Beğenilme kompleksi içine girmek

Tanrı aşkına ne kin varmış sizde. Ayrıca aşkolsun. Bende şişkoyum. Şişkoyum ve mutluyum. Kıllı bacakları ve kaba sakalları olan bir varlık beni beğenmese de olur. Şiskoyum. Özgürüm. Yaşasın tüm oburlar.:KK66:)) :)))
Şişko degilsindir yalniz ve yalniz sinsirellalar şüşko olur
Ya çok ilginç, lutfedip konuşmuşsun bir de boyunu kilonu takacakmış, kendisi neydi acaba klişe olcak ama Brad Pitt mi :) olsa bile ya bu insanlar hiç demiyor mu 1 ay sonra bir kaza oldu kolum koptu ve puffff artık eksiğim beni kim kabul edecek kompleksine girmeyecek misin? Bu neyin neye güveni? Her an her şey olabilir, bana da bazen oluyor bunlar ama dışarda çeşit çeşit insan var şükürler olsun çok şımarıkça geliyor sonra, ama insanız e bir de kadın olunca :KK15: eminim çok güzelsindir, duru, sade, zayıflık kadar da güzeli yok ya benim gibi her yerden bıngıl bıngıl mı olaydın:dondurma:
Olaydım tabii ya, kendinde ne eksikse insan ona özenirmiş:dondurma:

Benim de yok, hani diyorum bu yüzden mi acaba bu kadar takılı kaldim birileri tarafindan tekrar begenildigimde belki ucup gidecek tüm kusurlarim...
O da çok etken. Bence biz kadınlar beğenilme kaygısı yaşıyoruz yaratılıştan kaynaklı bir şey. Birileri tarafından iltifat duymak, birilerinin bizle tanışma isteği ozguvrnimizi tazeliyor bu bir gerçek. Umarım ikimizde prensimizi buluruz da böyle ağzının ayarı olmayan tiplerle daha fazla muhatap olmayız

Şişko degilsindir yalniz ve yalniz sinsirellalar şüşko olur

Olaydım tabii ya, kendinde ne eksikse insan ona özenirmiş:dondurma:

He ya, mesela düz saçlıyım maşayla bile kıvırcık olmuyor çıldırıyorum :D insan işte dışardan birçok kişi saçımı da kilomu da beğenir, ama ben bin tane kusur bulurum neden çünkü o instagramdaki gacılarr:KK11:

O da çok etken. Bence biz kadınlar beğenilme kaygısı yaşıyoruz yaratılıştan kaynaklı bir şey. Birileri tarafından iltifat duymak, birilerinin bizle tanışma isteği ozguvrnimizi tazeliyor bu bir gerçek. Umarım ikimizde prensimizi buluruz da böyle ağzının ayarı olmayan tiplerle daha fazla muhatap olmayız
Amiiin inşallah

Bende de biraz kilo fazlası var aşırı güzel bi kızda değilim. Ama sokakta görsem yüzüne bakmıcağım adamların beni beğenmediği de oldu, bu adam bana hayatta bakmaz diye düşündüklerimin gözünü benden ayırmadığı da. Özgüven önemli. Ayrıca o kim bee Allah Allah:KK59:

Bende de biraz kilo fazlası var aşırı güzel bi kızda değilim. Ama sokakta görsem yüzüne bakmıcağım adamların beni beğenmediği de oldu, bu adam bana hayatta bakmaz diye düşündüklerimin gözünü benden ayırmadığı da. Özgüven önemli. Ayrıca o kim bee Allah Allah:KK59:
Evet tabii çok haklısınız ilk kez beğenilmedim demiyorum oyle bir iddiam yok ben de umursamazdim ama ilgilenip kendini bana begendirip de sonra pat diye boyle bir sey soylemesi ozguvenimi sarsti. Kendime bunu itiraf etmek de kolay olmadi tabi

Evet tabii çok haklısınız ilk kez beğenilmedim demiyorum oyle bir iddiam yok ben de umursamazdim ama ilgilenip kendini bana begendirip de sonra pat diye boyle bir sey soylemesi ozguvenimi sarsti. Kendime bunu itiraf etmek de kolay olmadi tabi
Canım benim sen hiç canını sıkma böyle tipler çok. Patavatsız mı denir dengesiz mi karakteri mi oturmamış denir bilmiyorum. Ama emin ol ilerde de çıkıcak karşımıza böyle tipler. O yüzden çok kilolu çok zayıf dünyanın en güzel kadınları biziz:KK50:

