkaran birisi henüz çıkmamış yoksa ben görürüm sizin mantığınızı:76:
Bak ben hep sigara içen ve maç hastası birisiyle hayatta olmam, olamam derdim hatta böyle olanları hep elerdim ama sonra bil bakalım ne oldu
Hayır tabiki. Ben de çok gururluyumdur ve bu sebeple uzun yıllar hayatıma kimseyi sokmadım. Karşıma çıkanlar benden böyle olmamı istediği, bunu beklediği için. Neden kendimi bu duruma düşüreyim, neden düşürelim o kızlar çok mu el sütünde tutuluyor. Allah bozmasın şu ana bana saygı duyan, her türlü bana destek veren, yaptıklarımla beraber benle aynı heyecanı duyan yani komplekssiz bir adam buldum inşallah değişmez. Haa tüm bunlar göz boyamak için yapılmışsa ve birden değişirse çok severim ama anında da soğurum ve siler atarım bir kerette.
Çok aklı başında kızlarsınız inşallah tez vakit Allah gönlünüze göre verir. Aradığınız adamı bir an önce bulursunuz inşallah :)
Ben de peşimden koşulsun isterim fazla değil ama isteniz bu doğaldır zaten. Kendimi beğenirim yalnız karakteri düzgün sohbeti tatlı geniş bakış açısı olan bir erkek her zaman ilgimi çeker. Çirkin diye de nitelense beğenebilirim o adamı. Fiziki görünüşe takıldığımı düşünmüyorum bu bakımdan.
Yalnız erkeklerde güzel olandan birazcık uzak kalmayı yeğleme durumları olabiliyor sanırım ne dersiniz?? Allah çirkin şansı versin diye boşuna dememişler.
Ben birini aramıyorum. Keşke istiyorum desem ve arasam. Onu da yapmıyorum ve kendime çok kızgınım. Şu an ağlıyorum mesela kendime öfkeli olduğum için. İyi bir gelirim var ama ailemle kalıyorum, şstediğim hiçbir şeyi yapamamış gibi hissediyorum, bir şey sahibi olamamış. ne ev araba, ne eş çocuk... Ne de özgür bir hayat. Bunların yanı sıra sevgili adayım dahi yok. Psikoloğa gitmem gerekecek gibi, çünkü gerçekten çok mutsuz hissediyorum.
Diyorsun ya hayatına bak olursa olur. Bana bu düşünce çok saçma geliyor. Çünkü hayatına bakan biri oldum yüzyıllardır zaten.
ben özgür bir hayatta yaşadm ailemden uzakta
valla ya bizimkiler o arada beni hiç aramadılar bileama inan o an sevgiliye ihtiyaç duymadm
haa bunun öncesinde babam ben eve gelene kadar saniyeleri sayardı ama o zaman bi sürü sevgilim vardı. çok tuhafım ben yahu
mesela babam baskılarını kaldırmış. son 3 yıldır çok özgürüm
ama sevgilim yok işte
artık seçiciyim galiba...
Benimkiler de her zaman sen ne istersen o olur havasındaydılar. Ben de ne zaman istersem sevgilim olur anladım.
Çok özgür yetiştim ve dediğin gibi özgürlük bu konuda endişe duymamana sebep oluyor. Babası kapıda bekleyen arkadaşlarım evlendiler.
Şu an kendi evime çıkabilecek kendi düzenimi kurabilecek durumdayken, evlenirim belki bu sene de bekleyeyim diyorum kafayı sıyırdım sanırım.
çünkü beklenti büyük oluyor, en azından aradıklarının 4/3^ünü bulmak istiyor bulamadığı zaman yanlız kalıyor veya 4/2'sini bulsa bile bir süre sonra o insanla yapamıyor çünkü kadının kafa yapısı ile erkeğinki çok farklı.
en iyisi çok bilmemek lazım.
Cehalet mutluluktur...
north82 çok haklısın "kocişim de kocişiiim!" :)),
1453nur mutluluklar canım darısı bu topikteki kızların heepsinin başına inş :)),
KalSedon hoşgeldin yazdıklarına katılıyorum canım ve ikna konusunu ben de anlamıyorum. Bir erkeği cezbetmek ayrı ikna etmek ayrı olsa gerek???
kesinlikle doğru inan okuken alkışlayasım geldi:)
aşırı seçici olmak ve bir de bence karşına çıkmış iyi birini anlayamamak ve daha iyisi çıkar mantığıyla hareket etmek de yalnızlığa itiyor.
ama katılıyorum, ben de şunu görüyorum bazı insanlar büyük bir aşk bitse bile yeni aşklara yelken açabiliyor, bazılarıysa açamıyor nedenini ilen varsa söylesin lütfen:)
erkekler, zekalariyla mat edebilecekleri kadinlarla evleniyorlar, onlari yonetmek icin. bu yuzden kimse yok bizi kaldirabilecek. cunku bizim hemen her konuda bilgimiz var, pat pat cevap veririz. 'ay kocisim bilirr' havasinda olsaydik biz de bulmustuk coktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?