Begenilmemek

Ama bu biraz da küçük yaştan beri hiç karşı cinsten teklif gelmedigi için de arttı yani durduk yere gelismedi
Direkt teklif gelmez ki ama.
Sosyal ortamda tanışırsın, sohbet edersin. Zamanla ufak flörtleşmeler olur. Bir teklif, bir beğendiğini söyleme gibi şeyler sonraki aşamada olur.
Siz sohbet etmiyorsanız, biraz flörtleşmedem etmeden nasıl teklif gelsin ki.
Demek ki sosyal ortamlarda biraz önünü kesiyorsunuz flörtleşmelerin

Söyle ki aslında birinden teklif beklediğim de yok ama bir yere gidince yanındaki arkadaşlarima hemen teklif gelir bana bir kez bile olmadı ne soran ne teklif yollayan bu nedenle de zaten fazla güçlü değilim iyice özgüvensiz biri haline geldim

Ben de anneye bağlıyorum annem beni bir kez bile öpmedi şiddet gostermezdi ama ben yok gibiydim

Olabilir benim de boyum 1.69 çok uzun değilim ama yine de erkeksi bir halim olduğunu söyler herkes belki de bundandır

Evet hiç konuşkan değilim

Erkekler benle konuşmuyor ben de laf atmam asla kimseyi havaya sokamam

havaya sokmak mı?

normal sohbetten bahsediyorum yahu

şu an müdürümle nerdeyse aynı gün doğmuşuz, erkek ama arkadaş gibi kısa muhabbet ediyoruz asla çizgiyi aşmadan

bu kadar da mı konuşmuyorsunuz kimseyle?

ohooo o zaman kusura bakmayın böyle yaşar ölürsünüz yani ne diyeyim

Ama sohbet etmezseniz nasıl bir teklif bekliyordunuz ki?
Teklif dediğiniz şey yoldan geçerken merhaba tanışalım mı olacak?
Yani normalde bir ilişki nasıl başlayabilir ki?
Önce bir ortamda tanışırsın. Sohbet edersin. İki kişi de sohbetten keyif alır. Beğenir. Sonra adım atılır. Siz konuşmazsanız neden size teklifte bulunsunlar?
Ben eşimle arkadaşımın doğumgününde tanıştım mesela. Önce sohbet ettik. Sonra sohbet açtı yanıma oturdu. Günlerce bir daha haberleşmedik. Arkadaşımla bir görüşme daha ayarladım o da geldi. Orada biraz daha sohbet ettik telefonlar alındı. Arkadaşça görüşmeye devam ettik bu iki ay kadar sürdü. İki ayın sonunda ben kendim yem attım. Bir film var kimse benle gelmek istemiyor bu haftasonu gideceğim herhalde dedim. Beraber gidelim dedi. İlk kez beraber oraya gittik. Sonra sonra sevgili olduk. Damdan düşer gibi gördüm beğendim teklif ettim olmaz ki. Sohbetten keyif almalısın, karşı tarafın da duygusu olduğunu düşünmelisin ki teklif edebilesin.
Öbür türlü olsa önüne gelene şansını deneyen bir tip dersin zaten.
Siz bence biraz sosyal yanınızı geliştirmeye çalışın.
Kadın yada erkek ilk aşamada eğlenceli hoşsohbet insanlardan etkilenir

Konuştuğum oldu ama şakayla karışık yorungemizden çıksın bu gibi laflar edildi o yüzden artık ben sohbet etmiyorum erkek sohbet acmazsa

Haklısın sosyal değilim ama çevremde hiç konuşmadan sadece iki arkadaş vasıtasıyla ben şunu begendim git şöyle tanistir diyenler oldu bazı arkadaşlarıma, yani kız hiç konuşmadan teklif aldı okul yıllarında

Konuştuğum oldu ama şakayla karışık yorungemizden çıksın bu gibi laflar edildi o yüzden artık ben sohbet etmiyorum erkek sohbet acmazsa
İyi de sohbet ederken kadın erkek diye neden ayırıyorsunuz ki?
İlla bir şey olması için mi sohbet edeceğiz insanlarla. Sohbet etmek için illa bir şey mi olması lazım. Arkadaşça da sohbet edilir.
Yani ben her zaman ortamda kadın erkek herkesle sohbet ederim. Arkadaşça konuşmaktan ne zarar gelecek. Baktınız hoşlanıyorsunuz ona göre bir devamı olur.

Güzellikle ilgili olduğunu düşünmüyorum
Çok konuşuyor olabilir misiniz
Ya da tarzınız çok mu teyze gibi
Yani mutlaka bir şey var iten bence

Bir kuzen ya da arkadaşınızdan öneri alın
Onlar bilirler sizde neyin itici olabildiğini

Bu sizce cazip mi peki?
Yani evlenme zamanım geldi sağdan soldan deneyeyim biri tutar elbet demek sağlıklı mı sizce.
Siz şu an sadece teklife takmışsınız ama asıl sorunu atlıyorsunuz. Asıl sorun sizin özgüven sorununuz. Biri size laf atmazsa topluluk içindeki sohbete karışamamanız sorun.
Bunu aşmaya çalışın bence

aynen ben de bunu anlatmaya çalıştım

benim eşimde aynı katta çalışıyorduk o zaman aylarca benle niyet edip konuşamamış günaydın demiş duymamışım çekinmiş oysa dünyanın en özgüvenli adamlarından biridir

sonra bir etkinlikte yanımıza geldi öyle tanıştık konuştuk öyle devam etti

ben konu sahibini anladım istiyor ki birisi gelsin ilanı aşk etsin

benim eski müdür de o moddaydı

öyle çokkk zor

İnternette tanıştık valla yazmaya utanıyorum aramızda birşey geçmedi evlilikte, zaten o boşanıp bir buçuk yıl sonra hemen başkasıyla evlendi çocukları oldu falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…