Begenilmek

istanbullu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
233
76
123
Almanya
Facebook paylasimlarim begenilmiyor ? Ne yapabilirim.? En salak kiz bile 20 den asagi begeni almiyor. Sevdigim kisiye asosyalmisim gibi geliyor diye dusunuyorum.

derdin bu olsun yaa
bende senin gibi düşünürdüm, bende bir şey paylaştığımda pek beğenilmiyor gibi gelirdi, bir gün kuzenimle oturuyorduk açtı facebook sayfasını sıradan beğenmeye başladı milletin paylaşımlarını napıyorsun dedim o onlarda benimkileri beğeniyor dedi, şaşırdım kaldım

benim asıl tuhaf karşıladığım şey düğün olur, eğlence olur oraya gidip fotoğraf paylaşırsın 100 kişi beğenir mezuniyet fotoğrafını paylaşırsın 30 kişi beğenir. ben bu duruma sinir oluyorum asıl.

demek kı kımseyı ılgılendırmeyen sıkıcı şeyler paylaşıyorsun facebookunda..
beğenıler önemlı tabı
herkese mesaj at paylaştıklarımı beğenırmısınız dıye

benım facede cok fazla samımı oldugum arkadasım yok oyuzden benımde begenı cok fazla olmaz o 20 30 tane begenı alan ınsanların cok fazla arkadası vardır bı cocuylada samımıyet kurmustur ablamdan bılıyorum arkadas sayısı cok fazla bıde oyunlar sayesınde samımıyet kurulmus oyuzden cok begenı ve yorum alır.
ayrıyetten sevgılın varsın ole dusunsun nolmus yanı cokmu gereklı hanene eksı olarak yazılacak bırsey degıl herkez tanımadıgı ınsanlar samımı olucak dıye bısey yokkı

e ben facebookta kullanmıyorum n'olacak.. esımın gözunde kezbanın tekıyım senın denkleme gore.. canım hıc olur mu yaa yapma dusunme boyle..

Yau ne hale geldik.
Insanca yuzyuze gorusmeler, sarilmalar, konusmalar, insan temasinin yerini facebook begenileri aldi.
2013 yilinda, bu kadar ileri teknolojiyle insanligin geldigi nokta simdilik bu. Robotlasti insanlar.
Ilerki yillarda daha neler neler gorucez kimbilir.
Bu sitelerin cok guzel yanlari, amaclari da var. Ben de uyeyim. Ama dert edecek kadar kafayi takmamak, kaptirmamak lazim.
Hem bilimsel olarak arastirma yapilmis bu tur sosyal sitelerinin insan psikolojisine olan etkileri diye, hem de ben cok gordum bunlari kafaya takan insan. Insanlar "begenir misin" diye birbirlerine rica ediyorlar. Yani yazik diyorum geldigimiz hale.
Siz de bunlari kafaya takmayin, cikin arkdaslarinizla, sevgilinizle gezin dolasin. Gercek hayati yasayin. Facebook begenisiyle kimseye birsey ispatlamasaniz da olur.

Şimdi buraya ne yazsam banlanacağım :) Mune aplam iş başında zaten. O yüzden bir şey yazmadan affınıza sığınarak sormak istiyorum. Ciddi misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…