- 14 Kasım 2016
- 710
- 382
- 103
- Konu Sahibi Combativeenemy
Bu nasıl bi olay?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar tecrübeli değilimAdam seni sallamamış, sen sallasan ne sallamasan ne? Ayrıca her zaman yedekte 3 tane tut, devir kötü stoklamak gerek erkekleri, birini sen sallarsın, biri seni sallamaz falan hep yedekte dursun boşta kalma Alimallah.
Böyle bir olayBu nasıl bi olay?
huu bu nasıl yorum kısMezeleri bosver artik ana yemege geç
Ortam bu kadar kötüyken , montajla beni bile kayınvalideme sarılırken göstermek mümkünken sizdeki cesarete şaşırdım. Tanımadığınız insana niye resminizi gönderdiniz
Ay ne hırs yapcam banane kendi bilir diğeri de düşünülme aşamasındaBeğenilmediysen hırs yapıp elde etmeye mi çalışıcaksın ?
Ayrıldığın üstüne başka birine yazıp konuştuğun halde sırf sana çiçek yolla diye tekrar mı barışacaksın.
Allaam ne günlere kaldık![]()
O sorumluluklardan çok bu acıları çekmeyi yeğlerimBaşlığında sevgili günlük olaymış iyiymiş
Derde bak, gel bana az ev işi+çocuk bakımı+eş sorumluluğu+dünya telaşında yardım et, o sonraki iş..
Ben sana iyisinden bitane bulcam söz![]()
Canım şu karşıdaki dağları sen mi yarattınAy ne hırs yapcam banane kendi bilir diğeri de düşünülme aşamasında
Hepsi sıkıcı şeyler yüzme hariç hepsi ters banakafa dağıtmak istiyorsan git kitap oku kurslara yazıl kendini geliştir. erkek bulmakla kafa dağıtamazsın. dağılırsın
Yok ne alaka bana yazmayana ben mi yazacağım bu egoysa evet egoluyumCanım şu karşıdaki dağları sen mi yarattın![]()
Niye zamanında ilgisini gösterseydi sonuçta onunla beraber değilim istediğimi yaparımHizlandirilmis sevgili bulma kursu II.
Ben senin ex in yerinde olsam o cicegi sana yedirirdim .
Sevabina adresini yaz da bilgilendirme yapalim.
İlla ikisinden biri olmalı mı, yada herhangi biri?Yok ne alaka bana yazmayana ben mi yazacağım bu egoysa evet egoluyum
OlabilirZavallı eski sevgili, bilse o çiçeği de yollamaz. Diğeri de beğenmemiş sizi evet.
o zaman bol bol erkek stoklayın.Hepsi sıkıcı şeyler yüzme hariç hepsi ters bana
Şimdilik olmalı biraz kafa dağıtmaya illa gerekli demiyorum ama olsa da iyi olurİlla ikisinden biri olmalı mı, yada herhangi biri?