Kimsenin ne düşündüğü nasıl gördüğü önemli değil evet biliyorum önemli olan kendini sevmek falan filan... Normalde kendimi beğenen bir kızdım, ve begeniliyorum da. Taa ki... Tanıştığımız sıralarda sınav dönemimdi ve beni görmek için her gün kütüphaneye gelir beni hayranlıkla izlerdi... Bense pek makyaj yapmayan ama bakımlı biriyim. Boyum pek uzun değil ve zayıfım kendimi bildim bileli kilo almaya çalışıyorum ama bunu pek de dert etmiyordum. Çok hoş muhabbetimiz vardı ve beni beğendiğini açıkça belli ediyordu. Taa ki ben de ona artik yeşil ışık yakana kadar. Bir gün buluştuktan sonra mesajlaşırken konu bir şekilde oraya geldi ve bana boyumu ve kilomu sorun edebileceğini söyledi. Saçmalığa bak bir şans isteyen oyken. Ama yüzüm güzelmiş bak, tesellisini de etti sağ olsun... Bir kıza davranılması gereken en son davranış biçimi sanırım, dış görünüş ile ilgili olumsuz yorum yapmak. Böyle düşünse bile bana bunu bu şekilde söylediği için onu özür dilese dahi bir daha affetmedim. Hayatımdan çıktı gitti. Ama bende bir kompleks oluştu. Sürekli kendimle ilgili kusurlar bulmaya başladım. Bu olayın üstünden 1 sene geçti ama ben hala kendimi en önce kendime beğendiremiyorum