Kimsenin ne düşündüğü nasıl gördüğü önemli değil evet biliyorum önemli olan kendini sevmek falan filan... Normalde kendimi beğenen bir kızdım, ve begeniliyorum da. Taa ki... Tanıştığımız sıralarda sınav dönemimdi ve beni görmek için her gün kütüphaneye gelir beni hayranlıkla izlerdi... Bense pek makyaj yapmayan ama bakımlı biriyim. Boyum pek uzun değil ve zayıfım kendimi bildim bileli kilo almaya çalışıyorum ama bunu pek de dert etmiyordum. Çok hoş muhabbetimiz vardı ve beni beğendiğini açıkça belli ediyordu. Taa ki ben de ona artik yeşil ışık yakana kadar. Bir gün buluştuktan sonra mesajlaşırken konu bir şekilde oraya geldi ve bana boyumu ve kilomu sorun edebileceğini söyledi. Saçmalığa bak bir şans isteyen oyken. Ama yüzüm güzelmiş bak, tesellisini de etti sağ olsun... Bir kıza davranılması gereken en son davranış biçimi sanırım, dış görünüş ile ilgili olumsuz yorum yapmak. Böyle düşünse bile bana bunu bu şekilde söylediği için onu özür dilese dahi bir daha affetmedim. Hayatımdan çıktı gitti. Ama bende bir kompleks oluştu. Sürekli kendimle ilgili kusurlar bulmaya başladım. Bu olayın üstünden 1 sene geçti ama ben hala kendimi en önce kendime beğendiremiyorum

Güzellik göreceli bir durum. Ayrıca gelip geçici.. bence içinizde büyütmeyin. O öyle düşünür, bir başkası dünya güzeli görür. ;)

Bir de bu o siralar o insanı önemsiyor olduğum için canımı çok sıkmıştı hayli üzmüştü beni onun bunu bilmesine izin vermedim ama.. zamanla arkadaslarimla da tanistirmistim ve soranlara gercek sebebini anlatmayip geçiştiriyor olmak da beni üzen pozisyonlara soktu bir süre. Sadece buna tanik olan oda arkadaslarim biliyor. Pek kimseyle paylaşmadım, özgüvenimin bu yüzden sarsildigini anlatinca evet bana da simariklik gibi geliyor ama inanin elimde degil ister istemez kendimi saçımı mi boyatsam, burnuma estetik mi yaptirsam acaba gardolabimi mi yenilesem gibi dusunceler icinde buluyorum. Halbuki önceden ben kendim dalga gecerdim boyumla, sakalari kendim yapardim. Simdi ise bu konuda şaka yaptirmaz oldum

Güzellik göreceli bir durum. Ayrıca gelip geçici.. bence içinizde büyütmeyin. O öyle düşünür, bir başkası dünya güzeli görür. :KK66:
Tabi önemli olan karakterin güzelliği haklısınız zaten buna onem veren adamin da karakteri bana uymaz kendisi dünya güzeli bile olsa

Canım benim sen hiç canını sıkma böyle tipler çok. Patavatsız mı denir dengesiz mi karakteri mi oturmamış denir bilmiyorum. Ama emin ol ilerde de çıkıcak karşımıza böyle tipler. O yüzden çok kilolu çok zayıf dünyanın en güzel kadınları biziz:KK50:
İnsallah cikar da sonrakine agzinin payini iyi veririm :63:

Bir de bu o siralar o insanı önemsiyor olduğum için canımı çok sıkmıştı hayli üzmüştü beni onun bunu bilmesine izin vermedim ama.. zamanla arkadaslarimla da tanistirmistim ve soranlara gercek sebebini anlatmayip geçiştiriyor olmak da beni üzen pozisyonlara soktu bir süre. Sadece buna tanik olan oda arkadaslarim biliyor. Pek kimseyle paylaşmadım, özgüvenimin bu yüzden sarsildigini anlatinca evet bana da simariklik gibi geliyor ama inanin elimde degil ister istemez kendimi saçımı mi boyatsam, burnuma estetik mi yaptirsam acaba gardolabimi mi yenilesem gibi dusunceler icinde buluyorum. Halbuki önceden ben kendim dalga gecerdim boyumla, sakalari kendim yapardim. Simdi ise bu konuda şaka yaptirmaz oldum

Hey yavrum bende oldum olası hep zayıftım bekarken karşıma çıkan çoğu erkek biraz kilo alsan gibi laflar ederdi hatta 3 yıl ölüp bittiğim adam burunu yaptırsan çok güzel olursun demişti ama hepsi cevabını aldı ve ben dış görünüşümle ilgili hiç bir zaman yorum yapmayan her halime çok güzel diyen adamla evlendim. Tabi senin gibi hissettim bende ara sıra sonra kendimi toparladım. ŞİMDİ 3 yaşındaki kızım, yüzümdeki benlere bakıp anne krem sürsen beneklerin geçer güzel olursun diyor yaw :)

Hey yavrum bende oldum olası hep zayıftım bekarken karşıma çıkan çoğu erkek biraz kilo alsan gibi laflar ederdi hatta 3 yıl ölüp bittiğim adam burunu yaptırsan çok güzel olursun demişti ama hepsi cevabını aldı ve ben dış görünüşümle ilgili hiç bir zaman yorum yapmayan her halime çok güzel diyen adamla evlendim. Tabi senin gibi hissettim bende ara sıra sonra kendimi toparladım. ŞİMDİ 3 yaşındaki kızım, yüzümdeki benlere bakıp anne krem sürsen beneklerin geçer güzel olursun diyor yaw :)
Allah mutlu etsin, ne güzel böyle bir adamla karşılaşmış olmanız. Sanıyorum ki çoğu erkek bu konuda söz hakkı olduğunu düşünüyor hadsizce.

Boyum 150 eşim 185 ve bana bayılıyor. çünkü enerjim çok yüksek. önemli olan tip güzellik değil, duruş ve enerji

Canım,o hanzonun söylediklerinin alt metninde aslında şu var:

"Sana bayıldım,seninle birliktelik yaşamak,seni elde etmek için elimden geleni ardıma koymuyorum.Hanımefendi,çok güzel,eğitimli ve kibarsın.Bense senin dikkatini çekip sana ulaşamayacak kadar sıradanım.Senin bu olumlu özelliklerin benim kompleksimi körüklüyor.Sana birkaç olumsuz şey söylememe izin ver ki ben de biraz kendime güvenimi tazeleyeyim.Sen çok iyisin ama bunun farkında olmamalısın.Farkında olursan benim gibi sıradan bir hanzoyu ezersin.Ezilmemek için de çamurlaşıyorum."

İşte Türk erkeklerinin büyük çoğunluğunun sergüzeşti bu.İyi olan kadına kendisini kötü hissettirip güvenini kırmak ve dört dörtlük kadınları korkak ve aptallaşmış insanlara dönüştürmek.Hiç komplekse kapılma.Sen çok değerlisin.Bir hanzonun ölçme değerlendirmesiyle azalmaz senin güzelliğin ve kıymetin.

Çok güzel kadın deniyor mesela birine
Bi bakıyorum allah günah yazmasin diyip susuyorum:)))
Bu kadar göreceli birseyi kafanıza takmayin..
Herkesin beğendiği biri yoktur olamaz ki..
Mükemmel diye birşey de yok..
Sakatlık hastalık vs olmadığı için sukretmeli zira her an olabilir..
Zevkinize göre giyinin süslenin ve yüzünüz içten gülüyorsa iste o zmn herkes beğenir :)

Canım,o hanzonun söylediklerinin alt metninde aslında şu var:

"Sana bayıldım,seninle birliktelik yaşamak,seni elde etmek için elimden geleni ardıma koymuyorum.Hanımefendi,çok güzel,eğitimli ve kibarsın.Bense senin dikkatini çekip sana ulaşamayacak kadar sıradanım.Senin bu olumlu özelliklerin benim kompleksimi körüklüyor.Sana birkaç olumsuz şey söylememe izin ver ki ben de biraz kendime güvenimi tazeleyeyim.Sen çok iyisin ama bunun farkında olmamalısın.Farkında olursan benim gibi sıradan bir hanzoyu ezersin.Ezilmemek için de çamurlaşıyorum."

İşte Türk erkeklerinin büyük çoğunluğunun sergüzeşti bu.İyi olan kadına kendisini kötü hissettirip güvenini kırmak ve dört dörtlük kadınları korkak ve aptallaşmış insanlara dönüştürmek.Hiç komplekse kapılma.Sen çok değerlisin.Bir hanzonun ölçme değerlendirmesiyle azalmaz senin güzelliğin ve kıymetin.
O kadar güzel anlatmışsınız ki çok haklısınız. Yeni tanıştığımız siralarda endişeli olduğunu ve benimle birlikte olmak istediğini anlayabiliyordum bu yuzden zaten söylediği böyle bir şeye anlam verememis ve şok olmuştum.
Söyledikleriniz kendimi iyi hissettirdi oyle güzel cümleler kurmuşsunuz ki cok tesekkur ediyorum:dua:

Back
X